320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Hea aasta sakslastel jätkub, kui täna Ungaris U-19 vanuste koondis krooniti Euroopa meistriks 1:0 võiduga Portugali noortekoondise üle. Värava autoriks Hertha Berliini ründav poolik Hany Mukhtar.



    Võib öelda, et mäng oli täielikult sakslaste kontrolli all ning vastastel ei lastud palliga toimetada vabalt. Igal pool oli keegi portugallastel küljes ning juba puhtalt füüsisega oldi üle. Sööt liikus hästi ning kombineeriti osavalt. Tulemuseks jäi küll minimaalne võit kuid mängupildilt ja natuke parema realiseerimise korral võinuks vabalt jääda skoor 5:1. Saksamaal oli kerge eelis juba enne mängu, kui Portugal pidi finaali jõudmiseks mängima 120 minutit ning lööma pendlaid Serbia vastu, siis sakslased alistasid mängleva kergusega austerlased 4:0. Lisaks mängis Saksamaa päev varem ning taastumiseks jäi rohkem aega. Poolfinaalis paistis Portugal väga terav ja ohtlik, täna oli aga ilmselgelt meestel kumm töss ning Saksamaa värava alla jõudmine tundus keeruline.

    Kokkuvõtteks võib öelda, et väga hea aastakäik ning ootaks lähimal paaril aastal enamuselt mängijatelt läbilööki Bundesligas. Eriti huviga turniiri parimalt ründajalt Davie Selkelt, kes lõi kuni poolfinaalini igas mängus vähemalt värava, ainult finaalis see ei õnnestunud, kuid kaugele see ka ei jäänud.

    Kommentaar


      Miroslav Klose teatas täna oma koondisekarjääri lõpetamisest. Debüüdi Saksamaa eest tegi ta 24. märtsil 2001 Albaania vastu ja lõi loomulikult ka kohe võiduvärava. Tema saldoks jäi 137 mängu ja 71 väravat, millest 16 lõi maailmameistrivõistlustel.

      Kommentaar


        Kolmandaks tagasiastujaks koondisest on Mertesacker. Nagu Lahmgi, siis vanus veel väga hullult peale ei suru, kuid koondise kümnenda aastaga, kui võideti MM sai tema eesmärk täidetud ning annab rahulikult oma koha üle noorematele ja kiirematele.

        Kommentaar


          Naiste U-20 MMi Kanadas võitis Saksamaa esindus. Finaalis alistati Nigeeria tänu Petermanni lisaaja väravale 1:0.
          Öösel oli mäng ja sattusin ise ka vaatama, ütleme nii, et vedas, et ära tuli. Nigeeria ründajad olid meeletult kiired ja neil olid ka paremad võimalused. Korra mängis ründaja väravavahist isegi mööda, kuid meie õnneks lõi küljevõrku. Samas lõid nigeerlannad ka ühe legaalse värava, mis siiski kohtunike poolt tühistati. Nemad nägid olukorras suluseisu, ma täpselt ise ei oska öelda, kas oli või ei olnud, väga close igatahes. Väravajoonetehnoloogiat ei kasutatud turniiril.
          See oli kolmas U-20 tiitel Saksamaale ning sellega tõusti nende tiitlite arvestuses USAga ühele pulgale.

          Kommentaar


            Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
            Samas lõid nigeerlannad ka ühe legaalse värava, mis siiski kohtunike poolt tühistati. Nemad nägid olukorras suluseisu, ma täpselt ise ei oska öelda, kas oli või ei olnud, väga close igatahes. Väravajoonetehnoloogiat ei kasutatud turniiril.
            Kohtunikelt õige otsus
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

            Kommentaar


              Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
              Tüüpiline Aafrika koondis, reeglitest ei jaga pooled mängijad ööd ega mütsi. Paras, et ilma jäid.

              Kommentaar


                Jep, sama olukord, küsimus on selles, kas pall ennem juba väravas ei olnud, kui see idikas selle sinna südamest lajatas. Ega ma ka muidugi ei kurda

                Kommentaar


                  Kätte on jõudmas koondiste nädal, kus mängitakse suvise MM-i finaalivastase ning Šotimaaga. Võrreldes MM-iga on koondisekutse teeninud 3 uut meest - vigastuspausilt naasnud Gomez ja Reus ning kevadel Poola vastu oma I koondisemängu pidanud Stuttgarti kaitsja Rüdiger.



                  Ning mõnusat meenutamsit suvest.

                  Kommentaar


                    Otsused on tehtud. Uus kapten on Schweinsteiger ja asekapteniks sai Manuel Neuer, kes saab kohe järgmises sõprusmängus ja kvalifikatsioonimängus kaptenipaela kanda.
                    Uus abitreener on Thomas Schneider, kes oli kuni märtsini veel Stuttgarti treener.

                    Kommentaar


                      Tra see brasside väravasse kärudega pallide viimine
                      Maailmameistrid!!

                      Kommentaar


                        Täna peaks toimuma Saksamaa vs Argentiina sõpruskohtumine. Oskab öelda keegi kust seda ülekannet on võimalik näha?

                        Kommentaar


                          Algselt postitas jannot Vaata postitust
                          Täna peaks toimuma Saksamaa vs Argentiina sõpruskohtumine. Oskab öelda keegi kust seda ülekannet on võimalik näha?
                          Wiziwig, the new MyP2P. Wiziwig.tv brings to you live sports on your PC for free. Live football , Live MLB and NBA. Just for free tv on your pc. Wiziwig.tv brings you also the best P2P programs guides.


                          Üks näide paljudest streami saitidest.

                          Kommentaar


                            Mäng on nähtav ka sakslaste ZDF-i pealt.

                            Tänane algkoosseis argentiinlaste vastu. Erinevate probleemide tõttu jäävad ikkagist eemale Hummels, Boateng, Khedira ja Özil.
                            Rünnakul alustab üle pika aja Gomez ning playmakerina Reus. Götze jälle jokkeriks?

                            Kommentaar


                              Gomez on kahjuks see halbade päevade Gomez, vähemalt 4 head võimalust lihtsalt ära raisanud.

                              http://www.last.fm/user/kurat_

                              Kommentaar


                                Kaitseliin on siiamaani küll täiesti null olnud hea, et rohkem väravaid pole lastud lüüa. Kramer on seevastu keskväljal täielik kunn. Eriti see stseen, kus ta vastaste kastis palli mitme argentiinlase vahel hoidis ja lõpuks ka hea söödu asndis. Mainimata ei saa ka jätta vana head Gomezt oma kolme praktiliselt 100 %-lise võimalusega (mida küll Klose mõtles tribüünil neid nähes).
                                Kuna tegu siiski sõprusmänguga, siis vähemalt näeb treener ära, kuidas mõned uued hakkama saavad ja loodetavasti teeb järeldused pühapäevaks kui jälle punktid mängus on.

                                Edit: Tuligi juba kolmas. Kõik 3 assisti di Marialt. Kohe neljas ka järgi.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X