320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ettevaatusele sunnib ka see, et sakslased pole 1992. aastast saadik suutnud taanlasi võita, viimati siis mõni kuu pärast toonast kaotust EM-finaalis. Ka kahe aasta taguses sõprusmängus saadi B-koondisega (Schäfer, Träsch, Hitzl, Gentner, Marin jne) vaid 2:2 viik.

    Postimees.ee-s ilmus ka selline väide, ilmselt on silmas peetud võistluskohtumisi. Sõprusmänge on sestsaadik toimunud viis.

    "Viimati kohtuti omavahel nii ammu kui 20 aastat tagasi, ent see mäng on sakslastel siiani kibedalt meeles – 1992. aasta EM-finaalis võitis turniiri suurüllataja Taani 2:0."
    http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

    Kommentaar


      Algselt postitas ballack Vaata postitust
      Nii, kuna ETV Saksa mängu ei näita siis kust näeks Saksa mängu? YLE2 kavas pole kirjas kumba mängu näitab.
      Aitäh. Juba leidsin...ei osanud kohe ETV2 kava vaadata.

      Kommentaar


        Kuidas on sellisel koondisel parem kaitses mängiva Boatengi asenduseks selline mees nagu L. Bender. Vaadates neid nimesid koondises, mina ei mõista, miks pressida neid sinna kui on olemas Lahm ja vasakule on mehi võtta ka veel juurde, kes ei mahtund üldse EM valikusse.

        Kommentaar


          Ma ei saa sellest Löwist üldse aru ?
          Miks ei võinud sinna panna Höwedest, kes suudab ka keskkaitses mängida? Ikka on vaja toppida see Bender, kes absoluutselt ei sümpatiseeri ja kes imo Dortmundis ka seda positsiooni ei mängi. Ääred samuti muutuseta, ma tra ausalt ei saa aru... Mõistan, et võitvat koosseisu ei vahetata jms, aga me ju TÜRA ei kaota mitte midagi kui vahetame ääri, Löw please...

          Kommentaar


            Te ika mõistate, et tegu on Leverkuseni Benderiga. Löwi kohta nii palju, et erinevatest intervjuudest kuuldu põhjal on Benderi kasutamise põhjus selles, et ta on ennast treeningutel ennast paremast küljest näidanud kui teised eelpool mainitud mehed.

            Kommentaar


              Mnjah, mitte midagi erilist pole küll öelda. Ei saa aru, kuidas Müller oma võimalust ära ei löönud ja kuidas ründeteravus nii kehv on :/

              Kommentaar


                Nu mis täna nagu silma torkab on realiseerimine posit mängitakse hästi välja aga ei suudeta v6i ei "taheta" yritame koahti juba Hisp teha kes tahab palliga värava joosta,aga tahaks vahetusi näha
                Kuna teises mängus on Portugal ikka ka väidetavalt parem siis kerge tulega mängimine ka ju:S
                Olen see kes olen

                Kommentaar


                  Dortmundi Bender on end Bundesliga hooaja jooksul kaitsefaasis paremast küljest näidanud, kui Lars. Miks küll tema koju saadeti?
                  Magava kauboi suhu viski ei jookse.

                  Kommentaar


                    Ma ei tea, mõttetu Barca stiil jep ja täielik tulega mängimine. Absoluutselt ei meeldi see kõigutamine... Tuleb kohe meelde Interi mäng, kus Bayern läks 2:0 juhtima ja saime 3:2 pähe ja välja minek. Ausalt, liiiiga masendav on see hetkel.

                    Kommentaar


                      gg kui Taani nüüd ära lööb, mängime mõttetu Barca taktikat ja ise oleme süüdi kui välja jääme.

                      Kommentaar


                        lõpp hea kõik hea! we might never lose again

                        Kommentaar


                          Aga Lars Bender on kunn siiski,t6estas ennast ja l6i selle otsustava kolli meile ikka ära ja noormeeees mängis väääga korraliku mängu,aga mäng oli jh suht k6igutamine ,jäi mulje et pelame poolej6uga,6iged mäng hakkab 22.juunil ja vastaseks Kreeka.
                          Olen see kes olen

                          Kommentaar


                            Kindel esitus, mina küll ei näe praegu põhjust muretsemiseks. Kõik toimis hästi, rohkemat polnudki vaja viikingite vastu.
                            Aga Kreekale saab nüüd küll korralikult puuri täis lüüa. Ilmselt paneb Merkel ka omad boonused mängu, et ikka alandaks neid Vahemere-äärseid eurooplasi korralikult.
                            Statistika sel turniiril rolli ei mängi Saksa poolel. Ei soosinud statistika sakslasi Hollandi vastu ei Taani vastu, ometigi tulid võidud. Arhiivis pole mõtet tuhnida !

                            Kommentaar


                              Kindlasti tuleb tulevikus mänge, kus mõlemad Benderid koos platsil (pilt ka).

                              Arvan, et Kreeka vastu on kõik võimalik. Alates 4:0 võidust kuni selleni, et Kreeka teeb taaskord edukalt "Kreekat" (või Chelseat nagu nüüd öeldakse). Muidugi loodan, et siit ei tule Bayern - Chelsea deja vu-d.

                              Kommentaar


                                Tänane algkoosseis Kreeka vastu. Saksa meedia ei valetanud, kui pakkus Kloset, Schürrlet, Reusi põhisse.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X