320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Löwi jäärapäisus maksab kätte, kaua sa TRA seda Özili seal platsil hoiad? Absoluutselt mitte midagi ei paku, täiesti lootusetu juhtum.

Kommentaar

Werner välja palun. Täiesti mannetu vend olnud. Kuigi noh... nagu need teisedki...
      Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
        Löwi jäärapäisus maksab kätte, kaua sa TRA seda Özili seal platsil hoiad? Absoluutselt mitte midagi ei paku, täiesti lootusetu juhtum.
        ABSOLUUTSELT NÕUS. Ammu pidanud tema välja võtma ja Brandti sisse. Özil on eranditult jalga väristanud, pehmeid või kindla peale sööte jaganud. #NoCojones...

Aga tuli Brandt Hectori asemele... no näeme!

Raisk, peab tulema see üks koll läbi mingi ussim***i!!! COME ON!

Kommentaar

Uskumatud vennad. Mida on öelda nende kohta?
          Maailmameistrid!!

Kommentaar

PASK bron piletid viimaselel LuftHansa lennule,kurb aga tõsi.
            Olen see kes olen

Kommentaar

Löwil oli juba peaaegu toimiv koosseis olemas ja ta ikka pani Khedira ja Özili tagasi platsile

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Ei vääritud alagrupist edasipääsu ja edasi ei saadudki = kõik on aus. Edu Mehhikole ja Rootsile!

Kommentaar

Fantast turniir. Pakkige oma asjad, fritzud. Rixxeril oli õigus - Löw on end ammendanud oma usuga kindlatesse meestesse. Del Bosque vol 2.
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
                    Ei vääritud alagrupist edasipääsu ja edasi ei saadudki = kõik on aus. Edu Mehhikole ja Rootsile!
                    Kurb,aga tõsi world nr1 naljanumber. lõpuks lasti Koreal ära ka lüüa.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Muutke teema nimi ära. Õige oleks "Rämedate kusikute tegemised". Ma isegi ei häbene öelda, et 2018 MM kõige kusisem tiim oli Saksamaa. Las need pasakotid lähvad jala koju. Nad pole isegi jalanõusid ära teeninud. FUCK OFF DIE MANNSCHAFT!!!
                      Maailmameistrid!!

Kommentaar

Päris piinlik mida Saksa tegi enda mainega. Wc potist alla.

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
                            Muutke teema nimi ära. Õige oleks "Rämedate kusikute tegemised". Ma isegi ei häbene öelda, et 2018 MM kõige kusisem tiim oli Saksamaa. Las need pasakotid lähvad jala koju. Nad pole isegi jalanõusid ära teeninud. FUCK OFF DIE MANNSCHAFT!!!
                            Ou aga kõik su jutud, enne turniiri ja peale avamängu, et Saksamaa võidab nkn..
                            Tegelikult suht huumor, mis kõvatamine siis käis. Karma.

Kommentaar

jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

No sellise mänguga ei vääritudki edasipääsu. Uskumatu milline veeretamine terve mäng käis. Mõned reaalsed väravavõimalusesd tekkisid, aga siin polnud kordagi tunnet mängu jooksul et võiks värav tulla.

Hea et siin praegu ploomid saadi, muidu oleks saanud brassidelt paari päeva pärast korralikult sugeda.

Aitäh 12 aasta eest Joachim Löw.

Kommentaar

Working...
                                X