Ronaldo toob teisel poolajal kastanid tulest välja!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2022 play-offid
Collapse
X
-
+1Algselt postitas Supelman Vaata postitustAet pole stuudios, super, nii hoida kuni finaalini välja! #fännidenärvidmatter
Kommentaar
-
Las kõigepealt saavad nad ise edasi ka.Algselt postitas Supelman Vaata postitustLoodetavasti Inglismaa põrmustab Maroko poolfinaalis. See bombermanide ülistamine tüütab ära juba.
Kommentaar
-
Ma usun, et see pannakse ikka kuskil 20 aasta pärast äkki paika?Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustNüüd siis ju paigas. Messi>Ronaldo
Kommentaar
-
ma ei usu, et messi nii kaua mängibAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Ma usun, et see pannakse ikka kuskil 20 aasta pärast äkki paika?
- Likes 1
Kommentaar
-
Kumb müüb paremini, suur duell või ühe mehe ülistamine? Siit ka põhjus, miks üldse Messi vs Ronaldo omal ajal teemaks tõusis, Puhtalt mänguliste oskuste poolest vaadates sai küsimus ammendava vastuse juba üle kümne aasta tagasi. Võita on jalgpallis võimalik aga mitut moodi ning võitnud on mõlemad tohutult, mistõttu on neil andunud fänne ka tohutult. See omakorda annab lõputult kütet nn. suure vastasseisu üleval hoidmiseks.
Kommentaar
-
Siis juba Mbappe ja Haaland nende rekordid üle teinud ju?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Ma usun, et see pannakse ikka kuskil 20 aasta pärast äkki paika?
Kommentaar
-
Ma tõin ainult mõned aspektid kohtuniku vilepartiist välja, mis esimesena meenusid, polnudki kummagi poolt, Argentina fänn. Ei kiida kuidagi heaks hollandlaste käitumist, kuigi nad lihtsalt ei läinud nii kergelt pikali. Dumfries sai ju punase, silmad pesemata? Korralik tont oled, rohud võtmata vist.Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
kurdab siin acuna, paredese ja martineze kaitumist, aga jatab teadlikult mainimata van dijki punase, timberi teise kollase mitte saamise. jatab mainimata dumfriesi ja weghorsti kaitumist pendla loomise ajal ja siis imestab ilmselt ka miks messi saatis putsi hollandi reporteri peale mangu. kui sa kunagi mees oled sporti teinud tosisemalt, siis peaksid aru saama, et tippspordis voib sumpaatiaga ainult pihku luua and thats all.
Kommentaar
-
no olgem ausad, hollandlased normaalselt valasid õli tulle enne mängu enda täiesti ebavajalike ja solvavate kommentaaridega. STFU ja näita enda oskusi mängus, et pärast ei peaks oma sõnu sööma. Kirsiks tordil oli muidugi penaltite ajal hollandlaste käitumine.Algselt postitas onoz9 Vaata postitustSelles suhtes Argentina ikka ülimalt ebasümpaatne selles mängus.
Kohtunik oli pask, aga tema tase oli juba enne seda mängu teada.
"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Algselt postitas MESSI. Vaata postitustKirsiks tordil oli muidugi penaltite ajal hollandlaste käitumine.
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar