Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2016 play-offid
Collapse
X
-
Prantsusmaa küll eriti muljet ei avalda. 2-1 võita 10kesi mängiva iiri vastu. Siiani olen veendumusel et Giroudiga mängiv meeskond ei saa ju ometi tiitlit võita ja nende kaitsjatega (jah tean Varane ja Zouma on vigased) kes sellel Prantsusmaal on põhis ei näe neil eriti võimalust. Tuleb mingi suur vastu siis saavad sisse minu silmis. Iseasi kas Inglismaa/Island seda teevad. Nüüd on järgmises voorus Kante ka eemal.
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMulle tundub, et Griezmann tahab ka, et välja võetaks
Cazorla 1,65 m, Griezmann 1,75 m. hmm
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustJust.
Pole nagu kurb aga Iirima oli avapoolajal sümpaatne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVõtke välja
Leave a comment:
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMis siin ikka välja võtta, nutma ei hakka. Vaatasin asja neutraalsena või kui, siis Prantsusmaa vastu läbi aegade kerget antipaatiat omava vaatajana.
Pole nagu kurb aga Iirima oli avapoolajal sümpaatne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVõtke välja
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustSiit võiks nüüd turna suurim üllatus tulla!!Algselt postitas elx Vaata postitustMa väga loodan.Algselt postitas Staadium Vaata postitustKonnad välja
Leave a comment:
-
noh võibolla tegin liiga, aga noh, mulle tundub küll et ühel pool platsi on pigem mõni aafrika võistkond
Leave a comment:
-
Mõistlik on öösel veic copat pealevaadata, et jalka vaatamis isu päris ära ei läheks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokMa jäin 94 finaali ajal magama, ärkasin penaltiseeriaks üles..
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: