320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Rahn langes südamelt. Sakslased tundsid mängu eel suurt aukartust venelaste ja Lužniki-kunstmuru ees (mis pealiskaudsel hinnangul küll mingit mõju ei avaldanud). Võidu eest tuleb tänada eeskätt Adlerit (sakslaste luksusprobleem on vähemalt neli rahvusvahelise kaliibiriga väravavahti) ja fortuunat, sest suurepärast söödumängu etendanud venelased andsid teise poolaja keskpaigas korralikult turmtuld. Hiddink oli ründeteraviku suunanud oodatult vasakule äärele, kus Žirkovi ja sõpru pidi teiste seas taltsutama valgust ja varju üles näidanud Boateng (muidu ettevaatlikule Löwile respekt selle eest, et usaldas sedavõrd olulises mängus debütanti), kelle eemaldamine 69. minutil paraku õigustatud oli. Venelased väärisid vähemalt viigipunkti ja Busacca jättis nad kah veel penaltist ilma (vahetusest tulnud Friedrich niitis karistusalas Bõstrovi). Kokkuvõttes korralik esitus kogu DFB-satsilt, kus keegi ansamblist välja ei langenud. Klose sai ilmselt liigahallusest räsitud hingele veidi palsamit.
    http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

    Kommentaar


      Mängusündmuste valguses kodumeeskond oli siiski see aktiivsem osapool, ega vähemalt viigipunkt poleks just kuigi ebaõiglane olnud. Kuid otsustavatel hetkedel venelaste mõrvav resultatiivsus siiski jäi puuduma. Kriitikat kogunud Adler oli sel korral üllatavalt hea ning ning Klo$e väärib värava tõttu samuti mainimist. Boatengi valik algkoosseisu oli BuL-is nähtu põhjal õigustatud, kuid Löwilt kahtlemata üsnagi ebaküps stiilinäide jätta Jerome veel niigi kauaks platsile, kuigi oli märgata, et poiss oli juba pikemat aega raskustes ning teine kollane on ainult aja küsimus. Samas ei saa jätta mainimata, et Poldi oli eile üpris vedel, vaatamata sellele, et kogus krediiti väravat sepitsedes. Mehikese panus kaitsemängus näis pigem segavat meeskondlikku kaitsetööd. Trochowski ja Lahm on koondisesärgis leidnud tunduvalt parema lainepikkuse, mistõttu on mõnevõrra üllatav, et Jogi on otsustanud selle duo lahutada. Nii laiemas perspektiivis eilne mängupilt erilist põhjust rahulolekuks siiski ei andnud. Tiitleid taolise mänguga ei võidaks.

      Kommentaar


        Löw on mängujärksetes usutlustes Boatengi eemaldamisest hoolimata kindlaks koondislaseks vannutanud ja arvestades muid valikuid (Friedrich või Beck, aga ka Castro või Fritz), võib see tähendada ka kohta algkoosseis. Kolmapäeval soomlaste vastu lubas salliga mees saata väljakule noorendatud koosseisu, kust tohiks välja lugeda nende nimekirja, kel on hea lootus end MM-koondisse murda (Trochowski, Gomez, Beck, Marin, mõni alavormis VfB-poistest). Kiesslingu puudumisest on pagana kahju, aga tänavu ootab ees veel kaks sõprusmängu (Egiptus ja Tšiili), kelle vastu saab julgelt eksperimenteerida.
        http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

        Kommentaar


          Algselt postitas mel21 Vaata postitust
          Löw on mängujärksetes usutlustes Boatengi eemaldamisest hoolimata kindlaks koondislaseks vannutanud
          Seda julges ka arvata, sest Boateng on vaieldamatult Höwedesi ja Hummels lisaks kaitseliini suurimaid tulevikunimesid. Tascit ei tasu muidugi ka unustada.

          Enda silmis Boateng meenutab üsna palju tõmmumat ja bratwurstilikumat versiooni Johnny Heitingast: mõlemad on gangsteri välimusega jõumürakad, kes suudavad pallida nii keskel kui äärel ja võivad ühel päeval muuta enda meeskonna mängu põrgulikult raskeks ning järgmisel päeval olla murdmatud raudpoldid.

          Kommentaar


            Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga


            Värav kah siis Venemaa vastu paslik siia panna. Ehk keegi pole veel näinud.
            Eeltöö oli tõesti ilus.
            Maailmameistrid!!

            Kommentaar


              Saksamaa populaarseim Joachim (ikka see salliga) poetas väikse vihjepoja: keegi Thomas M. saavat novembris koondisekutse.
              http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

              Kommentaar


                Ta on selle küll ära teeninud, samas äkki liiga vara talle seda anda?
                Maailmameistrid!!

                Kommentaar


                  Selline on eeldatav algkoosseis sommide vastu. Võrreldes Moskva-lahinguga jookseb algkoosseisus murule seitse uut nime. Ballack mängib ilmselt poolaja või 60 minutit, siis antakse võimalus VfB-juurtega wolfsburglasele Gentnerile.

                  R. Adler - Beck, Mertesacker, A. Friedrich, M. Schäfer - Ballack, Hitzlsperger - Schweinsteiger, Trochowski - Cacau, Gomez
                  http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

                  Kommentaar


                    Mida Metzelder teeb?
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                    Kommentaar


                      vigane on ja muidu nyhib heal juhul pinki realis

                      Kommentaar


                        Juu ta varsti kodumaale naaseb.
                        Maailmameistrid!!

                        Kommentaar


                          Sõprusmängudeks Tšiili ja Egiptuse vastu leiab koosseisust kaks uut nime: oodatult Thomas Mülleri ja veidi suurema üllatusena bremenlase Aaron Hunti, kes viimati päris hea hoo leidnud. Löw on samuti rahva karjeid kuulda võtnud ja esintanud kutse liiga parimale väravakütile Kießlingile.
                          http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

                          Kommentaar


                            Mülleri esitust tahaks näha. Loodan, et Kiessling feilib, muidu ostavad selle puujala jälle Bayernisse.
                            Maailmameistrid!!

                            Kommentaar


                              Algselt postitas kalmaar Vaata postitust
                              Mülleri esitust tahaks näha. Loodan, et Kiessling feilib, muidu ostavad selle puujala jälle Bayernisse.
                              kusjuures, mulle tundub et Kiessling sobiks märksa rohkem hollandlase joonisesse palju paremini kui seda Gomez näiteks.

                              Kommentaar


                                Võimalik, kuid ometi kord võiks need kodumaa pojad ju ära unustada ja mõne väleda mehe ründesse osta. Aitab sakslastest, AITAB!
                                Maailmameistrid!!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X