Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2016 play-offid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNahh, oleks see turniirisüsteem parem, siis oleks juba alagrupis olnud mängud, kus foorumis üksteist putsi saadetakse ja totaalselt pimedaks muututaks.
P.S. Olen mingis hotellis, mille ukse ees on viis poltiseiautot, sitaks turvamehi ja ülikondades saksa keelt rääkivaid mehi. Ehk siin ei näinud ka keegi kätt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNüüd lendab uhuu kohale ja teatab, et ta saatis juba Island-Austria mängu ajal kõik putsi ja et kui ma seal pimedaks ei muutunud, siis ma olen kepitantsufänn.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustSelles on sul õigus. Peab kaebekirja saatma soccerneti foorumi poolt UEFAle, see pole normaalne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNahh, oleks see turniirisüsteem parem, siis oleks juba alagrupis olnud mängud, kus foorumis üksteist putsi saadetakse ja totaalselt pimedaks muututaks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas count Vaata postitustJUVENTUS 1 - 0 Saksamaa
ihihihiii
elupõlise serie a vaataja jaoks ei midagi erilist...
Leave a comment:
-
JUVENTUS 1 - 0 Saksamaa
ihihihiii
elupõlise serie a vaataja jaoks ei midagi erilist...
Leave a comment:
-
Nahh, oleks see turniirisüsteem parem, siis oleks juba alagrupis olnud mängud, kus foorumis üksteist putsi saadetakse ja totaalselt pimedaks muututaks.
P.S. Olen mingis hotellis, mille ukse ees on viis poltiseiautot, sitaks turvamehi ja ülikondades saksa keelt rääkivaid mehi. Ehk siin ei näinud ka keegi kätt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustItaalia oli ikka päris nukker Saksamaa vastu! Juve kaitseliin tõmmati ikka korralikult ribadeks :-)
Leave a comment:
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustForza JUVE! German volleyball team at their best.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustSinust on saamas üks minu jaoks kõige häirivamaid postitajaid. Kahju, et siin foorumis ignore nuppu pole.
Kas sulle endale ei tundu imelik, et 90% nendest, kes kätt ei näinud on Saksa fännid? Mul põleb 100 eurot ja ma olen meganärvis ja ma näen kätt. Võtke kokku ennast.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustSinust on saamas üks minu jaoks kõige häirivamaid postitajaid. Kahju, et siin foorumis ignore nuppu pole.
Seadete all
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa ei arvestanud, et Kroos oli hoopis ise kontrolliv, nii et kõik on OK.
Aga Deschamps läks esimesele poolajale teadmisega, et taktika töötas Islandi vastu, ju siis paneme Saksamaa ka kinni.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: