Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2014 alagrupp A

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rainis007
    replied
    Lihtsalt veidikene norimise pärast - räägid Rakiticist ja Perisicist, aga jätad mainimata horvaatide teise staarmängija Modrici kõrval- Mario Mandzukici, kes kaks aastat tagasi oli EMil väga hoos...

Aga üldiselt loodaks, et sellest grupist saavad edasi Brasiilia ja Horvaatia. Horvaadid on alati kuidagi sümpaatselt oma asja ajanud ja eks nende koosseis ka päris hüva. Samas ei Mehhikot ega Kameruni saa maha kanda.
    Tegelikult vaatamata sellele, et korraldajad, siis mulle täitsa istuks ka see variant, et edasi saaksid näiteks Horvaatia ja Mehhiko. Ei ole sambakuningad viimaste aastate jooksul oma vettehüppevuti pärast sümpaatsed olnud. Siiani meenub elavalt Maiconi dive Tšiili vastu 2010 LAVis... kahjuks pragmaatiliselt vaadates nad ilmselt ikka edasi saavad.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Ma usun, et edasi saab siis lisaks Brasiiliale ka Horvaatia. Euroopast on palju tiime kellest räägitakse, aga Horvaatia on teenimatult üpriski vähe tähelepanu saanud. Kõigepealt muidugi Luka Modric, oma positsioonil maailma parim? Imeline hooaeg on sellel pallivõluril igastahes seljataga ja loodetavasti jätkab ta geniaalselt ka siin. Kahju, et mõned vigastused on viimastel hetkedel tiimi räsinud. Aga jätkame, Sevilla teine hooaja pool ja Ivan Rakitic, heal päeval pidurdamatu Perisic, üpriski viisakas ründajate valik, kus siis sõltuvalt olukorrast on võimalusi vangerdada päris palju. Ka kaitse osas pole midagi halba öelda, ainult vasak äärekaitse on väikestviisi küsimärk ja vist ka väravavahi pärast pole ka vaja muretseda. Ainuke kahtlema panev asi oli siis ebaõnnestunud valikturniir, aga seda nüüd eriti tõsiselt võtta ei saa, oldi ju ikkagi surmagrupis koos kuuma Belgiaga ja Portugal on hea näide, mille põhjal võib väita, et valikturniir on lamp. Ja kindlasti ei saa Brasiilia esimene mäng nendega kerge olema. Aga mida arvata Mehhikost, nad on ju stabiilselt ja päris heal tasemel mänginud viimastel mm. aga seekord tõesti tundub, et meeskond on nõrgem kui varasematel suurturniiridel, siiski väikestviisi on neil koduväljakueelis Horvaatia ees ja Mehhiko liiga mängijaid alahinnata oleks siiski üpriski rumal tegu. Kamerun on siis minu jaoks siin autsaider ja lisaks nagu ikka musta mandri tiimidele kohane, on ka seekord mänguvälised probleemid segamas.
    Brasiilia kohta sai ühes teises teemas juba pikk arvamus kirjutatud. Aga siis jah Brasiilia võidab siin grupis, aga ma usun, et see võit ei tule nii kergelt ja mõningased probleemid neil on. Horvaatial on rohkem klassi kui järgmsitel ja minnakse teisena edasi, kolmandaks jääb Mehhiko ja Kamerun jääb neljandaks.

Leave a comment:

• mcnamara
    started a topic MM 2014 alagrupp A

MM 2014 alagrupp A

Brasiilia, Horvaatia, Mehhiko ja Kamerun. Kas Brasiilia alustab ja võidab?
    Koondinfo.
Working...
X