Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM 2022 play-offid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Viva Ronaldo!

Pedakas on

Kommentaar

Algselt postitas Sambaz Vaata postitust

uks hetkel sa utled, et becker on paris seksikas kui tal habe on ja siis nuud hoopis geelipoisid rinnalihastega. otsusta ara siis lopuks, wanker!
      õu õu õu õu

Kommentaar

2 päeva mängudeta..siin võiks ju jokkerina Katar mängu uuesti sekkuda ja rahva häältega keegi veel.

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
          2 päeva mängudeta..siin võiks ju jokkerina Katar mängu uuesti sekkuda ja rahva häältega keegi veel.
          qatar vs allstars tiim äkki? Saaks ronaldo ka põhissse

Kommentaar

Vaadates selle tüübi videoid, siis päris korralik jalkaturism seal. Ehk liigajalgpallist ekvivalentne oleks mingi pre-season premmi mäng kusagil Taimaal?

Kommentaar

https://m.soccernet.ee/artikkel/kris...-liig-mis-liig

Üllatav, et selle kirjutise peale pole siin keegi sõna võtnud veel.
              Ma olen Hispaania pooldaja aga see Ilves võiks küll natuke mõistusega kirjutada. See on täpselt selline jura, mida nt ma oleksin trollimise pärast võinud siin kuradi foorumis ajada.
              On poiss juba noomida ka saanud?

Kommentaar

Mille eest noomida? Kelle käest?

Kommentaar

Ma olen Hispaania pooldaja aga see Ilves võiks küll natuke mõistusega kirjutada. See on täpselt selline jura, mida nt ma oleksin trollimise pärast võinud siin kuradi foorumis ajada.
                  ilvese jaoks on seksikas suurte finaalid, mondade jaoks kreeka. mondade jaoks on jube ponev lausa norwichi ja bournemouthi fa cupi finaal naiteks. noomida ilvest oma isikliku seisukoha avaldamise puhul on ju veits karm. tavaline arvamuslugu, mida lehtedes ikka aeg - ajalt naeb. veits pohhui pole voi?

kui siin uldse kedagi noomida oleks pigem peatoimetaja, et andis voimaluse aikul jalle sarada ja jatkukusimusi kuidagi uldse ei saadud jalle kusitud. aga see pole ka miskit uut ja see laheb klassika alla.

Kommentaar

Väga hapud viinamarjad. Inimene on vist noor ja otsib jalgpallist õiglust.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                      Mille eest noomida? Kelle käest?
                      Selle sita eest ja OJ käest vms

Kommentaar

Selle sita eest ja OJ käest vms
                        Ajakirjanik peab arvamusloos avaldama arvamust, mis lugejale meeldiks? Mitte seda, mis ta ise arvab?

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust

Ajakirjanik peab arvamusloos avaldama arvamust, mis lugejale meeldiks? Mitte seda, mis ta ise arvab?
                          pigem pole siin küsimus arvamuse sisus (mis on küll provokatiivne), vaid arutluskäigu kvaliteedis (mis on umbes 10-aastase tasemel). tahaks uskuda, et ongi trollimise eesmärgil kirjutatud.

Kommentaar

Markus Jürgenson kommentaatorina lihtsalt super! See kuidas tema hääles kõlab koguaeg põnevus, see teeb ka kõige igavama mängu põnevaks. Täpselt see mis on enamus eesti kommentaatorites puudu.

Kommentaar

Need blondeeritud tüübid on päris süüdimatud. Säärase kalastamise eest sobiks otse punane.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
                                pigem pole siin küsimus arvamuse sisus (mis on küll provokatiivne), vaid arutluskäigu kvaliteedis (mis on umbes 10-aastase tasemel). tahaks uskuda, et ongi trollimise eesmärgil kirjutatud.
                                Pekki see Horvaatia võitleb. Parimad peavad poolfinaalis olema!

Kommentaar

Working...
                                X