320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Kui mängust rääkida siis ma olen väga rahul. Mingi juhtima ja mängiti väga säästvalt. Tänase mängu parimad olid vast Hector, Özil ja Kroos.

    Õiget saksat vast näeme alles play-offis.
    özil nüüd küll peale väravasöödu lõpus muud head ei teinud

    Kommentaar


      Löwil oli küll igav vist

      Kommentaar


        Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
        Götze, Özil ja Müller on lihtsalt nimed seal meeskonnalehel. Täiesti nähtamatud ja üldse ei ole mängus sees. Meeletult oli õnne, et poolajal 1-0 peal ja Kroos on tassinud seda satsi praegu. Höwedes paremal ei saa ikka mitte midagi aru, kus olema peab, seal täielik tühjus koguaeg. Tuleb diagonaal, ja plats puhas, tuleb paremalt korner üle kasti ja seal seisab juba üksikult ukrainlane. Müller ja Höwedes võiks nagu ära jagada..
        Gomez Götze asemele paluks poolajal juba.
        Selle EMi tüüpiline asjade kulg siiani on see, et favoriidid lähevad juhtima ja siis betooni panema ning tänapäeva üldine tase on nii kõva, et kõik oskavad rünnata, kui sa ruumi ja aega annad ning Ukraina pole mingi erand.
        Wake the fuck up.
        Ära nüüd kritiseeri koguaeg:P,mängiti säästukäiguga ja nagu Pras ÜTLES õiget meeskonda näeme play-offides,võib-olla tõesti Özili´,Mülleri OLEKS tahtnud rohkem nähtavamal näha,Draxler oli uskumatult terav.Hea mäng rahul.
        Olen see kes olen

        Kommentaar


          Üsna säästvalt tundus, et mängiti... või ei saadud end käima, seda mul siit telekast keeruline hinnata ja eks treener teab paremini.
          Boateng ja Neuer tegid kaitses hea mängu, teised kahjuks ei suutnud olla samal tasemel.
          Müllerit ma ei kritiseeriks, sest koondises tal teine roll, kui Bayernis ja mitmel korral rabas kaitses tööd teha.
          Huvitav miks Gomezt platsile ei toodud, kui oli juba näha, et pisikene Mario juba võhmal aga jälle.... In Löw we trust

          Kirsiks tordil oli kindlasti fussballgott Schweinsteiger....

          Kommentaar


            Boetangi pääste oli super. Neueri kiitmisest ma hästi aru ei saa, kohati oli ebakindel aga eks kaitsjatega klapi saamine võtab natuke aega, küll see turniiri jooksul paraneb. Saksa koondisel see alati nii olnud, ka teistel positsioonidel.

            Kusjuures mainid säästvalt mängimist, kui Ukraina supervõimalused kõrvale jätta, siis tundus tõesti nii, kuid kummaline, et selle säästvalt mängu pealt saadi selle turniiri esimene kaheväravaline võit.
            BVB - Vaprus

            Kommentaar


              Ärge unustage seda ka, et erinevalt Ukrainast, ajastab Saksamaa oma tippvormi veerand/poolfinaalideks. Vaatamata sellele oli kõik suhteliselt tip-top.
              Instagram

              Twitter

              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

              telekavaataja.blogabet.com

              Kommentaar


                Kommentaar


                  Algselt postitas dontastik Vaata postitust
                  Mida vi**u?
                  No eelmine kord ta ju nokkis nina ja pärast mekkis kolli, tundub et suht tema teema.

                  Kommentaar



                    täies hiilguses: http://i.imgur.com/lvOxPZg.jpg
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

                    Kommentaar


                      Kommentaar


                        Algselt postitas Jasper Vaata postitust

                        Tnx. Sain hea desktop pildi!
                        On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                        I don’t care what you think of me!
                        Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

                        Kommentaar


                          Täna siis mäng Poola vastu. Ajalugu on näidanud, et alagrupi teine mäng on sakslastele alati suht raske olnud tulemuse mõttes. Ma ei usu, et Löw koosseisus eriti muudatusi teeb, kuigi Höwedes oleks üks kandidaat algkoosseisust eemaldamiseks. Vaevalt, et Özil pingile jäetakse. Ma saan aru küll, et Özil on Inglismaal imemees teeb igale väravale eeltöö ja aeg-ajalt lööb ka ise, aga koondises ma pole ma temalt ühtegi head mängu viimase 2 aasta joksul näinud. Samas statistika näitab, et özil oli Ukraina vastu super onju (assist, 90 % söödutäpsus jne).

                          Kommentaar


                            Palju Õnne Oliver Kahn!


                            http://www.last.fm/user/kurat_

                            Kommentaar


                              Noh ma ei tea noh, ütleks, et kõik liigub peale mängu ilmselt täpselt sama kindlalt lõppeesmärgi suunas, kui seda enne mängu võis arvata. Selline tunne, nagu uinutati mõned protsendipügalad rohkem, kui ilmselt Yogil plaanis oli...

                              Nii harva, kui ma seda viitsin, siis toon seekord omalt poolt ühtteist välja:

                              +
                              Hector - Peab vist fantasysse ära tooma ikkagi, kõige silmapaistvam mängija väljakul. Energiline, liigub palju äärel üles-alla(mida formatsioon üleüldiselt niikuinii nõuab), ei kammi ära, annab häid madalaid tsenderdusi, minu arust on tal kogu aeg mingi väga kahtlane perverdipilk, ainult.
                              Boateng - Keeras vahepeal ise omale, aga jõudis efektselt/efektiivselt oma jamasid ka lappima, suur ja pikk negriit, maailma täielik tipp 100%. Mängija, kelle peale võib fantasys alati loota...

