Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
udupead ärkavad ikka viimasel hetkel, aga igaksjuhuks küsin siinsetelt müüjatelt/vahetajatelt - ega järsku ei ole mõnda Argentiina alagrupi mängu pakkuda: 16.06 ARG-SBM (vast kõige tõenäolisem), või nt. 1/16 finaali (24.06 Leipzig loodetavasti), 1/8 finaal (30.06 Berliin, loodetavasti)...
ironiseerima ärge palun hakake, lihtsalt jah/ei - hindadest räägime nendega, kellel reaalselt midagi pakkuda on
Ning ideaalis oleks 3-4 piletit tarvis
udupead ärkavad ikka viimasel hetkel, aga igaksjuhuks küsin siinsetelt müüjatelt/vahetajatelt - ega järsku ei ole mõnda Argentiina alagrupi mängu pakkuda: 16.06 ARG-SBM (vast kõige tõenäolisem), või nt. 1/16 finaali (24.06 Leipzig loodetavasti), 1/8 finaal (30.06 Berliin, loodetavasti)...
ironiseerima ärge palun hakake, lihtsalt jah/ei - hindadest räägime nendega, kellel reaalselt midagi pakkuda on
Ning ideaalis oleks 3-4 piletit tarvis
Ei ole soov ironiseerida, sest kui sa juba ise end \"udupeaga\" õnnistasid, siis on kõik selles suhtes paigas, aga oli palve, et kui sul õnnestub mingilgi teel neid pileteied saada, siis anna seda siia ka teada. Just sellepärast, et midagi nii ebareaalset on raske täide minna - võrreldav juulikuu lume või eesti pääsuga finaalturniirile. Aga siiski...kõik on võimalik - võimalikuim ehk variant, et mõnel piletiomanikul tekib kange rahahäda ja ta peab piletitet kõva vaheltkasuga lahti ütlema. Edu ja õnnelikku juhust soovides!
Isiklikult olen kaemas Tuneesia-Saudi Araabia, 14.06, München
Pildid nüüd selged, sukeldun MMi möllu koos Jürkaga. Veel on ekipaashis vennad Konksud. Start peaks olema 11ndal, minek autoga läbi Rootsi-Taani ning ideaalis plaan vallutada 6 MM\'i linna.
Ja ei olnud lihtne otsus, aga jah, nüüdsest olen Tuneesia tuline toetaja.
mina lähen Saudide ukrainlaste mängule. 19. juuni Hamburgis. lähme autoga, mina olen ainus kellel on mängule pilet. ülejäänud teevad roadtrippi. teele läeme 17. juunil, tagasi ka kunagi loodetavasti
Kuradi kurat, kas pole kuidagi veel võimalik kuskilt saada pileteid Brasiilia mängule?
Pohhui, aga peaasi, et Brasiilia mängiks!
Ikka saab, ma võin sulle ja su sõpradele oma teleka ette müüa 25-krooniseid pileteid, kui huvi on. Kolm mahub diivanile ja üks tugitooli, kiired bronnijad saavad viieka hinnast alla, ainult et söögid-joogid tuleb ise kaasa võtta.
krt saage ükskord aru, et maailmas on hea mitu miljonit teiesugust selli veel, kes kõik tahaks brasse MMil näha, aga näed, kah ei saa. Mitte vähem tähtis pole muidugi see, et kümnetel või isegi sadadel tuhandetel neist on ka reaalselt võimalik pileti eest küsitav rull välja käia, eksole. Reality check väike selline...
Pildid nüüd selged, sukeldun MMi möllu koos Jürkaga. Veel on ekipaashis vennad Konksud. Start peaks olema 11ndal, minek autoga läbi Rootsi-Taani ning ideaalis plaan vallutada 6 MM\'i linna.
Härra Kallasel ka pildid nüüd selged,olen 19,20.06 Hamburgis ja kaen loodetavasti Ukraina-Saudi Araabia mängu statalt!Raix,kas sul plaan ka selleks ajaks Hamburgi tulla vöi mis plaan üldse on?
Ûldsusele selline küsimus,kas staadionil ka pileti müüki toimub üldse,loomulikult v.a.kohalikud hangeldajatest ärimehed?
Härra Kallasel ka pildid nüüd selged,olen 19,20.06 Hamburgis ja kaen loodetavasti Ukraina-Saudi Araabia mängu statalt!Raix,kas sul plaan ka selleks ajaks Hamburgi tulla vöi mis plaan üldse on?
Ûldsusele selline küsimus,kas staadionil ka pileti müüki toimub üldse,loomulikult v.a.kohalikud hangeldajatest ärimehed?
Pühapäeval enne mängu meil kavas veidi plaani pidada, et kus, mis, millal, miks, kui kaua jne. Aga jutud tunduvad sellised olevat, et me hiljemalt 18ndal tagasi. Või oli see isegi 17ndal. Selline suts ja valmis roadtrip.
okei, ma panen nüüd laiska ja ei hakka siinsetele minejatele kõigile privasõnumeid esialgu saatma, aga loodetavasti saan vajaliku info kätte ka niimoodi..
..igatahes, ajakirjanikuna palun teilt abi, õigemini neilt, kes saksamaale minemas. mõte selles, et lihtsalt lisada natuke seda infot nendest, kes ise kohapeale nautima lähevad, miks, kuidas, kellega, kust piletid jne jne jne.
niisiis. äkki oleksite nii head ja lisaksite mulle privasse järgmiste küsimuste vastused (ei pea kõigile vastama).. tingimuseks, et võin kasutada teie nime äripäeva reedeses nv.lisas.
1. Nimi, vanus, (amet/töökoht - ei pea kirjutama).
2. Mis mänge vaatama lähete?
3. Kui suure seltskonnaga minek? Millega? Kuidas ööbimine, reis planeeritud?
4. Mis tõmbas vaatama a) MMi? b) neid konkreetseid kohtumisi?
5. Kui raske oli piletit (pileteid) hankida? Kuidas pileti(d) saite?
6. Mis emotsioonide, ootustega Saksamaale sõidate?
aitab vast küll. vastake mis vormis, kui pikalt tahate.
igasugune abi on teretulnud.
Mõnele 100% mehele teadmiseks et kõik piletid ikka pole nimelised vähemalt minu käes olevad 11 piletit vaid on üldnimetusega EJL
Nii siis Brazil - Croatia mängul istub 7 Eesti matkaselli Block:L.5 Row:23 Seat:18-20 ja Row:24 Seat:17-20
Ja Serb. and Monten. - Netherlandsi mängul istub 4 Eesti härga Block:16 Row:25 Seat:4 -7
Ja nagu ennist mainitud 9-nda õhtu matkabussiga start.
Kommentaar