Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006 - Piletid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM2006 - Piletid\'

Plaan ka minna,sai ära broneeritud ja ootame kinnitust.Kuigi ma arvan,et koha peal tuuritades saab lõdvalt alagrupimängudele,kus ilmselt täisstaadioni ei tule.
    Kapten Trumm

Kommentaar

Ma ei usu, et selles voorus on nüüd niimoodi, et bronnime ja ootame kinnitust selle kohta millal piletid postkasti potsatavad. Brasiilia-Horvaatia mängu shansid on parimal juhul ehk 1 10 vastu. Mis ei tähenda muidugi, et proovima ei peaks.
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19

Plaan ka minna,sai ära broneeritud ja ootame kinnitust.Kuigi ma arvan,et koha peal tuuritades saab lõdvalt alagrupimängudele,kus ilmselt täisstaadioni ei tule.
        Kui 2006 lõpus tuleks aasta optimistlikuma postituse auhind välja anda, siis võiks selle juba kohe välja anda...
        "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Sellel müügiperioodil läheb loosi ca 250 000 piletit. Kui asi 12. detsembril lahti läks, laekus esimese 12. tunniga sooviavaldusi rohkem kui miljonile piletile.
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19

Mhmh, Angola-Iraan näiteks...
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Algselt postitas Raivo19

Ma pean seda reaalseks...Portugalis oli viimase hetkeni saada piletit nt Rootsi-Bulgaaria mängule...Muidugi Alvalade on suur ka, aga eks Saksamaa statkad on ka korralikud. Seega usun,et näitena Angoola - Iraanile saab koha pealt pileti küll.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Algselt postitas vincent

Algselt postitas Raivo19

Ma pean seda reaalseks...Portugalis oli viimase hetkeni saada piletit nt Rootsi-Bulgaaria mängule...Muidugi Alvalade on suur ka, aga eks Saksamaa statkad on ka korralikud. Seega usun,et näitena Angoola - Iraanile saab koha pealt pileti küll.
                Küllap saabki, minu irooniateravik käis pigem selles suunas, et what\'s the point... Vähe asjalikumatele mängudele värava tagant midagi saada, no ma julgen küll sügavalt kahelda. Samas eks igaüks ise teab, kas proovib või mitte, aga see \"lõdvalt\" ajas kergelt muigama lihtsalt.

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Algselt postitas Aramis

Algselt postitas vincent

Algselt postitas Raivo19

Küllap saabki, minu irooniateravik käis pigem selles suunas, et what\'s the point... Vähe asjalikumatele mängudele värava tagant midagi saada, no ma julgen küll sügavalt kahelda. Samas eks igaüks ise teab, kas proovib või mitte, aga see \"lõdvalt\" ajas kergelt muigama lihtsalt.
                  ... pileteid ka nn. \"suurte\" mängudele(rääkimata vähem atraktiivsematest mängudest) kuni finaalipiletiteni välja saab kindlasti osta statka ümbruses ja kesklinnas patseerivate spekulantide käest. Küsimus on hinnas. 98MMil ja 2000 EMil kohapeal käinuna/näinuna sai isegi ostetud (et näha meeskondi keda vaatama tuldi) ja müüdud / vahetatud(et teenida reisikulud mingilgi määral tagasi). Iseasi on muidugi hind ja turvalisus. 2000 a. EMi alagrupimängus Charlerois Eng vs Ger mängule pakkuti pileteid isegi mingi 1000...1500..- EURO eest. Kuna meil oli EJLst piletid ostetud mingi 50..60 Euro eest siis mõtlesime et sellise vahe raha eest oleks küll ise ka oma piletid nõus maha müüma kuna kumbki meeskondadest nn lemmikute hulka kaugeltki ei kuulunud... mingitele jommis brittidele siis sai pakutud...mis edasi sai on juba teine jutt
                  RummaBastards!

Kommentaar

Portugalis läks ENG-FRA pilet ära 300 euriga (3x hind), kuid mainitud Bulgaaria- Rootsi oma sai müüa vaid tema õige hinna, 60 euriga...Polnud nõudmist.
                    Kuna aga Saksamaa on kindlasti lihtsamini ligipääsetav kogu mailma jalkafännidele, siis usun, et seal läheb asi eriti teravaks. Spekulantidel peax tööd olema. Ka politseil - mäletan, et mõned vennad kes äritsesid viidi ikka minema ka.

Kommentaar

no näe, ei julge minnagi kohe...

Achtung!

... et siis Berliini, Leipzigi, Kaiserslauterni and Gelsenkircheni staadionid pidi kohe-kohe kokku kukkuma.
                      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas vello99

no näe, ei julge minnagi kohe...

Achtung!

... et siis Berliini, Leipzigi, Kaiserslauterni and Gelsenkircheni staadionid pidi kohe-kohe kokku kukkuma.
                        No olgem siiski täpsed, kokkukukkumisest ei räägi siin keegi, küll aga sellest, et kui publiku seas peaks mölluks minema, siis ei pääse rahvas piisavalt kiiresti tribüünidelt staadionimurule ja võib juhtuda Heysel all over again. Aga eriti sümpaatne on Keisrihärra viisakalt vaoshoitud reaktsioon kogu sellele jutule:
                        \"I\'m sick of all this \'we know best\'. Stiftung Warentest may know a lot about facial cream, olive oil and vacuum cleaners - and that is what they should stick to.\'\'

Kommentaar

Tunisia v Saudi Arabia (Munich, June 14), Saudi Arabia v Ukraine (Hamburg, June 19), Paraguay v Trinidad & Tobago (Kaiserslautern, June 20), Iran vs Angola (Leipzig, June 21) and Ukraine v Tunisia (Berlin, June 23).

Sellistele mängudele peaks olema üsna reaalne saada piletit, sest neile mängudele on saadaval olevatest kohtadest vähem broneeringuid tehtud. Ehk siis hetkeseisuga: iga loos võidab ja jääb veel ülegi.

Kommentaar

Algselt postitas dannar

Tunisia v Saudi Arabia (Munich, June 14), Saudi Arabia v Ukraine (Hamburg, June 19), Paraguay v Trinidad & Tobago (Kaiserslautern, June 20), Iran vs Angola (Leipzig, June 21) and Ukraine v Tunisia (Berlin, June 23).

Sellistele mängudele peaks olema üsna reaalne saada piletit, sest neile mängudele on saadaval olevatest kohtadest vähem broneeringuid tehtud. Ehk siis hetkeseisuga: iga loos võidab ja jääb veel ülegi.
                            Kohe kindlast tahan ma vaatama minna Tuneesia ja Saudi Araabia mängu ning Iraani ja Angloola mängu. Kui vaja võin ma välja käia meeletu summa. Teie muretsege mulle hotellid ja muu, siis räägime hindadest

Kommentaar

Ise võtsin ainult kaks mängu.
                              Vaatan, kas näkkab Kui ei näkka, siis \'\'mustale turule\'\'

Igatahes, loodame parimat! :P

Kommentaar

15. jaanuaril läks siis järjekordne faas lukku. Räägitakse, et 250 000. piletile tuli 6 miljonit taotlust, samas on ka mänge, mis pole veel täis bronnitud. Mõnus on see, et Inglismaa-Rootsi toimub 40 000. kohalisel statal, samas kui põnevusmäng Tuneesia-Saudi Araabia 60 tonnisel arenal. Siinkohal tervitused kallitele sõpradele, kes võitsid piletid esimese vooruga ning hiljem gruppide loosimisel selgus, et fortuuna tagas neile kohad just viimatinimetatud gigantide duellile.
                                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Working...
                                X