                              ----------------
                              Hummels polnud ka mitte midagi hullu, siiski esimene mäng alles turniiril ning küll saab käima ennast(pea töötas, aga liigutused kohati humoorikalt rabedad). Kroos esimesel poolajal hea, teisel nähtamatu. Müller ja Özil proovisid liialt individuaalse pealt mingisuguseid mõttetuid ülejalalööke ja seetõttu kannatas meeskonnamäng, aga eks ilmselt nägid nad Poola poolt ikkagi ohumärke ning soovisid natukene "vastuvoolu ujuda". Schürrle nagu oli vahepeal pildis, aga ei liha ega kala, las ta jääda, pingilt sekkumine ongi koondises seni tema tugevaim külg olnud. Draxler lihtsalt nähtamatu, kahju, eelmine mäng ilmselt kõige positiivsem üllataja. Tore oli üle pika aja näha Gomez-t, kes kahjuks oli täpselt gramm veel rohkem isoleeritud, kui Götze, aga ei süüdistaks teda esialgu milleski, vaid süüdistaks Yogit, kes kõige lähedasemat asendust Klosele lihtsalt 1,5 mängu pingil hoidis. Vast saavad kõik äsjamainitud veel ennast korralikult käima...
                              ----------------

                              -
                              Götze - Kuigi minu tõeline sümpaatia tema vastu kadus juba Dortmundist lahkudes, siis praegu on ta ikka nii s*tt, et lausa kriminaalne oleks teda rohkem alustamas näha. Vend on enamik ajast isoleeritud ja kui palli saab, siis virutab otse sülle...
                              Höwedes - Mängupraktikat lõppenud hooajast vähe, vanus trügiks nagu peale(ta on 28 alles ju?), praegu on ta ikka nii s*tt, et lausa kriminaalne oleks teda rohkem alustamas näha. Olgu, tegemist on keskkaitsjaga, kuid kuna ta on sunnitud mängima paremkaitses, siis rünnakuid efektiivselt toetada ei jõua sest kui liigub kuhugi, siis tagasi sealt ei jõua, vastaste kastis palliga lihtsalt kohutav puujalg, mida kõike kahjuks veel...
                              Khedira - Pole alates üleeelmise hooaja teises poolest (Miki) näinud, et kellegil sihik niivõrd katastroofiliselt paigast oleks. Mingisugused megapurakad lõppesid nurgalipu lähedal, üks vist läks isegi ainult 5m väravast mööda. Sellise kangutamise peale on raske teisi asju välja tuua...

                              Palun nüüd Emre Can paremale kaitsesse!
                              et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

                              Kommentaar


                                Mängutulemus igati ootuspärane, järjest rohkem hakkab tunduma, et need enne EM mängitud mängud näitavadki hetketaset. Poola oli muidugi väga hea, aga tundub, et kui vastased kraanid kinni keeravad, siis meil väga midagi teha pole, va kui kuskilt standardist ära lükkame.
                                See ründeteravus on lihtsalt olematu. Löw on ka selline mees, kellel tundub, et on omad lemmikud, kes algrivist kunagi axe'i ei saa. Götze ei saa mitte millegagi hakkama ja kuigi oleks raske süüdistada, kui talle ei looda, aga no see eilne üks võimalus, kus pani mingi kuseka otse Fabianskile sülle oli küll ikka nii kehv, et võttis peast kinni haarama. Aga ei, sai vist jälle mingi 70 minutit seal vedeletud?
                                Jonas Hectori haibist ma ka aru ei saa, tõesti oli aktiivne, aga seda ainult selle tõttu, et mängiti ainult läbi vasaku ääre, kus ainuke äärelähedane mängija(Draxler) ja vahel ka Özil. Paremalt äärelt ei tule midagi, sest seal on Müller ja Höwedes, kes on kohatäide ja ei anna rünnakul mitte kui midagi juurde. Raske teda süüdistada ka muidugi. Hectori juurde tagasi tulles, mitu korda ta seda Piszczekit ette võttis? Ma kindlalt ei tea, aga pakun, et üle 1 korra küll seda ei juhtunud. Seinaga sai paar korda läbi tõesti, aga enamus kordi tuli sealt sööt tagasi. Ja no nende senderduste kvaliteet ei kannata mitte mingit kriitikat. Mitte ükski vist ei olnud ohtlik, enamus olid mingid madalad õrnad plönnid, mille esimene kaitsja omaks võttis.
                                Ja siis Jerome Boatank, täielik jumal. Makaronid võivad seenele sõita oma Bonuccide, Chiellinide ja Barzaglitega, vot see on kaitsja. Ma ausalt ei taha isegi mõelda, mis sellest meeskonnast saaks, kui teda kaitses poleks. Ja need diagonaalid Hectorile/Draxlerile vasakule äärele, lihtsalt jumalikud. Paljud poolikud ei lase ka neid nii täpselt kui tema.
                                Siis keskväli, Kroos tegi oma enamvähem ära, aga Khedira on rooste. 2 minutiga võtta kollane, tubli poiss. Esimesest puutest ei hakka rääkimagi.
                                Ma siiralt loodan, et Põhja-Iirimaa vastu tehakse veidi korrektuure. Äärekaitsjad on nagu nad on. Hector vast on nagunii puutumatu seal vasakul, aga Höwedese kohale ma paneks tuimalt Kimmichi, kes tõenäoliselt mängiks vabalt selle koha välja. Götzet ei taha ka enam alustamas näha, pangu Gomez või kasvõi Schürrle tippu. Ääred on nagu nad on, tundub et Löwi arust ei mängi Sane kohta välja ja eks need jäävad ka kolmandas mängus puutumata.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X