Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2014 alagrupp G

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mushroom Ninja
    replied
    Damn, ameeriklastest väga kahju, nii lähedal oli see edasipääs. Loodan, et saavad siiski vähemalt kaheksandikfinaali, nad on igati südikalt mänginud ja on seda väärt. Portugalil ei näe ma erilist võimalust ja heameelega ei näeks ka Ghanat seal.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Miroslav Klose has scored 15 World Cup goals since 2002. England only have managed 17 in that time.

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Mülleril pole häda midagi. Hommikul oli teistega koos trennis. Löw teatas, et 99,9% on kindel tema osalemine USA mängus.

Tõenäoliselt USA vastu ei jookse platsile Boateng (vasak reielihas) ja Khedira (vasaku põlve sidemega on probleem). Khedira puhul on positiivne see, et haiget ei saanud parem põlv, mis viimati vigastatud oli.

Ja Götze oma auhinnaga:

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Noh, sai ilmselt MM-logoga kruusi, et ma usun, et isegi aafriklased pole sellest ilma jäämise peale väga kurvad.
    Peaks saama mingi ebamäärase Budweiseri abstraktse kuju. Ühesõnaga hullem kui kruus, millest saab hommikul pudru kõrvale piima juua.

Leave a comment:

• taimomees
    replied
    Algselt postitas football2u Vaata postitust
    Müstiline, et mängu parimaks valiti Götze, sest absoluutselt parim oli minu arvates Ayew, kes oma innustamise ja tuhhiga Ghana mängul silmnähtavalt leeki eredana hoidis.
    Minu teada valitakse mängu parim Fifa kodulehel hääletusega. Kuigi jah, Götze ei jäänud mitte millegagi silma.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Müstiline, et mängu parimaks valiti Götze, sest absoluutselt parim oli minu arvates Ayew, kes oma innustamise ja tuhhiga Ghana mängul silmnähtavalt leeki eredana hoidis.
    Noh, sai ilmselt MM-logoga kruusi, et ma usun, et isegi aafriklased pole sellest ilma jäämise peale väga kurvad.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    whoscored.com lehel leiti, et tema oli mees, kes tärni vääris ja mina olen sellega nõus.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Just.

Kahju, et noorem Ayew paar head olukorda vale otsusega ära käkkis. Muidu mängu tulles oli ka meeldivalt aktiivne.

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    No ta palk seal Araabias on ulmeline, võrreldes sellega mida ta teeniks Euroopas. Tõenäoliselt, nähes et absoluutsesse tippu ta ei saanud Sunderlandis, siis lihtsalt otsustas tulevikku kindlustada ja nautida.
    For Gyan, he wants to make a great mark with his present employers’ one that will forever live in the history books.

A. Gyan: “Every club has a great player or a legend that helped them in the past. For me I feel this is where (in Al-Ain) I belong in terms of being a legend. What else can a player ask for? I am getting regular playing time, the money is good (he laughs) and the coaches, players and fans love me. It’s a very great feeling here.”

Tüübil on seal mugav elu. Saab mängida, raha tuleb ja koondisesse kutsutakse kah. Mida sa hing ikka rohkem tahad?

Ma olen üsna kindel, et ta võiks vabalt ka kõvasti tugevamates Euroopa klubides mängida, kui ta omal ajal seda tegi (Udinese, Rennes, Sunderland).
    Et jah, minu arvates pigem talendi raiskamine tema puhul seal kaugel maal.

Leave a comment:

• žurnalist
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    No ta palk seal Araabias on ulmeline, võrreldes sellega mida ta teeniks Euroopas. Tõenäoliselt, nähes et absoluutsesse tippu ta ei saanud Sunderlandis, siis lihtsalt otsustas tulevikku kindlustada ja nautida.
    Jah, seda ma arvasingi, et koer sinna maetud on.

Leave a comment:

• football2u
    replied

Leave a comment:

• Joks
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust

Tundub, et Mülleriga pole midagi hullu. Mõni päev kulm paistes, aga tundub, et vähemalt pole midagi olulist katki.
    Lisatud failid

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas žurnalist Vaata postitust
    Kas Gyan ongi koondisemees või on tema Araabias mängimine hull ressursside raiskamine. Ta on seal liigas löönud 65 mänguga 81 väravat, mis kõlab nagu ta mängiks seal jalgpalli väikeste lastega. Tean väga hästi, et ta karjäär Inglismaal oli lühike põhjusega. Vanus 28 muidugi uut tõusu Euroopas väga ei luba ka...
    Igatahes Ghana on pärast eelmist MMi mu lemmik Aafrika meeskond. Ja ka sel MMilgi tunduvad nad kõige pädevam Aafrika meeskond. Kahjuks on grupp väga surmav. USAle kaotus muidugi tegi olukorra üliraskeks. Kuid raskest kohast 1p võtmine võib veel võimalusi elus hoida...
    Hetkel tundub, et Nigeeria jõuab siiski kaugemale kui Ghana...

Leave a comment:

• žurnalist
    replied
    Kas Gyan ongi koondisemees või on tema Araabias mängimine hull ressursside raiskamine. Ta on seal liigas löönud 65 mänguga 81 väravat, mis kõlab nagu ta mängiks seal jalgpalli väikeste lastega. Tean väga hästi, et ta karjäär Inglismaal oli lühike põhjusega. Vanus 28 muidugi uut tõusu Euroopas väga ei luba ka...
    Igatahes Ghana on pärast eelmist MMi mu lemmik Aafrika meeskond. Ja ka sel MMilgi tunduvad nad kõige pädevam Aafrika meeskond. Kahjuks on grupp väga surmav. USAle kaotus muidugi tegi olukorra üliraskeks. Kuid raskest kohast 1p võtmine võib veel võimalusi elus hoida...
    Hetkel tundub, et Nigeeria jõuab siiski kaugemale kui Ghana...

Leave a comment:

• narvalamari
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust

Leave a comment:

• vendetta
    replied

Leave a comment:

Working...
X