Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Kesised pole mitte eespool mainitud mängijad, vaid treener, kes nad mängima paneb. Kui Klopp ka koondisesse kindlat joonist ja stiili juurutada ei suuda, ei suuda seda keegi. -
Ma isegi ründaja pärast väga ei stressa. Havertz, Undav ja äkki Woltermade lähitulevikus ajavad asja ära, aga äärtel on asi ikka väga nutune. Nagelsmann usaldas Sanet lõpuni ja ma reaalselt ei tea, kas Sane kellegile 1vs1 ära ka tegi, seda oli päris piinlik vaadata. Tema lõpplahendustest pole mõtet üldse rääkida. Võib olla Curacao vasakkaitsjast ikka sai mööda, aga ei tohiks mingi valemiga alustada. Teine viga tundus olevat Kimmichi paremkaitses mängitamine. Elevantide vastu paistis hästi silma, et jääb juba seal aeglaseks ja ega kui stabiilselt seal ei mängi, siis ongi raske.
Ründeliini tervikuna vaadata siis Wirtzil oli kehv hooaeg, Havertzil so-so(oli mingi perioodi katki), Musiala tuleb alles vigastusest ja pole end leidnud, Sane pole isegi Türgis põhimees. Päris nutune.Leave a comment:
-
Saksamaal sama jama nagu Hollandil, õiget ründajat ei ole, ei ole uut Kloset või omamoodi MülleritLeave a comment:
-
Ütleme nii, et tasus suhu saada Paraguai käest. Üle pika aja tõeline äraootuse tunne seoses treenerivahetusega. Jürgen on kunn ja omab selget visiooni, kuidas mängima peab. Käib ajaga kaasas ja mehed respekteerivad teda. Tuleb väga huvitav periood, mis lõppeb loodetavasti koondise hiilguse tagasi toomisega.Leave a comment:
-
Paistab, et Nagelsmann lahkub ja Klopp tuleb asemele. See oleks küll super tasu selle MMi eest.Leave a comment:
-
Seks korraks ühel pool. Adjöö Nagelsmann ja edu uutel väljakutsetel? Tooge Klopp või Guardiola asju korda ajama.Leave a comment:
-
2-1 võit kondipoiste üle. Undav pani vahetusest kaks kolli ja 6p tabelis. Vastased olid tublid aga parem võitis. Teenitult.Leave a comment:
-
7-1 sai grupi avamäng võidetud. Ühe peliga rohkem väravaid löödud kui kahel eelneval MMil kokku. Vastane muidugi polnud ka tippkoondis aga ka ülejäänud kaks ei peaks ega tohiks probleemsed olla, et mitte edasi pääseda.Leave a comment:
-
Ei ole siin keskpärast midagi. Ja nii Ecuador kui Elevandid ei peaks mingeid probleeme Saksamaa jaoks põhjustama. Need mängud on võimalik kaotada vaid mingite eriliste errorite või kohtunike abikäe tulemusel. Käemängudest me muidugi teame ajaloost igasugu nalja (Cucurella EM24, kus kohtunikud Spaini finaali tassisid).Leave a comment:
-
Ecuador & elevandid nüüd küll nõrgad ei ole. Keskpärasust ongi palju, see ei anna suures pildis midagi juurde.Leave a comment:
-
Vaata nüüd seda alagruppi. Sealt peaks vähemuses mängides ka lõdvalt edasi purjetama. Lisaks ei ütleks, et koosseis kehv on. Neuer, Rüdiger, Tah, Kimmich, Goretzka, Sane, Stiller, Musiala, Woltemade, Wirtz... norme vendasid veelgi. Tiitlisoosik muidugi pole aga peavalu võimelised igaühele põhjustama.Leave a comment:
-
Ei taha negatiivne olla, aga see sats on nii bang average, et vahet väga pole, kes seal väravas on. Kui kogu koosseisu vaatan, siis seal on minu jaoks/arust ainult üks maailmaklassi mängija, kes jalutaks enamvähem ükskõik mis tiimi ja teda oleks äärmiselt keeruline, kui mitte võimatu, pingile jätta(Kimmich). Paar sellist borderline tüüpi on ka: Wirtz - ei tea täpselt veel, mis seal peitub, Rüdiger- on & off, Thiaw- minu arust väga hea hooaeg Njuuka eest ja vääriks mänguaega.
Kust need väravad tulema hakkavad ma muidugi ei tea. Musiala pole pärast vigastust päris see, Havertz lööb kuskil paar tükki vb ära ja rohkem temast ei kuule. Sane on ajast ja arust, Wirtz on vast kõige potentsiaalsem väravalööja või -tekitaja ja see ei valmista ka väga muljet. Stuttgarti tüüpidega ma pole aru saanud veel, et kas ainult süsteemis on tegijad või suudavad natuke kõrgemal tasemel ka opereerida, vaevalt et väga suurt koormat kandma hakkavad, aga eks näha ole.
Alagrupist peaks edasi saama, aga ei oleks vastupidise puhul ka üldse üllatunud. Grupist edasi sõltub kõik vastastest, aga ma kahjuks ei usu absoluutselt, et võiks väga kaugele jõuda.Leave a comment:
-
Koondise juures suurim mõrupill on kindlasti seotud väravavahtidega. Kvalimängudeks kõlbas Baumann küll ja mängis ka hästi. Kui aga MM käes, on vaja pensipõlve pidav Neuer välja otsida. Kurat võtaks, kui üks mees tinglikult viis tiimi suurturniirile, peaks tema ka suurturniiri mänge saama nautida. Praegu on aga olukord, kus üks mees vaatab koduselt diivanilt teise mehe musta töö tegemist ja hiljem tasu selle eest paneb enda tasku. Neuer oleks pidanud piisavalt mees olema, et mitte taolist tagasitulekut teha. Eriti seoses asjaoluga, et turniiri järel ta nkn jääb uuesti pensile. Nagelsmann ja Neuer on selles osas munnid ja ongi nii.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: