320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

    Mega kahtlane et Lehmanni number koondises 9 on.

    Kommentaar


      Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

      Algselt postitas Aramis
      ... ja seoses MMi eduga olen nõus sellega, et Bayern ja Werder järgmine nädal Meistrite Liigast välja kukuvad.
      loodame et see oli seda väärt...
      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

      Kommentaar


        Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

        Nägin siis üle pika aja ka otseülekandes, kuidas poisid valgetes särkides mängivad. Justnimelt poisid ja seda mitte heatahtlikus mõttes \"Klinsis Jungs\", sest esimene poolaeg oli ikka minu silmale suhteliselt kohutav. Hea oli, et ameeriklased mängisid oma katsetava koondisega; et Basti teise poolaja avavile järel kohe praktiliselt oma esimese pallipuudutusega 1:0 tegi ning et Olli ühe väga hea reaktsiooniga hiilgas. Siis muidugi kui saadi teine värav, tuli enesekindlust ja osalt läbi amide ebakindluse läbi ülejäänud väravad. Aga samas Olli viga amide ainsa värava juures tuletas meelde halvemaid aegu, kui selliseid valearvestusi ikka on juhtunud.
        Paljuräägitud, aga tõsi - kaitseliin on täiesti tühi, eriti rabe oli Mertesacker. Ma ei usu muidugi, et Wörns nüüd nii hea oleks meeskonnas, aga samas ma ei oska öelda, kas ca 70 päeva enne MM-i Mertesackeri-sugustele lootma võib jääda. Üldse, see ebakindlus ja teineteise mittemõistmine iseloomustab kogu punti, söödud ei lähe kohale, õhuvõitlusi kaotati keskväljal hoogsalt ning tihtipeale oli tunne, justkui oleks ameeriklased tulnud otse sprinditrennist samas kui küllalt toetava kodupublikuga mänginud sakslased olid vaata et kõhud seapraadi ja kartuliputru täis vitsutanud ning ei jõudnud eriti joosta.
        Ei ole mingit usku mul praeguse mängupildi toel. Hea veel, et ma Firenze mängu ei näinud ...

        OT - olen ikka jalgpallist nii kaugel, et alles eile sain teada, et minust nii 35km kaugusele tulevad amid mängima paari nädala pärast, kui kohtutakse Jamaikaga. Aga oh õnnetust, jalgpallimäng on Ameerikamaal välja müüdud Selle mängu 8000 piletit olevat läinud muide 90 minutiga
        ¡No Pasarán!

        Kommentaar


          Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

          Hea seegi, et üle hulkama aja saadi kirja tulemus mida ei pea häbenema. Loodetavasti said Klinsu Junged enesekindluse tagasi ja teavad nüüd, et suudavad ikka heal tasemel jalkat mängida. P.S. Kahn peaks olema ikka kindel esinumber.

          Kommentaar


            Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

            koondis pole ju kunagi enne MMi hästi mänginud......oleks nagu vastaste uinutamise taktika või hoopis tekib poistel motivatsioon ainult MMidel.

            Kommentaar


              Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

              Algselt postitas ballack


              koondis pole ju kunagi enne MMi hästi mänginud......oleks nagu vastaste uinutamise taktika või hoopis tekib poistel motivatsioon ainult MMidel.
              Uinutamise taktikasse ma ei usu aga motivatsiooniga võib küll neil probleeme olla.

