Tahaks, et koju tuleks, aga no tra mingid 3 väravat premmi keskmikus löönud wingeritest Sakad ja muud teletupsud mängivad, siis on ikka raske loota.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

EURO2020 Play-off

Collapse

X
- 

+1Algselt postitas JuriM Vaata postitustIlmselt ebapopulaarne arvamus, aga mulle on alati sümpatiseerinud Aivar Pohlaku kommenteerimisstiil.
Minule ka meeldib.
Kommentaar
 - 

Jep. väga üllatav, et nii hilises turniiri staadiumis.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSai esimese värava karistuslöögist ka sel EM-il ära näha.
Kommentaar
 - 

Mul on tunne, et sel EM-il vilistatakse ka märksa vähem kui ühelgi eelmisel suurturniiril ära selliseid pehmeid vigasid. Karistuslöökidest löödud väravate vähesus on tõenäoliselt ka sellest tingitud, et neid võimalusi nende löömiseks on ka märksa vähem.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustJep. väga üllatav, et nii hilises turniiri staadiumis.
See on küll selline oletuslik ja visuaalselt silma jääv. Ma ei tea, kas sel statistiliselt ka mingi tõepõhi all on."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
 - 

Algselt postitas JuriM Vaata postitustIlmselt ebapopulaarne arvamus, aga mulle on alati sümpatiseerinud Aivar Pohlaku kommenteerimisstiil.Mulle muidu ei meeldi, aga täna vähemasti 1. poolaeg oli väga hea.Algselt postitas Pints Vaata postitust+1
Minule ka meeldib.
Kommentaar
 - 

Mulle isiklikult tundub,et äkki see on seotud selle uue trendiga,et müüri taha nüüd sätib ennast keegi külili maha,et ei saaks müüri alt läbi lüüa.See annab võimaluse müürile hüpata kõrgemale,kui vanasti,ja sedavõrra ka raskem müürist üle lüüa.Lihtsalt uitmõte.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustJep. väga üllatav, et nii hilises turniiri staadiumis.
Kommentaar
 - 

+2Algselt postitas JuriM Vaata postitustIlmselt ebapopulaarne arvamus, aga mulle on alati sümpatiseerinud Aivar Pohlaku kommenteerimisstiil.
Lolli juttu ei puhu. Räägib asjast.
Ja Braithwaite on ikka väga hea mulje jätnud. Väga kiired liigutused ja tehniline.Maailmameistrid!!
Kommentaar
 - 

Tema parim mäng sellel turniiril kindlasti, eelnevalt pigem ikka rabe olnud, samas käib temaga ikka Barca vari ka kaasas ning ootused on kõrged.Algselt postitas Ibanez Vaata postitust+2
Lolli juttu ei puhu. Räägib asjast.
Ja Braithwaite on ikka väga hea mulje jätnud. Väga kiired liigutused ja tehniline.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar