320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas mel21 Vaata postitust
    Sosistatakse, et tulisel Bremeni poisil on Löwiga võta või jäta kokkulepe ehk siis MM-il esinumbri koht või koondisest väljajätmine.
    Ultimaatumite esitamine Bremeni suunast näib olevat tõusev trend. Sarnase nõudmise esitas hiljuti ka Frings, kellele kõlbavat üksnes algkoosseisu koht.

    Kommentaar


      Tegime siis eile Aseritele ära. 4-0 võit viis meid ühe jalaga juba Lõuna-Aafrikasse. Järgmises mängus vaja Venemaaga ka sotid selgeks teha ja heureka!

      Ballack, Klose (2) ja Podolski olid resultatiivsed. Kõik siis endised või praegused Bayerni mängijad.
      Maailmameistrid!!

      Kommentaar


        Algselt postitas kalmaar Vaata postitust
        Ballack, Klose (2) ja Podolski olid resultatiivsed. Kõik siis endised või praegused Bayerni mängijad.
        Kas mitte kogu Saksa koondis pole Bayernist läbi käinud?
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

        Kommentaar


          Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          Kas mitte kogu Saksa koondis pole Bayernist läbi käinud?
          Nii uhke see värk nüüd ka pole.
          Hello! I´m mentaly ill.

          Kommentaar


            Klo$e tõestas taaskord, et vormis olles on endiselt sakslaste esinumber ründes. Ka Münchenis tõotavad olla huvitavad ajad ees. Kuigi kabinettide asjapulgad, vaevalt et Gomezi pingile jätmist seedida suudaksid.

            Lahm oleks mõtekas lükata tagasi vasakule, sest paremal eksisteerimist pole just kuigi palju kasu olnud. Beck/Träsch/Friedrich omakorda paremale. Keskkaitsesse ei tundu leiduvat kuidagi stabiilset duot. Löw sai viimaks aru, et Tasci tase pole lihtsalt piisav (vähemalt veel mitte) ning on nüüd Westermanni sisse ajanud. Heiko pallib eeldatavasti veel Moskvas, kuid MM-ile jõudmise korral kaldun arvama, et Metzelder on selleks ajaks jälle Mertesackeri partner. Hitzlsperger vajaks samuti väljavahetamist, juhul kui Özil on edaspidi platsil. Mesuti puudujäägid kaitsemängus kui kord on teada, ega Stussgarti poolik suuda seda lappida. Rolfes, Frings....?

            Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
            Kas mitte kogu Saksa koondis pole Bayernist läbi käinud?
            Skoorijate lisaks on koondise praegusest koosseisust nahkpükstes pallimisest kogemust Lahmil, Schweinil, "Super"-Mariol ja Trochel. Kokku 7/23.

            Kommentaar


              See Westermani asi on suht imelik. Pole ta koduklubi eest ammu keskkaitsjat mänginud. Kuigi ...võibolla on viga hoopis Schalkes.

              Kommentaar


                Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                See Westerani asi on suht imelik. Pole ta koduklubi eest ammu keskkaitsjat mänginud. Kuigi ...võibolla on viga hoopis Schalkes.
                Esialgu Merte partner pidi olema Friedrich, kuid väike vigastus treeningutel muutis asialgseid plaane ja Heikole avanes võimalus.

                Heiko puhul on see positiivne pool, et mehikese võib praktiliselt kuhu tahes paigutada, ning saab kohustustega kenasti hakkama: kord poolkaitses lõhkuvas rollis, kord kaitse vasakul äärel, kord paremal, kord keskväljal äärel...

                Gelsenkirchenis pallides sellel pole just kuigi suurt tähtsust, kus ta parajasti pallib. Kuid nii koondist silmas pidades stabiilse positsiooni puudumine klubitasandil on riskitegur algkoosseisu murdmise suhtes. Kuid nii või naa, sellise all-round pärli olemasolu kulub koondisele igatahes marjaks ära...

                Kommentaar


                  Olematu mängupraktikata pannakse Chris põhisse või ? Vaevalt. Ning minu arust pole teps mitte Rolfes koondise põhi tase. Liialt uimane ja aeglane.

                  Ja kui Tascist rääkida siis ju üleöö pole teps mitte parim klapp uue partneriga. Lihtsalt Löwil tuleb nuputada, kes kus kõige kasulikum on ja seda koosseisu uputada mitte vahetada koguaeg.

                  Kommentaar


                    Ei suutnud mutt leida paremat teemat, kuhu kukkuda. Valus!

                    Kommentaar


                      You have a good site foorum.soccernet.ee all very tastefully done!

                      You have a good site all very tastefully done! I really liked.
                      Sincerely Ritt.

                      Kommentaar


                        Tundub, et mingi robot tüütab meid.

                        Kommentaar


                          Jogi seekordsetes valikutes venelaste ja soomlaste vastu on värske nimena kaasa haaratud suvel U-21 koondises kulda maitsnud Jerome Boateng. Ennast heasse vormi üle pika upitanud Frings on endiselt mustas nimekirjas, samas kui vedelalt hooaega alustanud Hitzlspergeri puhul hetkeline vorm märkimisväärses rollis ei näi olevat. Väravaküttide edetabeli liider Kiessling ei mahu samuti valikutesse, samas jällegi nullil endiselt olev Cacau kõlbab küll. Nooh...mõlemad (Hitzlsperger & Cacau) on, üllatus-üllatus, Stuttgarti poisid...

                          Väravavahid: Rene Adler (Bayer Leverkusen), Manuel Neuer (Schalke 04), Tim Wiese (Werder Bremen)

                          Kaitsjad: Arne Friedrich (Hertha BSC Berlin), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (Werder Bremen), Marcel Schäfer (VfL Wolfsburg), Serdar Tasci (VfB Stuttgart), Heiko Westermann (Schalke 04), Andreas Beck (1899 Hoffenheim), Jerome Boateng (Hamburger SV)

                          Poolkaitsjad: Michael Ballack (FC Chelsea), Christian Gentner (VfL Wolfsburg), Thomas Hitzlsperger (VfB Stuttgart), Marko Marin (Werder Bremen), Sami Khedira (VfB Stuttgart), Mesut Özil (Werder Bremen), Bastian Schweinsteiger (Bayern München), Piotr Trochowski (Hamburger SV), Simon Rolfes (Bayer Leverkusen)

                          Ründajad: Cacau (VfB Stuttgart), Mario Gomez (Bayern München), Miroslav Klose (Bayern München), Lukas Podolski (1. FC Köln)

                          Kommentaar


                            Kes siis väravasse läheb, kas Adler?

                            Kommentaar


                              Pidi jah Adler minema.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas KID Vaata postitust
                                Pidi jah Adler minema.

                                Jube kui ta läheb. Ta ON ikka viimase aastaga jube sitaks läind või siis oma tasemele langenud. Huvitav, et Hildebrandi pole punti lükatud. Wiesel on lihtsalt popid keerutamised murul mitte head mängud.

                                Ründepaar võiks olla Gomez - Cacau.Keskel muidugi võiks olla Ballack ja Hitzls ja äärtel Özil ja Piotr. Kaitseliin võiks välja näha - Beck, Per, Tasci ja Lahm

                                Kommentaar

                                Working...
                                X