Löwi jäärapäisus maksab kätte, kaua sa TRA seda Özili seal platsil hoiad? Absoluutselt mitte midagi ei paku, täiesti lootusetu juhtum.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustLöwi jäärapäisus maksab kätte, kaua sa TRA seda Özili seal platsil hoiad? Absoluutselt mitte midagi ei paku, täiesti lootusetu juhtum.
Aga tuli Brandt Hectori asemele... no näeme!
Raisk, peab tulema see üks koll läbi mingi ussim***i!!! COME ON!
Kommentaar
-
Fantast turniir. Pakkige oma asjad, fritzud. Rixxeril oli õigus - Löw on end ammendanud oma usuga kindlatesse meestesse. Del Bosque vol 2.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustEi vääritud alagrupist edasipääsu ja edasi ei saadudki = kõik on aus. Edu Mehhikole ja Rootsile!Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMuutke teema nimi ära. Õige oleks "Rämedate kusikute tegemised". Ma isegi ei häbene öelda, et 2018 MM kõige kusisem tiim oli Saksamaa. Las need pasakotid lähvad jala koju. Nad pole isegi jalanõusid ära teeninud. FUCK OFF DIE MANNSCHAFT!!!
Tegelikult suht huumor, mis kõvatamine siis käis. Karma.
Kommentaar
-
No sellise mänguga ei vääritudki edasipääsu. Uskumatu milline veeretamine terve mäng käis. Mõned reaalsed väravavõimalusesd tekkisid, aga siin polnud kordagi tunnet mängu jooksul et võiks värav tulla.
Hea et siin praegu ploomid saadi, muidu oleks saanud brassidelt paari päeva pärast korralikult sugeda.
Aitäh 12 aasta eest Joachim Löw.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar