Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Boateng selgitas Sport Bildile olukorda: "Sulley Muntari ja mina naljatlesime ühe duelli üle. Ma ütlesin, et ta oli mänginud palli käega. Tema ütles, et ei ole. Siis ma naersin ja ütlesin: "Hei, oled sa kohtunik või mis?" Kui olime mõlemad naernud, sekkus treener ja mõtles, miks me naerme. Ütlesime, et kõik on okei. Siis saatis ta meid riietusruumi."
Kas see oli kõik? "Ei, pärast treeningut läksin ma treeneri juurde ja küsisin, kas tal on minu jaoks minut. Ma küsisin, mis tal mu vastu on. Siis hakkas ta mu peale karjuma. Solvas mind. Seal olid sõnad nagu "käi pe**e"."
No johhaidii, ikka väga lamp
ESPN FC @ESPNFC 4m
#GHA FA confirms Boateng, Muntari both suspended "indefinitely" for, respectively, "vulgar verbal insults" and "unprovoked physical attack."
ESPN FC @ESPNFC 4m
#GHA FA confirms Boateng, Muntari both suspended "indefinitely" for, respectively, "vulgar verbal insults" and "unprovoked physical attack."
Mark Ogden @MOgdenTelegraph 21m
No suggestion #ger-#usa game in doubt as yet, but two months rain overnight in Recife, so good chance the pitch will be a problem.
Mark Ogden @MOgdenTelegraph · 47m
Traffic chaos in Recife. Roads flooded due to torrential rain. Driver reckons might struggle to make the game -- in five hours...
James Menendez @jamesmenendez 19m
Torrential rain in #Recife ahead of #GERUSA - six inches of water in the streets
Leave a comment: