Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No aga kui sa tõesti tahad teada, eks võta siis wikipedia lahti, seal on tänaseks kutsutud meeskond kirjas, ja loe üle, kellel on üks vanematest või mõlemad mujalt pärit. Seda saab ju peale vaadateski aru, et eespool pakutud algkoosseisu meestest on need Khedira, Özil, Podolski ja Klose. Või kust kurat peab teadma, mis on üldse "sakslane" sinu jaoks, mulle näiteks piisab sellest, kui on seal sündinud ja elanud, sulle ilmselt jällegi mitte, kui eelnev vastus ei sobinud?
Cannumani sugusele rumalele trollile pole üldse mõtet vastata. Vincenti lisatud tunnused (sündinud, elanud või üks vanem vms ) on ka minu jaoks piisavad tunnused, et kedagi võiks sakslaseks nimetada. Sina Cannuman rõõmusta Baloteeli suguste native itaallaste üle Itaalia jalgpalli teemades.
Lihtsalt remargi korras, et Balotelli on täpselt sama palju itaallane kui näiteks Özil sakslane.
Tema puhul ei vaidle vastu. Küll ei saa päris samasugusteks lugeda Kloset või Khedirat kellel ikka Saksa verd ka. Lisasin selle vaid seetõttu, et cannuman mõistaks, et ka Itaalial pole platsil kõik sajandat põlve itaallased. Muide huvitav fakt, et kaItaalia poolel on oma poolsakslane
Tra kus see KÄI PERSE nupp on. Küsin lihtsa küsimuse ja kukute prääksuma. Kas ma ütlesin, et see on paha, et poolakad mängivad? Kas ma ütlesin, et Itaalia eest mängivad ainult itaallased? Tahtsin lihtsalt teada ja leidsin, et see siin on sobiv teema.
Kasutan seda sama posti siin, et ka Iceman perse saata. KÄI PERSE
Rahune makaron 1-0 poolajaks,esimesed 35' hea viimased 10 kehv,tahaks loota võiduka lõpuni mäng ise põnev ja kohati jääb mulje nagu poleks tegemist sõprusmänguga.
Nu vaatamata 1:1tulemusele võib rahule jääda,reeglina valikmängudes selliseid vahetusi ei tehta,aga kuna tegemist frendly ga,siis ok.
Mäng oli väga kiire tempoga jne nauditav õhtupoolik.
Nauditav oli tõesti. Dortmundi poistele enesekindlust juurde vaja ja selline mäng tugeva vastase vastu just hea võimalus selleks. Kuigi lõpptulemus ikkagi väike pettumus.
Kommentaar