320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2018 alagrupp F
Collapse
X
-
Kahju Rootsist. Võitlesid kõvasti nagu arvata oligi, aga jäid lõpuks ikkagi tühjade pihkudega. Üks Toulouse'i mees viis rootslased taevasse ja teine tõi valusalt maa peale tagasi. Sakslastele soovituseks, et kasutage seda noort blondi poissi rohkem. Tundub nende nappide minutite pealt, kui põllale sai, kõvasti asjalikum, kui draxlerid, özilid ja müllerid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustotsin endiselt Draxlerit.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustHeia Sverige , bundes välja .
Leave a comment:
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustleidsid?
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustPalun aidake telekavaatajal leida Reus ja Draxler väljakul.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustPalun aidake telekavaatajal leida Reus ja Draxler väljakul.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKorealane mängis ju palli ja ei läinud viga tegema. Ma ei näe et ta oleks rootslast maha niitma läinud...
Leave a comment:
-
Kui sa lähed palli mängima ja selle käigus teisel jalaluud murrad, kas siis pole ka viga? Aga mida ma küll ütlen - rumal niitmine, pall oli väravast eemale minemas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKorealane mängis ju palli ja ei läinud viga tegema. Ma ei näe et ta oleks rootslast maha niitma läinud...
Leave a comment:
-
Korealane mängis ju palli ja ei läinud viga tegema. Ma ei näe et ta oleks rootslast maha niitma läinud...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: