Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2014 alagrupp G
Collapse
X
-
Damn, ameeriklastest väga kahju, nii lähedal oli see edasipääs. Loodan, et saavad siiski vähemalt kaheksandikfinaali, nad on igati südikalt mänginud ja on seda väärt. Portugalil ei näe ma erilist võimalust ja heameelega ei näeks ka Ghanat seal.
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMiroslav Klose has scored 15 World Cup goals since 2002. England only have managed 17 in that time.
Leave a comment:
-
Mülleril pole häda midagi. Hommikul oli teistega koos trennis. Löw teatas, et 99,9% on kindel tema osalemine USA mängus.
Tõenäoliselt USA vastu ei jookse platsile Boateng (vasak reielihas) ja Khedira (vasaku põlve sidemega on probleem). Khedira puhul on positiivne see, et haiget ei saanud parem põlv, mis viimati vigastatud oli.
Ja Götze oma auhinnaga:
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, sai ilmselt MM-logoga kruusi, et ma usun, et isegi aafriklased pole sellest ilma jäämise peale väga kurvad.
Leave a comment:
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMüstiline, et mängu parimaks valiti Götze, sest absoluutselt parim oli minu arvates Ayew, kes oma innustamise ja tuhhiga Ghana mängul silmnähtavalt leeki eredana hoidis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMüstiline, et mängu parimaks valiti Götze, sest absoluutselt parim oli minu arvates Ayew, kes oma innustamise ja tuhhiga Ghana mängul silmnähtavalt leeki eredana hoidis.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Kahju, et noorem Ayew paar head olukorda vale otsusega ära käkkis. Muidu mängu tulles oli ka meeldivalt aktiivne.
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNo ta palk seal Araabias on ulmeline, võrreldes sellega mida ta teeniks Euroopas. Tõenäoliselt, nähes et absoluutsesse tippu ta ei saanud Sunderlandis, siis lihtsalt otsustas tulevikku kindlustada ja nautida.
A. Gyan: “Every club has a great player or a legend that helped them in the past. For me I feel this is where (in Al-Ain) I belong in terms of being a legend. What else can a player ask for? I am getting regular playing time, the money is good (he laughs) and the coaches, players and fans love me. It’s a very great feeling here.”
Tüübil on seal mugav elu. Saab mängida, raha tuleb ja koondisesse kutsutakse kah. Mida sa hing ikka rohkem tahad?
Ma olen üsna kindel, et ta võiks vabalt ka kõvasti tugevamates Euroopa klubides mängida, kui ta omal ajal seda tegi (Udinese, Rennes, Sunderland).
Et jah, minu arvates pigem talendi raiskamine tema puhul seal kaugel maal.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNo ta palk seal Araabias on ulmeline, võrreldes sellega mida ta teeniks Euroopas. Tõenäoliselt, nähes et absoluutsesse tippu ta ei saanud Sunderlandis, siis lihtsalt otsustas tulevikku kindlustada ja nautida.
Leave a comment:
-
Müstiline, et mängu parimaks valiti Götze, sest absoluutselt parim oli minu arvates Ayew, kes oma innustamise ja tuhhiga Ghana mängul silmnähtavalt leeki eredana hoidis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust
Tundub, et Mülleriga pole midagi hullu. Mõni päev kulm paistes, aga tundub, et vähemalt pole midagi olulist katki.
Lisatud failid
Leave a comment:
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustKas Gyan ongi koondisemees või on tema Araabias mängimine hull ressursside raiskamine. Ta on seal liigas löönud 65 mänguga 81 väravat, mis kõlab nagu ta mängiks seal jalgpalli väikeste lastega. Tean väga hästi, et ta karjäär Inglismaal oli lühike põhjusega. Vanus 28 muidugi uut tõusu Euroopas väga ei luba ka...
Igatahes Ghana on pärast eelmist MMi mu lemmik Aafrika meeskond. Ja ka sel MMilgi tunduvad nad kõige pädevam Aafrika meeskond. Kahjuks on grupp väga surmav. USAle kaotus muidugi tegi olukorra üliraskeks. Kuid raskest kohast 1p võtmine võib veel võimalusi elus hoida...
Hetkel tundub, et Nigeeria jõuab siiski kaugemale kui Ghana...
Leave a comment:
-
Kas Gyan ongi koondisemees või on tema Araabias mängimine hull ressursside raiskamine. Ta on seal liigas löönud 65 mänguga 81 väravat, mis kõlab nagu ta mängiks seal jalgpalli väikeste lastega. Tean väga hästi, et ta karjäär Inglismaal oli lühike põhjusega. Vanus 28 muidugi uut tõusu Euroopas väga ei luba ka...
Igatahes Ghana on pärast eelmist MMi mu lemmik Aafrika meeskond. Ja ka sel MMilgi tunduvad nad kõige pädevam Aafrika meeskond. Kahjuks on grupp väga surmav. USAle kaotus muidugi tegi olukorra üliraskeks. Kuid raskest kohast 1p võtmine võib veel võimalusi elus hoida...
Hetkel tundub, et Nigeeria jõuab siiski kaugemale kui Ghana...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: