Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EM2020 F-alagrupp (Portugal, Prantsusmaa, Saksamaa, Ungari)
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKroos kunagi mõne karka ka sisse löönud on? Miks Kimmich ei löö neid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTelekas ju ütles, et Rootsi vastu lõi.
kas Suarez on Rüdigeri ammustanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustVäga väga huvitav, et mingi venna seljast näksimine kedagi ei huvitanud vari ruumis.
Aga tugev John Terry vibez (vs Barca UCL semis) oli küll 😁olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustNo see PavardŽi pauk oli päris rets ikka, maandudes näoga maha ka. Ulme, et jätkab.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Ma pole ka kindel, et peale nokki löömist mängija peaks jätkama - veits kahtlane otsus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Olen küll Saksamaa poolt, aga nojaa, see Hummelsi tagant sisseminek Mbappe vastu oli minu silmis ikka selge penalti. Palli ta ei tabanud ja kontakt jalaga oli ilmne. Sellise kiiruse pealt nagu Mbappe näitas, ei ole palju vaja, et mees maha niita.
Aga nagu nende penaltitega on, siis ALATI jääb ruumi tõlgendamiseks."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustOlen küll Saksamaa poolt, aga nojaa, see Hummelsi tagant sisseminek Mbappe vastu oli minu silmis ikka selge penalti. Palli ta ei tabanud ja kontakt jalaga oli ilmne. Sellise kiiruse pealt nagu Mbappe näitas, ei ole palju vaja, et mees maha niita.
Aga nagu nende penaltitega on, siis ALATI jääb ruumi tõlgendamiseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustESPNi pealt tuli kordus ja tabas kindlalt palli ikka. Puhas tackle"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar