Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006 - poolfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM2006 - poolfinaalid\'

Algselt postitas budulojus

nyyd vaid vaja loota et Prantsusmaa suudab jalgpalli au p22sta ja k6igepealt Portugali alistada ja finaalis ka m6tetu itaalia.kui aga finaali peaks saama ka portugal siis on arvatavsti k6ige m6tetum finaal l2biaegade.need on meeskonnad kes oskavad ainult n2idelda!!!!kurb kui ei v6ida JALGPALL vaid n2itlemis oskus.aga GO FRANCE!!!!!kuidas kyll sakslased suutsid kaotada selle m2ngu mitte itaalia v6ita.kurb kui n6rgem meeskond 2ra kobistas.nu seda v6iks nimetada ikka kobaks.aga maailmameistriks tulekust v6ib itaalia vaid und n2ha!!!
    Seesama Prantusmaa läheb jalgpalli aud kaitsma, kes henry näitlemise läbi Hispaania alistas või ?

Kommentaar

Vapustav mäng, vapustav tulemus! Emotsioonide pealt praegu raske midagi tarka öelda. Saksamaa oli hea, mis ei ole aga mingi üllatus. Pall liikus hästi ühe värava alt teise alla. Igatahes olid platsil võrdsed tiimid. Mõlemad kollid olid ääretult ilusad. Üldse meeldis väga Grosso mäng. Kogu kaitseliin töötas väga hästi. Natuke häiris ainult see, et Camoranesi nii kaua platsil viibis. Oodanuks varem vahetust. Ent mida ma siin kritiseerin, 2:0 võit olemas.

Homme peab siis lootma Prantsusmaa võidule ning ongi olemas EURO2000 finaali kordus, loodetavasti teistsuguse lõppresultaadiga.

ITAALIA!!!

Kommentaar

Algselt postitas malagar

Seesama Prantusmaa läheb jalgpalli aud kaitsma, kes henry näitlemise läbi Hispaania alistas või ?
        Ja Henry näitlemine meeldis kohtunikule niiväga, et ta otsustas Prantsusmaad selle eest premeerida ühe väravaga?
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Kõva mäng. Müts maha mõlema ees. Ka kohtuniku ees.

Finaali osas pigem itaalia, kui konnasööjatest surrender-monkeyd või need tumepunased/pruunid vennad... Tuleb vist suuremate summadega kihlvedudega tekitada huvi/poolehoid ülejäänud mängude vastu.
          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas midfielder

Kui arvestada ka posti ja latti azzurri poolt, siis oli sakslastel siiski kõvasti õnne, kuna ise nad nii lähedale väravale kuidagi polnud. Aga loodan minagi, et les bleus finaali saab, kuigi ma poleks ka väga õnnetu kui portud saavad. Oleks ju tore kui lõpuks sellesse 7 liikmelisse klubisse ka uus liige ilmub.
            Rohkem tahaks platsil näha ühe naisukese pisaraid mängu lõpus Muuseas inimesed, kes te räägite mõttetust Saksamaa mängust, siis ka sakslastel oli ju oma võimalus, aga ikka tuli pall vastu Buffoni lüüa või Buffonist üle kõmmutada. Ikkagi peab mitte vägapikka Cannavarot õhuvõitluses kiitma.

Kommentaar

Kõva mäng oli tõesti. Siiani minu jaoks play offide parim.
              Kui Del Piero peale sissetulekut kohe oma esimese võimaluse mõnuga mööda lajatas, jõudsin ma juba mõelda, kas tõesti tuli ta sisse selleks, et otsustav pennal mööda lüüa... Aga võta näpust, lõpp hea - kõik hea
              Pendlaid poleks julgenud vaadatagi. Alates Van Basteni löögist 92. aastal on 99% penaltiseeriaid lõppenud sitasti meeskondadele, kellele ma pöialt olen hoidnud.
              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Milline huvitav õhtu eile. Tõesõna. Normaalaeg ei pakkunud küll suuremat ajaviidet, teise poolaja jooksul vist isegi suigatasin korraks. 90 minutit mängis Itaalia sisuliselt sellise formatsiooniga, mis ei saanudki reaalseid väravavõimalusi anda. Ei endale ega vastastele. Tegelikult oli päris õudne vaadata neid üksikuid poolvõimalusi, mis tekkisidki. Kaitsval meeskonnal on sellises mängus tohutu psühholoogiline eelis. Ründaja läheb ju pabinasse niipea, kui väikegi vaba ruum tekib. See on tõenäoliselt tema ainus võimalus.
                Aga siis äkki tegi Lippi midagi sellist, mida vist isegi ükski Itaalia poolehoidja ei oodanud. Pani Iaquinta platsile ja ütles, et nüüd peab ründama hakkama. Tulemuseks ootamatult haarav lisaaeg ning lõpuks ka väravad. Meisterlik, julge otsus treenerilt.
                Neile, kes ütlevad, et Itaalial puuduvad tähtmängijad: Fabio Cannavaro! Kui Itaalia maailmameistriks peaks tulema ja Cannavaro turniiri parimaks mängijaks ei valita, on otsustajatel midagi valesti läinud. Sest arvestades tänapäeva jalgpalli trende, on Cannavaro täiuslik kaitsetöö olulisem kui ükski värav.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Milline huvitav õhtu eile. Tõesõna. Normaalaeg ei pakkunud küll suuremat ajaviidet, teise poolaja jooksul vist isegi suigatasin korraks. 90 minutit mängis Itaalia sisuliselt sellise formatsiooniga, mis ei saanudki reaalseid väravavõimalusi anda. Ei endale ega vastastele. Tegelikult oli päris õudne vaadata neid üksikuid poolvõimalusi, mis tekkisidki. Kaitsval meeskonnal on sellises mängus tohutu psühholoogiline eelis. Ründaja läheb ju pabinasse niipea, kui väikegi vaba ruum tekib. See on tõenäoliselt tema ainus võimalus.
                  Aga siis äkki tegi Lippi midagi sellist, mida vist isegi ükski Itaalia poolehoidja ei oodanud. Pani Iaquinta platsile ja ütles, et nüüd peab ründama hakkama. Tulemuseks ootamatult haarav lisaaeg ning lõpuks ka väravad. Meisterlik, julge otsus treenerilt.
                  Neile, kes ütlevad, et Itaalial puuduvad tähtmängijad: Fabio Cannavaro! Kui Itaalia maailmameistriks peaks tulema ja Cannavaro turniiri parimaks mängijaks ei valita, on otsustajatel midagi valesti läinud. Sest arvestades tänapäeva jalgpalli trende, on Cannavaro täiuslik kaitsetöö olulisem kui ükski värav.
                  Pirlo on ka tubli olnud. Väga tubli. ja turniiri parim mängija valitakse poolfinaalide järel ning mingi sisetunne ütleb, et antakse Zidane\'le. Komplimentidega.

Kommentaar

Kes siin kobistamistest räägivad, neile on mul küsimus, kas siis penaltidega emma/kumma võit ei ole kobistamine?
                    Kui kobinatest rääkida, siis pigem ehk Saksamaal see MM kobinad on võit Poola ja penaltivõit Argentiina üle
                    Itaallaste kobin (kingitus) ehk Austraalia vastu....
                    Kuid eilne mäng polnud kobin.
                    Võitis see kes oli eile parem!
                    Tundmatu elab taas
                    Seega Tundmatu1976 on nüüdseks ajalugu

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Sest arvestades tänapäeva jalgpalli trende, on Cannavaro täiuslik kaitsetöö olulisem kui ükski värav.
                      Pealegi esteetiliselt nauditavam kui mitmete teiste staaride ründetöö sellel MMil.
                      Paraku olen ma parima mängija valimise koha pealt dannariga samal meelel...
                      Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Niisama suusoojaks Canna kõrvale, et kümme korda võite arvata, kes seal Klose ära nullis ning enamikud peapallid itaallaste kaitses puhtaks lõi.
                        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Niisama suusoojaks Canna kõrvale, et kümme korda võite arvata, kes seal Klose ära nullis ning enamikud peapallid itaallaste kaitses puhtaks lõi.
                          Minu arust äärmiselt hea mäng selle mehe poolt ning samuti terve meeskonna poolt. Parim mäng itaallastel selle finaalturniiril.
                          “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Kuigi ma olin peale kaheksandikfinaali Itaalia peale maruvihane, siis poolfinaalis vääris Itaalia oma võitu. Kaitse töötas sisuliselt kogu aeg, rünne oli survestav + Grosso. Mees igas kohas. Itaalia 10 lööki raamidesse, Saksa kahe vastu räägib enda eest. Aga muidu on Saksamaa üle ootuste tubli olnud.
                            Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Mulle meeldis ikka Marko Kaljuveere kommentaar, et pallivõitluse võitis Fabio Cannavaro, kellel pikkust 175 ja kaal bla,bla,bla ...
                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ei-ei mehed - Canna ja Pirlo on supervennad - finaalipääsu müüri alustoed - aga laia maailma jalgpallivaatajale ei ole need nimed veel meelde jäänud(stariseerunud. Iga vähegi jalgpalli jagav inimene on praeguseks muidugi märganud, kui tähtsad need mehed Itaaliale on. Canna nüüd eriti kus sarnase mängustiiliga Nesta (vähemalt Materazziga võrreldes) ta kõrvalt kadunud on.

Kommentaar

Working...
                                X