Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Euro 2020
Collapse
X
-
Sa ei oska ise ka ühtegi kindlat näidet tuua, sest pole. Norm liin. Prem väga hea näide selle kõrval kuidas ei tohi teha.Algselt postitas kaala Vaata postitustSellest saan aru, aga mulle tundub et usaldatakse kohtuniku esialgset otsust/mitte otsust rohkem lihtsalt, kui VAR tiimi. Premmis oleks šoti, Portugali ja Prantsusmaa mängudes tehtud otsustest/mitte otsustest ühel penalti ikka saanudDreams cant be buy
Kommentaar
-
Enne poolfinaali vist pole võimalik kui just emb-kumb oma alagruppi ei võida (mis tundub väga ebereaalne).Algselt postitas Peeter I Vaata postitustKas ja kuidas lastakse Ukraina ja Venemaa koondised kokku siin EMil?
EDIT: aga neid võimalusi erinevateks playoffi paarideks on liiga palju, võid lähemalt tutvuda siin:
Kommentaar
-
mängige grupid läbi. kuna hetkel mõlemad saavad max test-kolmandat kohta püüda, siis saavad alles finaalis kokku kuna nad jäävad igal juhul tabeli eri pooltele? ja lisaks tulevad ebareaalselt rasked vastased vastu
Kommentaar
-
Ega ma polegi aru saanud kuidas 80 mln elanikuga moslemiriik euroopa alla kuulubAlgselt postitas ElNino9 Vaata postitust2020 EM'i suurim pettumus Türgi.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Saksamaa ju kuulubAlgselt postitas kaala Vaata postitustEga ma polegi aru saanud kuidas 80 mln elanikuga moslemiriik euroopa alla kuulub
Kommentaar
-
no möned generatsioonid veel vähumuses ja saksa asub siiski Euroopas erinevalt TürgistAlgselt postitas Eilaveel Vaata postitustSaksamaa ju kuulub“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar