Algselt postitas ballack
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Ma ei saa sellest Löwist üldse aru ?
Miks ei võinud sinna panna Höwedest, kes suudab ka keskkaitses mängida? Ikka on vaja toppida see Bender, kes absoluutselt ei sümpatiseeri ja kes imo Dortmundis ka seda positsiooni ei mängi. Ääred samuti muutuseta, ma tra ausalt ei saa aru... Mõistan, et võitvat koosseisu ei vahetata jms, aga me ju TÜRA ei kaota mitte midagi kui vahetame ääri, Löw please...
Kommentaar
-
Nu mis täna nagu silma torkab on realiseerimine posit mängitakse hästi välja aga ei suudeta v6i ei "taheta" yritame koahti juba Hisp teha kes tahab palliga värava joosta,aga tahaks vahetusi näha
Kuna teises mängus on Portugal ikka ka väidetavalt parem siis kerge tulega mängimine ka ju:SOlen see kes olen
Kommentaar
-
Kindel esitus, mina küll ei näe praegu põhjust muretsemiseks. Kõik toimis hästi, rohkemat polnudki vaja viikingite vastu.
Aga Kreekale saab nüüd küll korralikult puuri täis lüüa. Ilmselt paneb Merkel ka omad boonused mängu, et ikka alandaks neid Vahemere-äärseid eurooplasi korralikult.
Statistika sel turniiril rolli ei mängi Saksa poolel. Ei soosinud statistika sakslasi Hollandi vastu ei Taani vastu, ometigi tulid võidud. Arhiivis pole mõtet tuhnida !
Kommentaar
-
Kindlasti tuleb tulevikus mänge, kus mõlemad Benderid koos platsil (pilt ka).
Arvan, et Kreeka vastu on kõik võimalik. Alates 4:0 võidust kuni selleni, et Kreeka teeb taaskord edukalt "Kreekat" (või Chelseat nagu nüüd öeldakse). Muidugi loodan, et siit ei tule Bayern - Chelsea deja vu-d.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar