Ma arvan, et Prantsusmaa suudaks ennast finaalis ikkagi käima saada ka lisaaja puhul. Aga sakslastel ju mitu meest juba vigased siin, enne poolfinaali. Finaaliks ongi väsinud kui 2x lisaajal.
Aga tegelt ise tahaks lisaaega ja penalteid mingil määral. Huvitav oleks näha kui palju Loew usaldaks samu lööjaid kes põrusid eelmises roundis oma löögiga ja siis see närvide mäng Prantsuse poole pealt, kas kodupubliku toetusel võidetakse või just lööb jala värisema penaltiseerias.
Arvan siiski, et penaltiteni asi ei lähe.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2016 play-offid
Collapse
X
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustPortugalile annab väikse eelise ka see, et saab kauem puhata. Nagu üks treener mingi suurturniiri ajal enne finaali ütles - sellises olukorras loevad mitte päevad vaid tunnid.
Leave a comment:
-
Portugalile annab väikse eelise ka see, et saab kauem puhata. Nagu üks treener mingi suurturniiri ajal enne finaali ütles - sellises olukorras loevad mitte päevad vaid tunnid.
Leave a comment:
-
Portugal teenitult finaalis. Ühtlasi võis selgelt näha, mis on Belgia ja Portugali vahe. Mõlemad tehniliselt head, kuid taktikaliselt Wilmotsi sats mannetu, seevastu Santose punt muljetavaldav. Lisaks olid mõlemal olulised puudujad kaitses (Vertonghen, Vermaelen vs Pepe) kuid ometi Seleccao oli kaitsefaasis kvaliteetne ja kindel. Eks näis, mis finaalis juhtuma hakkab. Üks mäng võib kõike lubada ja mingil juhul ei saa Portugali kvaliteedi juures neid kas sakslaste või prantslaste vastu alahinnata ehkki suurturniiridel on mõlemad koondised Portugali jaoks üsna ebamugavad ja saldo on negatiivne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustMiks see hea on? Tema oleks kõige suurem kahtlusalune punasele kaardile.
Leave a comment:
-
Miks see hea on? Tema oleks kõige suurem kahtlusalune punasele kaardile.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPigem tundub, et ühel Itaalia fännil on olemine valulik. Igas teemas pole vaja oma luulusi käia leierdamas nagu katkine plaat.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustNäed, näeme ise, teeb haiget prantsuse toetajatele kui koduvilest juttu teha (Mask). Ja Delfino, ma pole kummagi poolt, räägin lihtsalt sellest et Uefa mehed teevad kõik selleks, et Prantsusmaa finaali jõuaks, ses mõttes sul läheb raskeks saksa toetajana. Kui vaja väänatakse Neuerile enne penalteid mingi topelt kollane ja siis on varumees väravas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustNäed, näeme ise, teeb haiget prantsuse toetajatele kui koduvilest juttu teha (Mask). Ja Delfino, ma pole kummagi poolt, räägin lihtsalt sellest et Uefa mehed teevad kõik selleks, et Prantsusmaa finaali jõuaks, ses mõttes sul läheb raskeks saksa toetajana. Kui vaja väänatakse Neuerile enne penalteid mingi topelt kollane ja siis on varumees väravas.
Aga räägi siis nendest asjadest ka, mis prantslaste kasuks vilistamata on jäetud. Näiteks Rumeenia viigivärava puhul jäeti hetk varem Matuidile tehtud pukk vilistamata, mille järel Evra penalti ära kinkis. Või kuidas eilses mängus islandlaste poolt konkreetselt prantslaste kontrate maha võtmise eest mängu algul kollaseid ei tulnud.
Leave a comment:
-
Eh, järjekordne vandenõuteoreetik foorumi jõudnud. Küll neid on palju.
Leave a comment:
-
Näed, näeme ise, teeb haiget prantsuse toetajatele kui koduvilest juttu teha (Mask). Ja Delfino, ma pole kummagi poolt, räägin lihtsalt sellest et Uefa mehed teevad kõik selleks, et Prantsusmaa finaali jõuaks, ses mõttes sul läheb raskeks saksa toetajana. Kui vaja väänatakse Neuerile enne penalteid mingi topelt kollane ja siis on varumees väravas.
Leave a comment:
-
Sellised "saja protsendilise kindlusega" väited lõppevad reeglina teadagi kuidas.. Loodan, et on hea enne
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustNo aga kes on see debiilik kes paneb debiiliku vilistama? See on ammu teada teema, et koduviled on turniiri osa.
Leave a comment:
-
No ma ei tea mis turniiri telekavaataja vaatas. Iiriga mängus jäi nurgalöök andmata enne Prantsuse väravat (isegi etv spetsid mainisid ära). Eile käsi Evral. Ei ütle, et need olid saatuslikud Prantsuse edasipääsu osas, aga ikkagist eksimused. Siis räägime, et palju lisakohtunike on toodud juurde et midagi ei jääks kahe silma vahele. Samas jääb kogu aeg.
Olen 100% kindel, et Prantsusmaa jõuab finaali, kas siis oma mänguga, või tehakse sahker mahker et ikka finaali jõutaks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: