Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
vaatasin just etv pealtkordus. Närv oli ikka löökide ajal nii püsti nagu oleks lives vaadanud. Saksamaa-Itaalia ei ole mäng, vaid see on hullumeelsus!!!
Et, noh, saan aru, et mehed on närvis. Olgu, mine siis pane silmad kinni, kui läheb mööda, siis läheb. Kuigi tippjalgpallur võiks ka väriseva jalaga väravale korralikult pihta saada. Praegu on nagu pigem see variant, et ei juleta üldse lüüa.
Ma mõtlesin ise ka, et kas sellist penaltiseeriat olengi üldse varem näinud, kus nii palju totaalselt kehvasid penalteid on löödud. Vähemalt on lõppresultaat see, mis ta olema peab.
Ajaloo halvim penaltiseeria? Põnev oli küll... aga kuidas, kurat, on võimalik nii kehvasti lüüa. Väravast mööda veeretamised, värava keskele veeretamised...
Kehvad küll jah aga siiski põnevust jagus ikka korralikult...
Ajaloo halvim penaltiseeria? Põnev oli küll... aga kuidas, kurat, on võimalik nii kehvasti lüüa. Väravast mööda veeretamised, värava keskele veeretamised...
Conte ainuke taktikaline eksimus oli Zaza . Toonud teda ca 20 min varem ja Pelle asemele, oleks penaltiseeria kotis. Rohkem ma ei näe kedagi, kes Saksamaad peatada võiks.
Conte ainuke taktikaline eksimus oli Zaza . Toonud teda ca 20 min varem ja Pelle asemele, oleks penaltiseeria kotis. Rohkem ma ei näe kedagi, kes Saksamaad peatada võiks.
Leave a comment: