Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2016 play-offid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mustang
    replied
    Vahetusi vaja tegema hakata.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Nahh, oleks see turniirisüsteem parem, siis oleks juba alagrupis olnud mängud, kus foorumis üksteist putsi saadetakse ja totaalselt pimedaks muututaks.

P.S. Olen mingis hotellis, mille ukse ees on viis poltiseiautot, sitaks turvamehi ja ülikondades saksa keelt rääkivaid mehi. Ehk siin ei näinud ka keegi kätt.
    Keppi oled juba saanud?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Nüüd lendab uhuu kohale ja teatab, et ta saatis juba Island-Austria mängu ajal kõik putsi ja et kui ma seal pimedaks ei muutunud, siis ma olen kepitantsufänn.
    Kuni teised vaatavad mängu, ka Mõnule midagi

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Selles on sul õigus. Peab kaebekirja saatma soccerneti foorumi poolt UEFAle, see pole normaalne.
    Nüüd lendab uhuu kohale ja teatab, et ta saatis juba Island-Austria mängu ajal kõik putsi ja et kui ma seal pimedaks ei muutunud, siis ma olen kepitantsufänn.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Nahh, oleks see turniirisüsteem parem, siis oleks juba alagrupis olnud mängud, kus foorumis üksteist putsi saadetakse ja totaalselt pimedaks muututaks.
    Selles on sul õigus. Peab kaebekirja saatma soccerneti foorumi poolt UEFAle, see pole normaalne.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    JUVENTUS 1 - 0 Saksamaa

ihihihiii

elupõlise serie a vaataja jaoks ei midagi erilist...
    count, kas sa leidsid töö või naise, et sind nii vähe märgata on?

Leave a comment:

• count
    replied
    JUVENTUS 1 - 0 Saksamaa

ihihihiii

elupõlise serie a vaataja jaoks ei midagi erilist...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

P.S. Olen mingis hotellis, mille ukse ees on viis poltiseiautot, sitaks turvamehi ja ülikondades saksa keelt rääkivaid mehi. Ehk siin ei näinud ka keegi kätt.

Leave a comment:

• Mustang
    replied

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Itaalia oli ikka päris nukker Saksamaa vastu! Juve kaitseliin tõmmati ikka korralikult ribadeks :-)
    Sa ei saa vist aru..

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Forza JUVE! German volleyball team at their best.
    Itaalia oli ikka päris nukker Saksamaa vastu! Juve kaitseliin tõmmati ikka korralikult ribadeks :-)

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Sinust on saamas üks minu jaoks kõige häirivamaid postitajaid. Kahju, et siin foorumis ignore nuppu pole.
    On küll.

Kas sulle endale ei tundu imelik, et 90% nendest, kes kätt ei näinud on Saksa fännid? Mul põleb 100 eurot ja ma olen meganärvis ja ma näen kätt. Võtke kokku ennast.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Forza JUVE! German volleyball team at their best.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Sinust on saamas üks minu jaoks kõige häirivamaid postitajaid. Kahju, et siin foorumis ignore nuppu pole.
    On ju
    Seadete all

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ma ei arvestanud, et Kroos oli hoopis ise kontrolliv, nii et kõik on OK.

Aga Deschamps läks esimesele poolajale teadmisega, et taktika töötas Islandi vastu, ju siis paneme Saksamaa ka kinni.
    Ei töödanud ju. See on see taktika, mida teisel poolajal Islandi vastu kasutati ja see kaotati 1-2. Keskväljal pressi ei tehta ja vajutakse oma karistusala lähistele. Jälgi kasvõi Giroud ja Griezmanni tegutsemist, kui sakslased oma poolelt tulema hakkavad.

Leave a comment:

Working...
X