              Kommentaar


                Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

                Väike jutt sellest Kahni ja Lehmanni kammajaast

                Kommentaar


                  Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

                  DFB tagamaadest ja juutidest

                  Kommentaar


                    Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

                    Deisler vajab psühhiaatri abi

                    Deisleril on asjad suhteliselt kehvad

                    http://www.last.fm/user/kurat_

                    Kommentaar


                      Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised

                      Klinsi teatas esmaspäeval oma 23pealise trupi koosseisu:

                      ***

                      Värav: 1 Jens Lehmann (FC Arsenal), 12 Oliver Kahn (Bayern München), 23 Timo Hildebrand (VfB Stuttgart)

                      Kaitse: 3 Arne Friedrich (Hertha BSC), 17 Per Mertesacker (Hannover 96), 4 Robert Huth (FC Chelsea), 21 Christoph Metzelder (Borussia Dortmund), 6 Jens Nowotny (Bayer Leverkusen), 16 Philipp Lahm (Bayern München), 2 Marcell Jansen (Borussia Mönchengladbach)

                      Poolkaitse: 7 Bastian Schweinsteiger (Bayern München), 19 Bernd Schneider (Bayer Leverkusen), 8 Torsten Frings (Werder Bremen), 5 Sebastian Kehl (Borussia Dortmund), 18 Tim Borowski (Werder Bremen), 13 Michael Ballack (Bayern München), 15 Thomas Hitzlsperger (VfB Stuttgart)

                      Rünnak: 11 Miroslav Klose (Werder Bremen), 20 Lukas Podolski (1. FC Köln), 14 Gerald Asamoah (FC Schalke 04), 10 Oliver Neuville (Borussia Mönchengladbach), 9 Mike Hanke (VfL Wolfsburg), 22 David Odonkor (Borussia Dortmund)

                      Varuvarumehed: Robert Enke (Hannover 96), Manuel Friedrich (FSV Mainz 05), Patrick Owomoyela (SV Werder Bremen), Fabian Ernst (FC Schalke 04), Paul Freier (Bayer Leverkusen), Kevin Kuranyi (FC Schalke 04)

                      ***

                      Peatreeneril oli siis mõni üllatus varuks.

                      Veteran Nowotny pääses viimasel minutil koonsisse, kuid tema roll on vast lasteaeda meenutava kaitseliini kooshoidmine. Kogenuimad - kahel suurvõistlusel käinud, kuid vigastusest toibuv Metzelder ja eelmisel EMil mänginud Hertha ikoon Friedrich. Nimekaim Mainzist on esimene stand-by mees.

                      Keskväli on oodatav, Hitzlsperger sisse ja Ernst välja on vaieldav, aga täiesti arvestatav otsus. Muidu hiilgavas Werderi meeskonna tõttu silmatorkavalt tuhmi hooaja teinud Owomoyela väljajäämine pole teab mis üllatus.

                      Aga Kuranyi koju ja Hanke sisse? Julge otsus Odonkor kaasa võtta on minu arust õigustatud varukaart, aga Mike...
                      http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_jalgpallikoondis

                      Kommentaar


                        Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

                        Ilmselt Klinsmann end ise klouniks teeb ning kuigi kaugele ei jõua. Kuranyi tõesti. Saan aru miks siis välja jäeti, kuid targem oleks olnud siiski Brasiilia juurtega poiss sisse visata Hanke asemel. Ernst-Hitzlsperger on ka suht kaheldav otsus. Vähemalt minu jaoks. Muu praegu nagu hinge ei kriibigi.

                        Kommentaar


                          Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

                          Saksamaa-Jaapan mängu väravad
                          On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                          I don’t care what you think of me!
                          Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

                          Kommentaar


                            Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

                            Nii! mõned päevad enne avamängu on Jürgen Klinsmann väitnud, et kõik on hästi. Ettevalmistus om sujunud täpselt nagu vaja ja ka koosseis on lõpuks kohale loksunud. Ta on kindel, et kodupublik näeb meeskonda, kes võitleb viimase jõupingutuseni ja jõuab kaugele.
                            Klinsi sõnadele lisaks tuli ka Jose Mourinho suust kiitust - nimelt pakkus Jose just Saksamaad ja Hollandit võimalikeks Brasiilia ohustajateks.
                            Kui vaadata positsioonide kaupa, siis väravavahi asi sai selgeks mõned ajad tagasi ja sellest ajast praeguseni on selgunud, et ka Oliver Kahn on võtnud asja väga proffessionaalselt ja need pinged meeskonnas ei tohiks olla lisapinged vaid täpselt need õiged pinged, mis iga positsiooni jaoks vajalikud on. Peale viimast kolme sõprusmängu on selge, et keskkaitsepaariks on Metzelder-Mertesacker. Jällegi väga posiitiivne - ka mina lootsin just nendest meestest saavat algkoosseisu mehi ja nii ka on. Omavaheline arusaamine on neil hea ja pikkusega seoses on peapallid kindlalt nende. Kiirust pikkuse kohta neil mõlemal on, kuid kndlasti mitte kiireimate ründajate vastu - õnneks on Jens väravas kaugele vastu tulija ja see võib selle ohu maha võtta. Aga igal juhul - kiiruse osas on oluline, et suht lahtine positsioon - vasak äärekaitsja on saanud kindlust selle näol, et Lahm saab mängida. Kolumbia vastu mängis ta käsi kipsis, kuid mängis hästi. Kui kõik sujub, siis on ta siin selge nr 1 ja Marcel Jannsen suht kindla backupina. Paremal on siis kõik Arne Friedrichi õlule jäetud. Ka tema kiirus on päris hea ja ta on ka interviuudes öelnud, et vorm on nüüd väga hea ja see lubab oodata parimat.
                            Kui kaitse peab, siis on tore, aga selleks, et võita on vaja väravaid ja neid ei saa, kui keskväli ei tööta. Saksamaa keskvälja võti on tugev surve vastasele ja kahevõitliuste võitmine. Kui jaksatakse hoida surveet väga kõrgel juba kaitsjatele, siis on asi kotis. Mida tugevam meeskond, seda raskem on seda teha, aga mida tugevam on meeskond, seda ohtlikum on tal lubada oma mängu teha. Seega, kui need neli meest on füüsiliselt tippvormis, siis võib loota parimat. Palju räägitakse momendil Ballacki vigastusest, aga fakt on see, et Frings, Schneider, Schweinsteiger on olemas ja kui Ballack ei saagi end kohe korda, siis esimese kolme mängu jaoks on Borowskist enam kui küll.
                            Ja selgelt mainimistväärt on kaotusseisu jäämise korral väga ründava paremääre Odonkori vahetus.Samuti võime näha Kehli mängimas Fringsi asemel kaitsvat poolikut.
                            Ründes on kaks päris teravat venda - Podolski ja Klose. Pole nad kõige suuremad ja pikemad, aga just sellised parajad korralikud vennad, kes jaksavad aidata ka kaitses keskväljal survet avaldfada ja vajadusel sellest ka kontra teha.
                            Vahetuses kiire Neuville, suht imelik mees Asamoah ja kahe esimese mängukeeluga Hanke.

                            Kommentaar


                              Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

                              hea analüüs Aramis

                              Aga mis sa arvad, miks Kuranyi välja jäeti? Kas ta tegi kehva hooaja või ei sobi Klinsi mängujoonisesse?
                              On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                              I don’t care what you think of me!
                              Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

                              Kommentaar


                                Vastus teemale \'Saksa koondise tegemised\'

                                Algselt postitas Kebab


                                hea analüüs Aramis

                                Aga mis sa arvad, miks Kuranyi välja jäeti? Kas ta tegi kehva hooaja või ei sobi Klinsi mängujoonisesse?
                                Klinsmannil pole Keviniga probleeme olnud. Ainuke põhjus, miks \'Kur-ahn-ee\' (nagu ungaripäraselt peaks hääldama koondisest kõrvale jäi, oli nigel debüüthooaeg Gelsenkirchenis.

                                NB! Ballacki trummikiled jäävad ilmselt terveks endise kodustaadioni potentsiaalsel vihekontserdil, kuna tundub et reedel teda platsil ei näha.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X