Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2016 play-offid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Ja finaalis on Portugal ja üks suur ikkagi. Ehk lõpptulemus on ju ikkagi sama.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas uhuu Vaata postitust
    Oi ei, draamakunnile lükati jälle hoog sisse. Äkki peaks tegemagi nii, et tõelised jalkariikidel on koht veerandfinaalis kindlustatud, muidu nad väetikesed kipuvad enne välja kukkuma.
    Hehe, ei, tegelikult on mul ses suhtes üsna savi. Süsteem on kõigile võrdne. Ja sinu viimane lause näitab endiselt, et sa ei saanud kogu mu randist absoluutselt aru.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Oota, kas sa pole eelmisi lehekülgi lugenud? Portugal on just läbinud kõik lahedad tiimid, kuna Horvaatia võitis alagrupi, Šveits mängis Prantsusmaaga kui võrdne võrdsega, Wales kolkis Belgiat jne. Portugal paneb pulli kinni, ma loodan.
    Lahe on mahe pahe, tahe millel reaalsusega suur vahe. Ainukene pull, mille Protugal kinni paneb, on näosaade.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Ma loodan küll nüüd juba Portugali võitu. Noh, et nüüd on siis see olukord, kus alagrupist saab turniiri kolmas meeskond edasi ja see väldib ebaõiglust ja nüüd võidab see turniiri kolmas meeskond ära ka. See oleks priima!
    Oota, kas sa pole eelmisi lehekülgi lugenud? Portugal on just läbinud kõik lahedad tiimid, kuna Horvaatia võitis alagrupi, Šveits mängis Prantsusmaaga kui võrdne võrdsega, Wales kolkis Belgiat jne. Portugal paneb pulli kinni, ma loodan.
    Oeh Sa paneksid viiendikugi energia auhindade tegemisele, oleks see sul mõne minutiga valmis :P

Leave a comment:

• eika
    replied
    tõmbame peo uuesti käima?

Leave a comment:

• uhuu
    replied
    Oi ei, draamakunnile lükati jälle hoog sisse. Äkki peaks tegemagi nii, et tõelised jalkariikidel on koht veerandfinaalis kindlustatud, muidu nad väetikesed kipuvad enne välja kukkuma.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Ennem Portugal kui Saksamaa, aga finaal on nagunii sitt mis sitt juba.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Portugal pole seni veel ühegi tõsiselt võetava satsiga kohtunud - vaevalt neil finaalist sõnaõigust saab olema.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Portugal pole seni veel ühegi tõsiselt võetava satsiga kohtunud - vaevalt neil finaalist sõnaõigust saab olema.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Lõhnab küll Portugali triumfi järele. Grupis sitaks raske, playoffid samasugused kused + penaltitest ka üks võit ja nüüd Walesi vastu alles veidi näidati.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma loodan küll nüüd juba Portugali võitu. Noh, et nüüd on siis see olukord, kus alagrupist saab turniiri kolmas meeskond edasi ja see väldib ebaõiglust ja nüüd võidab see turniiri kolmas meeskond ära ka. See oleks priima!

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Ma juba poolfinaalis vaikselt lootsin, et tuleb teine kollane. Siis oleks saanud peale pisarate näha ka vihapurset.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    Samas sai Saksamaa Itaalia vastu hakkama, kuigi eeldasin, et nüüd kuis asi pennaldeni läinud on Itaalia oma. See psühholoogiline edu, et Itaalia on see kes hoidis aega ja ootas pennalt, kui Saksa surus, kuid ei surund lõpuni. Siis veel Itaalia fännide ees ja teisena lööma. Aga ikka tegid ära, sellest peaks korralikult kindlust saama. Mitte, et muidugi pendladiil alati peapeal loto ei võiks olla.
    Siin mõeldi vist pigem seda, et kui teine poolfinaal läheks lisaajale, siis oldaks finaalis päeva vähem puhanud ja rohkem mänginud.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitas decrakas Vaata postitust
    kes iganes Germany vs France paarist edasi saab, peaks lootma et asi on tehtud põhiajal... lisaaeg + penaltid annaksid kindlasti valusa laksu finaaliks
    Samas sai Saksamaa Itaalia vastu hakkama, kuigi eeldasin, et nüüd kuis asi pennaldeni läinud on Itaalia oma. See psühholoogiline edu, et Itaalia on see kes hoidis aega ja ootas pennalt, kui Saksa surus, kuid ei surund lõpuni. Siis veel Itaalia fännide ees ja teisena lööma. Aga ikka tegid ära, sellest peaks korralikult kindlust saama. Mitte, et muidugi pendladiil alati peapeal loto ei võiks olla.

Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Ramsey puudumine andis ikka jubeda matsu Walesi koondisele. Kahju, aga loodame, et kes iganes Portugali vastu finaalis mängib materdab neid mingi 3-0. Portugali võitu ei ole küll kellelgi vaja.
    Sekundeerin. Näeksin sellest krissu eneseimetlemisest veel õudusunenägusid. On vaja korralikku ärategemist ja selleks, kardan, on ainult Sakslased võimelised.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Ramsey puudumine andis ikka jubeda matsu Walesi koondisele. Kahju, aga loodame, et kes iganes Portugali vastu finaalis mängib materdab neid mingi 3-0. Portugali võitu ei ole küll kellelgi vaja.

Leave a comment:

Working...
X