Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM2006\'

said juba emaili et jäid ilma ?

Kommentaar

ei andnud jah aga loterii jätkub... mõnel siin õnne ka oli?

Kommentaar

...ma sain isegi 2 maili..

Kommentaar

Algselt postitas gelsu

...ma sain isegi 2 maili..
          Mina pole veel maili saanud. On see siis hea või hlab märk, ei tea. Aga aega on.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

ja Customer Self Service ka ei tööta... loodetavasti ikka hea märk annaks mullegi edaspidiseks lootust...

Kommentaar

Apdeit: Ma saingi kaks piletit! Uskumatu! Nii et kui elu ja tervise juures olen, võib mind 12. juuni 2006 õhtul kell 22 leida mängult F1 vs F2 Berliinis.
              Loosimise jälgimine saab olema põnev: kas tuleb näiteks Inglismaa vs Mehhiko või siis hoopistükkis Kuveit vs Guatemaala. Või midagi taolist.

the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Rsk ,ei saanudki pileteid.

Kommentaar

Mina sain ainukesena oma pundist neli piletit 14. juunis Münchenis toimuvale mängule.
                  Teistele tulid eitavad. Minu õnnitlused Mcnamara! Huvitav äkki on asi Hati alagrupis

Kommentaar

Nujah, eks oligi liialt optimistlik loota, et saan 1/4 finaalmängule paar piletit. Proovime siis järgmine kord uuesti. Aga ikkagi - raisk!!

Kommentaar

FIFA World Cup ticket sales resume 2 May

The second period features exclusively TST (Team Specific Ticket) series, available to order through the official website, www.FIFAworldcup.com.
                      .....
                      A total of 147,000 TST series initially went on sale in the first period from 1 February to 31 March 2005. This form of ticket is already sold out for the following nations: Germany, Argentina, Brazil, England, Ireland, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden and the USA. The second sales period ends when all TST series tickets have been taken up, or on 15 November at the latest.
                      ....
                      Mul jääb mulje nagu oleks selleks korraks rong läinud ....

If the selected team fails to survive the group stage, the ticket is automatically transferred to the group winner. Should the team be knocked out at a later stage and the TST series remains valid for subsequent rounds, the ticket transfers to the nation which eliminated the selected team.
                      Paned selle peale kes saab MM\'le aga grupist edasi ei saa

Kommentaar

Jah, see ring on ainult tiimipõhiste piletite jaoks. JA meie jaoks suht mõttetu teema. Aga minu arust see järgmine loosimine on jälle teema sügisel.

Kommentaar

Huvitav! Sport-Expressi andmeil mängib Venemaa 4.juunil Lätiga Peterburis. Üldiselt mängivad venelasd ainult Moskvas ja ainult siis mujal ,kui Moskvas lihtsalt ei ole võimalik mängida.(külm,lumi) Läti fännidele on see muidugi parim variant.
                          FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Huvitav! Sport-Expressi andmeil mängib Venemaa 4.juunil Lätiga Peterburis. Üldiselt mängivad venelasd ainult Moskvas ja ainult siis mujal ,kui Moskvas lihtsalt ei ole võimalik mängida.(külm,lumi) Läti fännidele on see muidugi parim variant.
                            Mängivad Peterburis. See on juba mõnda aega ametlik info: Link

Kommentaar

2006 on INGLISMAA aasta!!!

Kommentaar

hui on , mine ära oma inglismaaga.Itaalia võidab !

Kommentaar

Working...
                                X