Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ajakava, alagrupid, statistika, tulemused, staadionid. See ja kõik eelnevad peaks andma kellaajad vastavalt ajavööndile, ehk midagi ise näppima ei pea selles suhtes.
MM on suurel kiirusel lähenemas ning üaljudel meist on ka taskus nutiföön milles tiksub android, siis võtsin vaevaks ja otsisin rakendusi. FIFA ametlikku äppi ma ei suutnud tuvastada (kui keegi siiski teab et selline asi on olemas parandage mind). Valiku tegin puhtalt enda subjektiivse arvamuse ja lühiajalise näppimise põhjal ning tekkis tunne et võibolla võiks isegi rakenduse alles jätta telefoni.
Üldiselt on valik suht ühesugune ja kõik taandub sellele, et milline mugavam tundub ja kus vähem reklaami on. Mina jään ilmselt 2 ja 3 rakenduse peale. Kellegil midagi head juurde jagada siis olge palun lahked.
Argentiinal on potensiaali küll finaali jõuda. Vaadake, kes neil kõik ründes on: Agüero, Messi, Di Maria, Higuain jne. Lisaks jätkub igasse liini 1-2 meest, kes samuti on tipptasemel jalgpallurid: Zabaleta, Banega jne. Naerda siin kindlasti midagi pole.
Kas ma olen ainuke kes naerab selle peale, et Argentiina jõuab finaali? Päris palju ikka räägitakse sellest tiimist.
korralik ülehaipimine käib Argentiina kohta küll. ise Saksamaa toetajana muutun iga suurturniiriga järjest realistlikumaks, mitte ei pane Saksamaad kohe poodiumi kõrgeimale astmele. pall on ümmargune ja üllatusi juhtub.
Millisess liigas on mänginud mängjad sel ajal kui on tulnud maailma meistriks:
108 - Serie A (Italy)...
83 - Brasileirao (Brazil)
63 - Bundesliga (Germany)
44 - Primera Division (Uruguay)
34 - Primera Clausura (Argentina)
31 - La Liga (Spain)
29 - Premier League (England)
14 - Ligue 1 (France)
1 - J.League (Japan), Liga Postobon (Columbia), Primera Division (Mexico)
Kui keegi läheb, võiks minu poolt esitada ka mõned küsimused.
1. Miks toimub selline huvitav koosolek samal ajal kui linna ainukesel PL klubil on kodumäng?
Leave a comment: