Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2014 alagrupp G

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas wordprez Vaata postitust
    Lugupeetav. Ma olen oma elus oksendamiseni Mourinho jalkat vaadanud. At which point see USA toorelt parkis, aega viitis, ülbitses, tõukas, õiendas ja veelkord parkis? Maitse asi onja, missugune jalka meeldib ja ingen problem sellega. Aga USA ja Mourinho? Kuidas?
    Efektiivne (vastavalt oskustele muidugi) mäng oma tugevustele ja mitte naiivne gung ho selleks, et 'neutraalsetel' vahva vaadata oleks on insta Mourinho?
    Tõsi eilses mängus mitte nii väga, kuna enamus mänguajast seis seda ei lubanud, kuid Ghana vastu küll ja päris korralikult. Ja ega Mourinhogi igas mängus bussi ei pargi.

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mask hoiab Ghanale ja Ayewdele pöiksi. Seepärast on vàike liivatera vazhiinis môistetav.
    Kas just nüüd nii hirmsasti pöialt hoian aga sümpaatsemad on nad küll, kui ameeriklased.

Aga häid pühi, härrased. Ärge pikka viha pidage.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
      Tõsi eilses mängus mitte nii väga, kuna enamus mänguajast seis seda ei lubanud, kuid Ghana vastu küll ja päris korralikult. Ja ega Mourinhogi igas mängus bussi ei pargi.

Kas just nüüd nii hirmsasti pöialt hoian aga sümpaatsemad on nad küll, kui ameeriklased.

Aga häid pühi, härrased. Ärge pikka viha pidage.
      Cheers. Võimalik, et olen puudulikult vaadanud siis. Ega minulgi enne mängu pole absull mingit põhjusepoega ka, et USA poolt olla, aga mängupildi (va 2.pa vs Ghana) tõttu on mõlemal juhul sümpaatia siiski tekkinud. Sestap ka küsimus. Viha ei pea, pühi ise ka, peace
      Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Kohad kust Klose on MM-il sahistanud. Ümmargustel kohtadel on peaga löödud väravad ning ristidel jalaga.

Siin ka need kõik väravad pildis.

Kommentaar

Saksamaa-USA kindel viik
          Madridista

Kommentaar

Algselt postitas luisfigo7 Vaata postitust
            Saksamaa-USA kindel viik
            Klinsi: Sõprusmängu ei tule. Praegu on business-time.
            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

rauulol on õigus, sellisel juhul loosiratas otsustab ning fair play ja FIFA ranking ei määra midagi

vt määrustest 41.5

Kommentaar

Huvitav, paljud peale Klose veel neljal MMil skoorinud on.
                Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
                  Huvitav, paljud peale Klose veel neljal MMil skoorinud on.
                  Pele ja Uwe Seeler.
                  Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

väga loodaks, et täna Klose saab põhikoosseisus rekordit jahtida

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                      väga loodaks, et täna Klose saab põhikoosseisus rekordit jahtida
                      Saksamaa mängib homme siiski so 26.06.2014.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

ESPN FC ‏@ESPNFC 4m
                        #GHA FA confirms Boateng, Muntari both suspended "indefinitely" for, respectively, "vulgar verbal insults" and "unprovoked physical attack."

Mark Ogden ‏@MOgdenTelegraph 21m
                        No suggestion #ger-#usa game in doubt as yet, but two months rain overnight in Recife, so good chance the pitch will be a problem.

Mark Ogden @MOgdenTelegraph · 47m
                        Traffic chaos in Recife. Roads flooded due to torrential rain. Driver reckons might struggle to make the game -- in five hours...

James Menendez ‏@jamesmenendez 19m
                        Torrential rain in #Recife ahead of #GERUSA - six inches of water in the streets

"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

Kommentaar

Algselt postitas dontastik Vaata postitust
                          ESPN FC ‏@ESPNFC 4m
                          #GHA FA confirms Boateng, Muntari both suspended "indefinitely" for, respectively, "vulgar verbal insults" and "unprovoked physical attack."
                          idioodid jäävad idiootideks.

Kommentaar

Boateng selgitas Sport Bildile olukorda: "Sulley Muntari ja mina naljatlesime ühe duelli üle. Ma ütlesin, et ta oli mänginud palli käega. Tema ütles, et ei ole. Siis ma naersin ja ütlesin: "Hei, oled sa kohtunik või mis?" Kui olime mõlemad naernud, sekkus treener ja mõtles, miks me naerme. Ütlesime, et kõik on okei. Siis saatis ta meid riietusruumi."

Kas see oli kõik? "Ei, pärast treeningut läksin ma treeneri juurde ja küsisin, kas tal on minu jaoks minut. Ma küsisin, mis tal mu vastu on. Siis hakkas ta mu peale karjuma. Solvas mind. Seal olid sõnad nagu "käi pe**e"."
                            No johhaidii, ikka väga lamp

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                              idioodid jäävad idiootideks.
                              Tutvu ennem ka teise osapoole nägemusega, ennem kui hakkad kedagi idioodiks sõimama.

Kommentaar

Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitust
                                Tutvu ennem ka teise osapoole nägemusega, ennem kui hakkad kedagi idioodiks sõimama.
                                http://mm2014.soccernet.ee/artikkel/...-boatengi-pe-e
                                Yeah, Boatengi seletused on ajalugu arvestades muidugi ääretult usaldusväärsed.

Kommentaar

Working...
                                X