320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2014 alagrupp G

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #46
    Dempsey nina tundus alguses kõver ja ei välista ninaluumurdu või mingit mõra. Üllatavalt kiiresti taastus sellest laksust. Ajuvabalt kõrgele läks jalg sellel aafriklasel. Ma ei suuda ka parema tahtmise juures nii kõrgele jalga ajada .
    Ghana on olnud minu jaoks üllatavalt halb. Aafrika tiimide puhul tundub mulle, et ei suudeta enda potentsiaali kuidagi targalt ära kasutada. Ghanal on väga hea meeskond, samuti ka Nigeerial, kuid mõlemad on näidanud üsna ideetut mängupilti. Ghanal on ehk see individuaalne meisterlikkus see, millele saab loota.
    /Teine poolaeg on parem olnud. Samas USA on väga hea mänguga silma jäänud. Meeskondlikult väga hea meeskond.

    Kommentaar


      #47
      Erinevalt sinise emmiga mehest mina Ghanast vaimustuses pole. Kari keskmiselt või napilt üle andekaid individualiste koos ja tiimi meenutab selle juures ainult sama värvi särk. See aitab vist ka sööte leida, aga nii kui viimasele kolmandikule jõutakse, läheb sõnniku loopimiseks kätte. Pall vastu esimest kaitsjat või tühja tsooni, aga kedagi jooksmas pole või joostakse suunas, kuhu mingil moel võimalik/loogiline sööta pole või pekstakse viletsaid tsenderdusi ja platsiäärseid reklaame. Siia lisada veel see, et parim mängija platsil on USA väravavaht ja kokku tulebki selle possessioni peale mitte peerugi kvaliteetset jalkat. Nad on nii halvad, et ma olen pmst USA poolt. Viimased on ka kodjakad, aga vähemalt proovivad loogiliste lahendusteni jõuda.

      No ja selle jutu peale obv Ghana skooris

      Ps. Fuckoff Emenalo, et sa selle Atsu kaika signisid. Mittevajalik, piiratud andega. No go.
      Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

      Kommentaar


        #48
        Siiski jättis Ghana Aafrika tiimidest isegi parima mulje (okei, Alžeeria on veel mängimata) ja USA täielik äravajumine oli pettumus. Vastupidiselt mängueelsetele ootustele kippus poolehoid Ghana poole kalduma ja kuigi neil läheb nüüd väga raskeks, siis õigeid keskväljamehi kasutades pole ehk ka edasipääs päris võimatu.

        Kommentaar


          #49
          Grupp on nüüd oodatult põnev. Saksamaa tundub siit esimese mängu põhjal edasi minevat üsna kindlalt. Portugal on täielik müsteerium, sest tänane mäng ei loonud mingit pilti Portugali tegelikkest võimetest. Kõik läks lihtsalt nii halvasti, kui minna sai.

          USA võitis Ghanat puhtalt taktikaga. Ghana võib endiselt parema õnne korral üllatada, sest individuaalseid oskuseid on kuhjaga ja lihtne vastane pole ta nii või naa. USA jällegi peab taktikaliselt veelgi paremini mängima, kui tahab siit edasi pääseda. Viik Portugali vastu vast annaks juba head võimalused, sest Portugali väravatevahe (mis viigi puhul ehk kehtima hakkab?) on kindla peale üsna kehv.

          Muidugi ei pea mainima, et kui keegi suudab Saksamaalt punkte röövida, siis annab see suure eelise (Portugalil seda võimalust enam pole)

          Igatahes on seda gruppi raskeim ennustada just Portugali esimese ülikehva mängu tõttu.

          Kommentaar


            #50
            Mõne aasta tagune noorte MM-i võitja Ghana tegi meeskonna noorest vanusest tingitud vigu. Liiga palju kauglööke, mis osutusid ebatäpseteks ja kinkisid jänkidele vajalikke hingetõmbe pause. Samuti viigivärava järgne lohakas tegutsemine. Halb õnn, et vastased suutsid oma võimalused eksimatult ära kasutada.

            Meeskond mängis palliga enesekindlalt ja saab olema huvitav näha, kuidas Saksamaa ning Portugal hakkama saavad. Mõlemad soovivad kindlasti ise domineerida, aga kui Ghana oma enesekindlust ei kaota, siis võib selles alagrupis veel lärmi teha.

            USA väga töökas meeskond, aga kui juba Ghana vastu minnakse pead kaevikus, siis mida oodata järgmistest kohtumistest? Usun, et nendes tuleb teha veel rohkem pallita jooksmist ja üle kolme punkti ning grupist edenemist on olenemata tänasest tulemusest raske näha. Ghanat ei julgeks aga maha kanda.

            Kommentaar


              #51
              Kahju Altidore'ist, nüüd ebaõnnestunud klubihooaja järel ka ilmselt MM hamstringi tõttu pekkis. Ilma temata ei taha see pall USAl kuidagi ees püsida ja kaks järgmist mängu tulevad veelgi rohkem kontrate peale kui tänane.

