Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2016 play-offid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Mustang Vaata postitust
    No aga kes on see debiilik kes paneb debiiliku vilistama? See on ammu teada teema, et koduviled on turniiri osa.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    No aga kes on see debiilik kes paneb debiiliku vilistama? See on ammu teada teema, et koduviled on turniiri osa.

Ma ei teadnud, et Telegramis on spordiuudiste rubriik ka avatud nüüd. Kuule, ega see päris Rahvaliiga ka ei ole. Ma olen täiesti veendunud, et siin turniiril ei ole koduvile ja ei tule ka.

Leave a comment:

• Mustang
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Puhka jalga mees. Milles see abi Prantsusmaale siiamaani seisnud on? Öeldi sulle juba, et Kuipers on debiilik peast.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kui reeglid just muutunud pole, siis päris nii see pole. Mõned aastad tagasi oli SerieAs väga kaudselt sarnane keiss ja siis öeldi kõige kõrgemalt tasemelt, et see olukord polnud penalt, sest Reading the criteria for a handling offence, if player kicks the ball on to his hand while stretching it cannot be considered deliberate. Iseasi muidugi, kas Evra keissi saab antud olukorraga päris samastada.
    Kurat ja mina arvasin, et Juve kasuks antakse pimesi penalteid Itaalias.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Ma saan aru, kui puude oleks tulnud sama lähedalt vastu kätt vastase jalast või postipõrkest vms. Siis olnuks olukord teine. Kui aga mängija ise enda sita puutega selliselt vastu kätt mängib, siis on see penalt.
    Kui reeglid just muutunud pole, siis päris nii see pole. Mõned aastad tagasi oli SerieAs väga kaudselt sarnane keiss ja siis öeldi kõige kõrgemalt tasemelt, et see olukord polnud penalt, sest Reading the criteria for a handling offence, if player kicks the ball on to his hand while stretching it cannot be considered deliberate. Iseasi muidugi, kas Evra keissi saab antud olukorraga päris samastada.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Suht ülepuhutud olukord minu silmis kuna ei olnud absoluutselt plaanitud nii sitt puude Evralt. Aga kuna ta on täislohh siis võinuks pendla anda kah.
    Boateng ei plaaninud ka, et pall vastu kätt läheb...

Evra olukord oli puhas penalt. Siin pole mingit küsimust. See, et Evra ei plaaninud nii sitta puudet ei mängi mingit rolli penalti määramisel või mittemääramisel. Ma saan aru, kui puude oleks tulnud sama lähedalt vastu kätt vastase jalast või postipõrkest vms. Siis olnuks olukord teine. Kui aga mängija ise enda sita puutega selliselt vastu kätt mängib, siis on see penalt.

Veelkord. Suures plaanis ei muutnuks see midagi, aga fakt on see, et Kuipers tegi järjekordselt sita otsuse, sest nii tema kui abikohtunik nägid seda olukorda täpselt ja jätsid ikkagi pendla andmata.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Gifi/Vine ei leidnud, aga pmst siit saab kätte.

2nd half, ca 19:45 ning kordus 22:06.

Suht ülepuhutud olukord minu silmis kuna ei olnud absoluutselt plaanitud nii sitt puude Evralt. Aga kuna ta on täislohh siis võinuks pendla anda kah.

Leave a comment:

• tannn
    replied
    Käe olukorrast liikuvat pilti?

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas Stok

E: Itaalia finaaliteel olid valitsevad Euroopa meistrid, valitsevad maailmameistrid ja korraldajariik. E.A.S.Y.
    Kui oleks minu teha, siis paneks neile veel vajadusel Argentina ja Brasiilia ka vastu.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Algselt postitas baller Vaata postitust
    +1 täielik tont
    Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Alvar Tiisler on eriline tropp.
    Te ajate Tiisleri Kalkuniga segi.
    Tiisler väga väga tsill.

Leave a comment:

• nikitheone
    replied
    Algselt postitas baller Vaata postitust
    +1 täielik tont
    mis ta ütles/tegi? ma ei kuulanud eile

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    See on muidugi täielik müstika, et Evrale käsi vilistamata jäeti, aga üldiselt mingist Prantsusmaa koduvilest rääkida on ka piinlik.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Prantsusmaa jõuab finaali, olen selles enam kui kindel, kui mitte oma töö ja jõuga siis koduvile abiga.
    Puhka jalga mees. Milles see abi Prantsusmaale siiamaani seisnud on? Öeldi sulle juba, et Kuipers on debiilik peast.

Leave a comment:

• uhuu
    replied
    Kuipers on ikka stabiilselt kohutav. Tipphetk oli Horvaatia-Hispaania mäng - jättis horvaatiale penalti andmata, järgmisel rünnakul imes hispaaniale mitte millestki penalti välja... selle sama, kus horvaatia väravavaht tuli kaks meetrit väravast välja (mis jäi ka vilistamata)... Poola saksamaa mängu kohta oli hinnangutes talle kirjas, et ebastabiilsus vigade vilistamisel ja kaartide jagamisel oli märkimisväärne.

Leave a comment:

• Mustang
    replied
    Prantsusmaa jõuab finaali, olen selles enam kui kindel, kui mitte oma töö ja jõuga siis koduvile abiga.

Leave a comment:

Working...
X