Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2014 alagrupp C

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kreeka hoiab Euroopa lippu kõrgel!1111

Kommentaar

Kolme mänguga kaks väravat. Opaaaa, Greek style.

Kommentaar

enam ei saa keegi öelda, et eurooplased flopivad.

napiks läks, aga pärast kaht vooru olin ma üsna kindel, et nii läheb lõpuks.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
          Väike deja vu olukord Kreekaga. Kaks aastat tagasi oli samuti kahe mänguga üks punkt ja siis alistati ellujäämisheitluses Venemaa. Võib arvata, et samamoodi mängitakse nüüd Elevantidega edasipääsu peale.
          Ja tehtigi ära.

Kommentaar

Kas ma tõesti pean JÄRJEKORDSELT tunnistama super kohtunikutööd? Marchisio punane, Suuääres vitt hammustus ja Lada Samara omaenda koperdamine kastis...lõi lihtsalt oma jala põrandasse ja kukkus pikali....kommentaatorid olid ka kuidagi vaikseks jäänud sellel kordusel. Aga noh mul pohhui nii elevantidest, kui eelarve defitsiidist....ime muna Fifa!
            Ning tänud Tarmole ägeda kommentaari eest....Minule tundus, et kaadris oli elevantide naissoost poolehoidja, aga Tiisler ütles, et "see härra särab rõõmust vms"
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.
            2.Money talks bullshit(totti) walks.
            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas wordprez Vaata postitust
              Üldiselt. Sõnu ei ole. Võtke mõni counti post, asendage nimed, roppused jätke samaks.
              Terve maailm (bar Greece) tunneb vast nii.

Pennal oli suht naeruväärne, ise vehkis jalaga ning siis toksas jala muru sisse. But what you gonna do. Loodame, et Joel lööb nende puuri nüüd ca 5 palli

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust

Loodan vähemalt, et Kreeka viimases mängus võitu ära ei kobista. Kõige frustreerivam koondis vaatamiseks.
                Parandus: loov, loov, loov ja mitte sittagi lööv Jaapan on veel frustreerivam. Vähemalt saab nüüd edasist turniiri pingevabalt vaadata. Loodaks vaid, et Kolumbia peksab Uruguay pilbasteks (kuigi seniseid lootuseid ja tulemusi arvestades läheb ristivastupidi).

Kommentaar

Algselt postitas Katk Vaata postitust
                  Terve maailm (bar Greece) tunneb vast nii.
                  Ei tunne. Forza Kreeka!

Kommentaar

Mõttetud mitte erapooletud arvamused, masendav
                    Dreams cant be buy

Kommentaar

Kui päris aus olla, siis oli see kaotus siit tulemas nii ehk naa. Treener tegi kohutava vea, aga mitte sellise nagu teie arvate.

Ta oleks pidanud Toure vennad saatma koju oma leinava perekonna juurde ja siis edaspidise matusemeeleolu vältimiseks selle teema tiimis koheselt lõpetama. Nii kui ma neid musti linte nägin käe ümber, teadsin, et siit head mängu ei tule.

Meeldetuletuseks siis kõigile mis juhtus Hollandiga 2008 EMil. Alagrupis peksti vigaseks kõik vastased (eelmise MMi finalistid Itaalia ja Prantsusmaa!) ja siis kaotati Venemaale. Mõni päev varem oli surnud ühe kaitsemängija laps sünnitusel ja loomulikult läksid mustad lindid ümber käe ja siis joosti surnumatja nägudega väljakul ringi.

Kommentaar

Ma võin sulle tuua teistpidiseid näiteid ka. Mida see tõestab?

Kommentaar

Üks ilus ajalooline hetk ka siis tänasest idiootsest jalgpallipäevast: Faryd Mondragón - vanim mängija kes MMil mängida saanud. 43a ja 3p.

So self aware so full of shit

Kommentaar

Mängu ei näinud, aga siit nurga alt tundub ju selge viga.
                            Corner taken quickly...

Kommentaar

Üks ilus ajalooline hetk ka siis tänasest idiootsest jalgpallipäevast: Faryd Mondragón - vanim mängija kes MMil mängida saanud. 43a ja 3p.
                              Täiesti nõus. Mul isegi ei meenu, millal viimati üldse väravavaht viimati suurturniiril välja vahetati, kui ei ole vigastust või eemaldamist, rääkimata taolistest sümboolsetest zhestidest. Kas keegi värskendab mälu?
                              Kusjuures Kolumbia vana tegi lõpuhetkedel veel vägeva tõrje ka. Väga viis.

Kommentaar

Working...
                              X