              Kommentaar


                #52
                Eks varajane värav ja Altidore vigastus halvasid USA mängupilti ründeliselt kõvasti. Kindlasti paremaks suutelised, enne MMi oli tõesti väga atraktiivne mängupilt. Täna tegid ameeriklased oma töö kaitses väga kenasti ära, keskelt oli asi ikka täiesti kinni tõmmatud ja Ghanal olid mõtted viimases kolmandikus täiesti otsas, meenutas kohati lõppenud hooaja ManU.

                Samas Aafrika meeskondadel on seni kõigil tõsine probleem olnud ründega, üks rohkem hädas kui teine. Kuidagi etteaimatavad ääred ja väga isoleeritud üksik ründaja ees. Loodetavasti läheb asi paremaks, kuigi loovaid mängijaid tuleb sealt mandrilt ikka väga minimaalselt, kellest väga suur puudus tundub olevat. Täna nägime playmakeri ülesandeid täitmas nii Muntarit, kui Mikeli, päris õudne tegelt.

                Kommentaar


                  #53
                  No ma ei tea, Gaana mängis avapoolajal ikka väga mannetult, ei olnud näha ei ideid ega meeskondlikkust. Ja teise poolaja esimesel poolel samamoodi. Nagu Aafrika meeskonnad üldse senimaani.
                  Ma loodan, et keegi neist alagrupist edasi ei saa, mis annaks lootust, et lõppeb see ilmselt FIFA korrumpeerumisest tingitud ebaõiglus, et nad MM-idel sedavõrd arvukalt esindatud on, kuigi keegi selle mandri satsidest pole kunagi poolfinaaligi pääsenud.

                  Kommentaar


                    #54
                    Algselt postitas Mark- Vaata postitust
                    Pepe oli see hooaeg Reali parim kaitsja sinna maani kuni Ramos paugutama hakkas. Vahepeal tundus küll, et Pepe enam neid kaarte väga ei korjanud.

                    Pepe "the assassin" has gone 375 minutes (4.1 games) without committing a foul, 2 years without a Red card and 700 minutes (7.7 games) without a yellow card. [Whoscored] - Midagi selle hooaja statistikast.
                    See, et talle neid Hispaania kohtunike poolt ei anta ei näita Pepe puhastumist, vaid Hispaania kohtunike ebakompetentsust või pimedust.
                    "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                    Kommentaar


                      #55
                      Sakslased olid ikka uskumatult head niikaua kui täiskäiku sees hoidsid ehk siis umbkaudu esimese poolaja. Pole ükski meeskond sel turniiril veel nii head muljet jätnud. Ennustada on midagi siiski vara.
                      Portugalil pole aga pink nii pikk, et kahe võtmemängija puudumist välja kannatada. Arvan, et eeskätt ameeriklastel on siin grupis nüüd päris hea võimalus.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                      Kommentaar


                        #56
                        Imelik, et Prince Boateng ei alustanud. Tema mängu tulekuga ghanalaste mängupilt selgelt muutus ja elavnes. Enne seda olid nad tõesti pettumuseks ja seda loovust polnud keskväljalt kuskilt näha, mida enne kohtumist sai oodatud. USA oli ka pettumud. Nii negatiivset jalgpalli poleks neilt oodanud.

                        Kommentaar


                          #57
                          Tubli sakslased!
                          https://granito.ee

                          Kommentaar


                            #58
                            Ghana mäng oli minu jaoks kummaline vaadata. Näha oli, et ilmselgelt olid individuaalsete tehniliste oskuste poolest usakatest üle ja vahe oli päris palju Ghana kasuks, kuid sellegipoolest lõppes peaaegu iga rünnak löögiga kuskile tribüünidele. Kui see on parim, mida Aafrika tiimid pakkuda suudavad sel MMil siis on küll tase viimase nelja aastaga kindlalt langenud, mitte tõusnud.

                            Kommentaar


                              #59
                              Kas Altidorest uudiseid?MM läbi?
                              Kummaline oli jap, et Essien ja KPB pingil olid

                              Kommentaar


                                #60
                                Algselt postitas OhYeah Vaata postitust
                                Ghana mäng oli minu jaoks kummaline vaadata. Näha oli, et ilmselgelt olid individuaalsete tehniliste oskuste poolest usakatest üle ja vahe oli päris palju Ghana kasuks, kuid sellegipoolest lõppes peaaegu iga rünnak löögiga kuskile tribüünidele. Kui see on parim, mida Aafrika tiimid pakkuda suudavad sel MMil siis on küll tase viimase nelja aastaga kindlalt langenud, mitte tõusnud.
                                Ei suudetud USA kaitseblokist viimasel kolmandikul läbi murda ja seetõttu kaugelt proovitigi või siis äärest tsenderduste peale. Iseenesest paar kauglööki olid päris head ja sundisid Howardit ka pisut kiiremini liigutama. Aga jah, aafriklastel ikka see sama vana probleem, et keskväljal pole korralikku mängujuhti. Ghanal peaks Boateng see mees olema aga eile millegipärast ta algkoosseisus ei alustanud. Kui mängu pandi viimaseks pooleks tunniks, siis nägime ise, kuidas ghanalaste mäng muutus. Andre Ayew oli selles rollis keskpärane. Minu arvates sobib ta rohkem ikkagi vasakule äärele, kus ta ka klubi eest mängib.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X