Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eksis dario rodrigez, kes lõi 2002 mm imelise pommi Tomas Sörenseni valvatud taani väravasse. See, et pirukamees Viduka mööda lõi - ei üllata.
Ja on austraalia mm-l. pole tööjuures nii kõvasti juba ammu arvuti taga karjuma hakanud.
Zalayetat ei tasu ikka saata otsustavatel hetkedel pennalt lööma - eksis nüüd ja eksis ka 2002/03 CL finaalis mäletatavasti... ei ole vist seda närvi mehel.
Kui Kewell esimese pendla sisse lõi, olin päris kindel, et Viduka eksib. Õnneks tegi Schwarzer väikeseid imesid, sisuliselt oleks võinud vabalt 4st 3 tõrjuda. Austraalia on finaalturniiril. Kahe mängu kokkuvõttes ilmselt ka õigustatult. Mina olen ülirahul.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Lõpuosa õnnestus endalgi näha ja selle põhjal tundus Austraalia parem ja näljasem. Uruguai oli laisavõitu ja võimetu keskväljal eriti midagi organiseerima. See, et Guus Hiddink imesid korda suudab saata, pole mingi üllatus muidugi.
Aussid võivad MM-il päris kenasti hakkama saada ka. Igati soliidne ja võitluslik seltskond.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Mäng oli lihtsalt nii põnev!Kohtunikul oli paras mäng see ikka.Aga ta sai hästi hakkama.Isegi mõned punased oleks pidand olema, aga jättis need andmata.
Eksis dario rodrigez, kes lõi 2002 mm imelise pommi Tomas Sörenseni valvatud taani väravasse. See, et pirukamees Viduka mööda lõi - ei üllata.
Ja on austraalia mm-l. pole tööjuures nii kõvasti juba ammu arvuti taga karjuma hakanud.
Rodrigez on üldse huvitav vend - lõi ta esimese mängu värava ka. schalkes ei elanud kuidagi sisse - mitu aastat selline vahetusmees, aga eelmise aasta keskelt kui Bordon ja Kristajic vigastatud olid hakkas mees äkki keskkaaitses mängima ja teeb seda siiani nii hästi et otsustati Kristajic äärekaitsjaks panna. Ja see mees pole lambivend - mängib Serbia koondises ja minu arust keskel, kuigi võin siin eksida. Kahju muidugi Dariost - ise mängib Saksamaal, aga MMil ei saa kaasa teha. Muus osas olin ka mina ausside poolt.
Momendil käivastt Bahrein-Trinidad mängust ei oska küll midagi ütelda - eriti imelikku stiiliga mäng on. Momendil 0-0 ..vist kunagi Manu ründaja Yorke peaks TT satsis olema..
Tra see oli mingi elulöök tegelt. Turniiri ilusaim värav raudselt.
Algselt postitas Aramis
Momendil käivastt Bahrein-Trinidad mängust ei oska küll midagi ütelda - eriti imelikku stiiliga mäng on. Momendil 0-0 ..vist kunagi Manu ründaja Yorke peaks TT satsis olema..
Igatahes võib üsna kindel olla, et ükskõik kumb neist MM-ile saab, tuleb neil hakata kõvasti pähe saama. BAhreinil on veel potentsiaali, sest neid 0:0 seis rahuldab, kui TT mäng on üsna nigel. Eriti hiilgab väravavaht, kes opn paar korralikku kala teind. Yorke mängib muide poolkaitses. Parim mängu juures on tribüünidelt kostev hai-hai-hai-ali jms laul, mis lauldakse algul kellegi poolt kõlaritest ja seejärel paneb rahvas järgi sigalahe
Otsisin ennist trinidadi koosseisu ja leidsin väga koleda, ent ootamatult informatiivse saidi - http://www.socawarriors.net/ . hakkasin just kirjutama, et äkki selle infokillu jagamine teemas MM2006 toob neile õnne, kui nad just skoorisid. Kamoon uorriors!
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
pjuutiful
Et nüüd T&T väravavaht sama kala ei teeks nagu esimesel poolajal
Tšehhid täna trollid kotti ajavad siis neil ka esmakordne MM...?
Kommentaar