Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Apdeit: Ma saingi kaks piletit! Uskumatu! Nii et kui elu ja tervise juures olen, võib mind 12. juuni 2006 õhtul kell 22 leida mängult F1 vs F2 Berliinis.
Loosimise jälgimine saab olema põnev: kas tuleb näiteks Inglismaa vs Mehhiko või siis hoopistükkis Kuveit vs Guatemaala. Või midagi taolist.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Mina sain ainukesena oma pundist neli piletit 14. juunis Münchenis toimuvale mängule.
Teistele tulid eitavad. Minu õnnitlused Mcnamara! Huvitav äkki on asi Hati alagrupis
The second period features exclusively TST (Team Specific Ticket) series, available to order through the official website, www.FIFAworldcup.com.
.....
A total of 147,000 TST series initially went on sale in the first period from 1 February to 31 March 2005. This form of ticket is already sold out for the following nations: Germany, Argentina, Brazil, England, Ireland, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden and the USA. The second sales period ends when all TST series tickets have been taken up, or on 15 November at the latest.
....
Mul jääb mulje nagu oleks selleks korraks rong läinud ....
If the selected team fails to survive the group stage, the ticket is automatically transferred to the group winner. Should the team be knocked out at a later stage and the TST series remains valid for subsequent rounds, the ticket transfers to the nation which eliminated the selected team.
Paned selle peale kes saab MM\'le aga grupist edasi ei saa
Huvitav! Sport-Expressi andmeil mängib Venemaa 4.juunil Lätiga Peterburis. Üldiselt mängivad venelasd ainult Moskvas ja ainult siis mujal ,kui Moskvas lihtsalt ei ole võimalik mängida.(külm,lumi) Läti fännidele on see muidugi parim variant.
Huvitav! Sport-Expressi andmeil mängib Venemaa 4.juunil Lätiga Peterburis. Üldiselt mängivad venelasd ainult Moskvas ja ainult siis mujal ,kui Moskvas lihtsalt ei ole võimalik mängida.(külm,lumi) Läti fännidele on see muidugi parim variant.
Mängivad Peterburis. See on juba mõnda aega ametlik info: Link
Kommentaar