Algselt postitas caesar112
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2008 valikmängud
Collapse
X
-
Algselt postitas roolikas Vaata postitustuus pall oli mm-i palliga samasugune, ainult teistsuguse värvilahendusega, eksju??
(ma mõtlen neid süvendatud jooni jne, hetkel ei tule sobivat väljendit pähe)
Kommentaar
-
Algselt postitas rauninho Vaata postitustNunnu, selline numpsik mummuline. Tegelikult välimus jah ei meeldi eriti, aga Teamgeist pall. (Y)
edit: irw, jälle on pall ümmargunemuidu vaadata on selline suht rõve, aga kes see mängimise ajal vaatab väljanägemist, tähtis on et pall tahab parema meelega väravasse lennata
AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas roolikas Vaata postitustmaeitea, minu jaoks oleks see siiski väikest viisi üllatus, kui rumeenia sellest grupist edasi pääseks, ma ei tea, kuidas sinuga lood on.
rumeenlased teevad kõigiga viigid ning üllatavadINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustLoe uuesti mis kirjutasid.
rumeenlased teevad kõigiga viigid ning üllatavad
üllatuse all mõtlesin seda, et rumeenlased edasi pääsevad
Kommentaar
-
Algselt postitas roolikas Vaata postitustüllatuse all mõtlesin seda, et rumeenlased edasi pääsevadGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust3 viiki pole v6imatu, aga edasi sellega ei saa (kui just veidrat surnud ringi ei teki, II-IV koht k6igil 3p vms)
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustkust kohast oleks võimalik vaadata valikmängude väravaid ja meeskonna koosseise?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustKas väravate nägemiseks ei pea maksma?.
Tegelikult muidugi proovi näiteks klikkida mõne mängu juures sinna kaamera ikoonile ja vaata, mis juhtuma hakkab.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustPeab ikka. Vaata priva, saadan sulle kohe oma pangaarve numbri.
Tegelikult muidugi proovi näiteks klikkida mõne mängu juures sinna kaamera ikoonile ja vaata, mis juhtuma hakkab.
niiet hetkel on tasuta jah??
EDIT: nujah euro2008 väravaid saab jah niisama vaadata, aga CL on ikkagist tasuline, või ma eksin?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust3 viiki pole v6imatu, aga edasi sellega ei saa (kui just veidrat surnud ringi ei teki, II-IV koht k6igil 3p vms)
vaata natuke teemas tagasi, seletasin lahti, kuidas asjad lähevad.
Kommentaar
-
EM finaalturniirile piletite saamine on nüüdseks vist juba läinud rong? Või on veel mingeid muid võimalusi peale musta turu?Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar