320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006 - poolfinaalid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vastus teemale \'MM2006 - poolfinaalid\'

    ja vormelit sõidab barrikkello

    Kommentaar


      Vastus teemale \'MM2006 - poolfinaalid\'

      Algselt postitas uvv
      kuulasin siis soomlast. aga see oli ka raske... seal mängis manikke näiteks...
      Jah, tuleb tunnistada, et teil on raske elu. Kui neid kommentaare seal teleris nii südamesse võtate. Soome kommentaatori puhul meeldis mulle väga see, kuidas ta alguses suhtus Henry mahatõmbamisse ääretult kahtlustavalt, kuid hiljem olukorra üle vaadanuna tõdes, et penalti sai antud siiski igati õigustatult. Profivärk.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

      Kommentaar


        Vastus teemale \'MM2006 - poolfinaalid\'

        Algselt postitas uvv

        eriti kohtades, kus ta kukkus peksma segast teemal musketärid ja sisseostetud musketärid. need sisseostetud musketärid on sisuliselt samasugused kui eesti koondise eest mängivad assimilleerunud muulased.
        õige jutt


        Algselt postitas vello99
        eile läks see pohlaku segasepeks ikka mingi hetk üle võlli, kuidagi suutis ta MM poolfinaali kommentaari siduda Erki Noole kettaheite, Arnold Rüütli sohilapse jms. sitta....
        üle võlli küll, aga siiski äärmiselt aja- ja asjakohased näited otse elust,
        mis lühikese ajaga PR-sõja klassikaks saanud
        (erinevalt TÜ-st, kus domineerivad äratõusnud katusega eluvõõrad õppejõud

        Kommentaar
        Mart Parve
        tehnokratt

        Pärast umbes kolmandat semestrit Tartu ülikooli ajakirjandusosakonna tudengina hakkasin endalt aina sagedamini aru pärima, kas seal jagataval suhtekorraldusharidusel ikka on sisulist kvaliteeti. Kas Aune Pasti loengusari, kus lektor pajatas peamiselt oma isiklikust elust ning saavutustest purjelaua-
        spordi valdkonnas, väärib mitmekümne noore entusiastliku üliõpilase tähelepanu ja aega? Kas ülikool, kus selle kursuse põhjal jagatakse kõrgharidust tõendavat diplomit, on tõsiseltvõetav?
        Mäletan Kaja Tampere loengut praktilisest suhtekorraldusest, kus tudengid sosistasid ja naeru pugistasid. Samal hommikul oli haigekassa ajakirjanduses vastu päid ja jalgu saanud, sest Tampere oli selle asutuse pressiesindajana näidanud üles viletsaimast viletsamat suhtekorraldustaktikat, vastates ajakirjaniku pärimistele vihaselt: “Kas te tahate minuga jonnida? Mida te tahate saada?”
        Esines ka kurvemaid juhtumeid, kus naeru asemel olid hoopis pisarad varuks. Näiteks ei lähe meelest cum laude’t jahtiva psühholoogiatudengist neiu nutt, kui selgus reklaamisemiootika eksamilt saadud mitterahuldav hinne. Tuntud semiootikakorüfee Jelena Grigorjeva juhendamisel toimunud õppe käigus tegelesime peamiselt reklaamidest fallosesümbolite otsimisega. Too neiu aga ei suutnud mõnes kurgis või deodorandipudelis näha samasugust kikkis üsarahuldajat, nagu nägi õppejõud, ning pidi seda kibedalt kahetsema. Ega tundud teisedki tudengid igas objektis ära meheriista, kuid rehmati käega ja “leiti üles” kõik fallosed.


        MMil osalevad riigid, mitte etnosed.
        Artista, sa ei pea seda mulle rääkima
        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
        (Seinfeld, The Pitch)

        Kommentaar


          Vastus teemale \'MM2006 - poolfinaalid\'

          Cristiano Ronaldo nutab igal pool. Ja siis kui värava lööb, siis karjub end pisarateni. Aga need noored on emotsionaalsed. Ronaldo nutab liiga palju ja Rooney läheb väikeste asjade pärast ruttu vihale. Ühel nutt, teisel viha. Aga järgmine MM on nad juba \"mehed\". Õpivad end aja jooksul vaos hoidma ja hakkavad mängima nagu peab. Sest potentsiaali neil on..

          Ja mina rona asemel reali ei trügiks. olgu manus..

          Kommentaar


            Vastus teemale \'MM2006 - poolfinaalid\'

            Algselt postitas mcnamara


            Algselt postitas uvv
            kuulasin siis soomlast. aga see oli ka raske... seal mängis manikke näiteks...
            Jah, tuleb tunnistada, et teil on raske elu. Kui neid kommentaare seal teleris nii südamesse võtate. Soome kommentaatori puhul meeldis mulle väga see, kuidas ta alguses suhtus Henry mahatõmbamisse ääretult kahtlustavalt, kuid hiljem olukorra üle vaadanuna tõdes, et penalti sai antud siiski igati õigustatult. Profivärk.
            ää nüüd , mcnamara, ei võta südamesse. sõna raske oli siin ilmselt mitteklassikalises tähenduses
            soomlane tõesti hakkas alul rääkima, et on filmistseen, aga möönis siis peagi tõika, et löök jalapihta oli olemas.
            soome kommentaator tegeles konkreetse mänguga, mitte ekshibitsionismi omalaadse vorminguga, mida pakkus eile jälle etv-e.
            aga ka see vorming on ok. avalik-õigusliku meedia värk - sa pead lubama aega ka kõige kummalisematele eluvormidele.
            14. september 2006, Tallinn

            Kommentaar


              Vastus teemale \'MM2006 - poolfinaalid\'

              Algselt postitas vaikiv mees
              Algselt postitas uvv eriti kohtades, kus ta kukkus peksma segast teemal musketärid ja sisseostetud musketärid. need sisseostetud musketärid on sisuliselt samasugused kui eesti koondise eest mängivad assimilleerunud muulased.
              õige jutt
              Algselt postitas vello99 eile läks see pohlaku segasepeks ikka mingi hetk üle võlli, kuidagi suutis ta MM poolfinaali kommentaari siduda Erki Noole kettaheite, Arnold Rüütli sohilapse jms. sitta....
              üle võlli küll, aga siiski äärmiselt aja- ja asjakohased näited otse elust, mis lühikese ajaga PR-sõja klassikaks saanud (erinevalt TÜ-st, kus domineerivad äratõusnud katusega eluvõõrad õppejõud Kommentaar Mart Parve tehnokratt Pärast umbes kolmandat semestrit Tartu ülikooli ajakirjandusosakonna tudengina hakkasin endalt aina sagedamini aru pärima, kas seal jagataval suhtekorraldusharidusel ikka on sisulist kvaliteeti. Kas Aune Pasti loengusari, kus lektor pajatas peamiselt oma isiklikust elust ning saavutustest purjelaua- spordi valdkonnas, väärib mitmekümne noore entusiastliku üliõpilase tähelepanu ja aega? Kas ülikool, kus selle kursuse põhjal jagatakse kõrgharidust tõendavat diplomit, on tõsiseltvõetav? Mäletan Kaja Tampere loengut praktilisest suhtekorraldusest, kus tudengid sosistasid ja naeru pugistasid. Samal hommikul oli haigekassa ajakirjanduses vastu päid ja jalgu saanud, sest Tampere oli selle asutuse pressiesindajana näidanud üles viletsaimast viletsamat suhtekorraldustaktikat, vastates ajakirjaniku pärimistele vihaselt: “Kas te tahate minuga jonnida? Mida te tahate saada?” Esines ka kurvemaid juhtumeid, kus naeru asemel olid hoopis pisarad varuks. Näiteks ei lähe meelest cum laude’t jahtiva psühholoogiatudengist neiu nutt, kui selgus reklaamisemiootika eksamilt saadud mitterahuldav hinne. Tuntud semiootikakorüfee Jelena Grigorjeva juhendamisel toimunud õppe käigus tegelesime peamiselt reklaamidest fallosesümbolite otsimisega. Too neiu aga ei suutnud mõnes kurgis või deodorandipudelis näha samasugust kikkis üsarahuldajat, nagu nägi õppejõud, ning pidi seda kibedalt kahetsema. Ega tundud teisedki tudengid igas objektis ära meheriista, kuid rehmati käega ja “leiti üles” kõik fallosed.
              MMil osalevad riigid, mitte etnosed. Viimaste väljaselgitamiseks oleks ilmselt tänapäeval vaja miskit eriti peenekoelist rassipuhtusteooriat, mis rajaneks näiteks ÜRO poolt väljakuulutatud igale etnosele omastele tunnustele DNAs. Et selline asi pole kaasaegses maailma võimalik ja siiani võidutseb terve mõistus ning tsivilisatsioon tugineb poliitilisele süsteemile, mille aluseks riigid ning nende aluseks on omakorda nende kodanikkond, siis on \'kodanik\' riikide/rahvuste (inglise keeles nation) vahelises sportlikkus mõõtudvõtmises absoluutne mõiste. Kui sportlane on teinud valiku oma riiki esindada, siis tuleb seda valikut austada. Ka siis kui tema perekonnanimi võibolla ei ole soomeugri tüveline. On absoluutselt jälk lugeda siit igasugu vähem või rohkem varj atud rassistlike kommentaare ning seda eriti ajal kui FIFA katkestab end ära, et oma rassismi-vastast sõnumit levitada. On ebameeldiv ka teada saada, et ETV lubab jätkuvalt otse-eetrisse vaimseid jätiseid, õnnetul kombel jalgpallijuhte, kes tegelikult antud FIFA sõnumiga ei nõustu ning seda ka enda teada ei jäta.

              Õnnetuseks pidin ülikooli-ajal siin ülal tsiteeritud \'tehnokratiga\' kokku puutuma. Pehmelt öeldes ei olnud just suur ime, et ta kunagi ülikooli ei lõpetanud... Ülikool ei ole kutsekool, kus esikohal käsitööoskused. Ning võime meenutada Griogorjeva loengust vaid falloseid ütleb rohkem meenutaja kui antud kursuse kohta.
              Elämä on laiffi!





              Kommentaar


                Vastus teemale \'MM2006 - poolfinaalid\'

                Algselt postitas uvv


                Algselt postitas Raivo19


                Näidelda tuleb ka osata.
                ei tule. näitlemise jaoks on alates vanast kreekast spetsiaalne ala, mille nimi on lava.

                mõtlesin natukene järgi.
                ilmselt ongi nn \"suur jalgpall\" lõpplikult peeti minemas.
                jalgpalli on juurdunud see maailmakäsitlus, mida euroopa on importinud aastasadu.
                Makjavellilik suhtumine, et kõik on tulemuse nimel lubatud.
                kas mitte selles ei ole põhjus, miks aasia meeskonnad suudavad kaasa rääkida ainult jaapani ja korea tasemel?
                fifa peaks selle vastu midagi tegema. vastasel juhul on jalgpall paari aastakümnega sama mis poksiringis peetav maadlus.
                Ma mõtlesin siin seda,et võta ikka sellest kehaosast kinni,kust haiget said ...Poksiga seoses andsid hea idee.Edaspidi tulekski teatri vältimiseks kohtunikul 10ni lugeda,ja kui siis ei tõuse,viiakse kanderaamil minema selle teadmisega,et vähemalt 5 minutit mängu ei saa.Praegu tundub,et kõik võistkonnad teevad lihtsalt sohki oma simuleerimisega.

                Kastis tehtavatele vigadele on aga seletus: Seal tulebki mängida ettevaatlikult kaitsval meeskonnal,kasvõi käed selja taga ja ilma libistamata.Muidu on viga ja pole midagi pärast vinguda.
                Kapten Trumm

                Kommentaar

                Working...
                X