Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaadates selle tüübi videoid, siis päris korralik jalkaturism seal. Ehk liigajalgpallist ekvivalentne oleks mingi pre-season premmi mäng kusagil Taimaal?
Üllatav, et selle kirjutise peale pole siin keegi sõna võtnud veel.
Ma olen Hispaania pooldaja aga see Ilves võiks küll natuke mõistusega kirjutada. See on täpselt selline jura, mida nt ma oleksin trollimise pärast võinud siin kuradi foorumis ajada.
On poiss juba noomida ka saanud?
Ma olen Hispaania pooldaja aga see Ilves võiks küll natuke mõistusega kirjutada. See on täpselt selline jura, mida nt ma oleksin trollimise pärast võinud siin kuradi foorumis ajada.
ilvese jaoks on seksikas suurte finaalid, mondade jaoks kreeka. mondade jaoks on jube ponev lausa norwichi ja bournemouthi fa cupi finaal naiteks. noomida ilvest oma isikliku seisukoha avaldamise puhul on ju veits karm. tavaline arvamuslugu, mida lehtedes ikka aeg - ajalt naeb. veits pohhui pole voi?
kui siin uldse kedagi noomida oleks pigem peatoimetaja, et andis voimaluse aikul jalle sarada ja jatkukusimusi kuidagi uldse ei saadud jalle kusitud. aga see pole ka miskit uut ja see laheb klassika alla.
Väga hapud viinamarjad. Inimene on vist noor ja otsib jalgpallist õiglust.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Ajakirjanik peab arvamusloos avaldama arvamust, mis lugejale meeldiks? Mitte seda, mis ta ise arvab?
pigem pole siin küsimus arvamuse sisus (mis on küll provokatiivne), vaid arutluskäigu kvaliteedis (mis on umbes 10-aastase tasemel). tahaks uskuda, et ongi trollimise eesmärgil kirjutatud.
Markus Jürgenson kommentaatorina lihtsalt super! See kuidas tema hääles kõlab koguaeg põnevus, see teeb ka kõige igavama mängu põnevaks. Täpselt see mis on enamus eesti kommentaatorites puudu.
pigem pole siin küsimus arvamuse sisus (mis on küll provokatiivne), vaid arutluskäigu kvaliteedis (mis on umbes 10-aastase tasemel). tahaks uskuda, et ongi trollimise eesmärgil kirjutatud.
Pekki see Horvaatia võitleb. Parimad peavad poolfinaalis olema!
Kommentaar