Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2008 valikmängud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas caesar112 Vaata postitust
    Näeb välja nagu molekulid.
    mulle küll Rein Langi ei meenuta.

Kommentaar

Algselt postitas roolikas Vaata postitust
      uus pall oli mm-i palliga samasugune, ainult teistsuguse värvilahendusega, eksju??

(ma mõtlen neid süvendatud jooni jne, hetkel ei tule sobivat väljendit pähe)
      Jah üsna sarnane, aga mulle ka tundub hetkel see pall veits imelik. Aga noh ju harjub ära.

Kommentaar

Nunnu, selline numpsik mummuline. Tegelikult välimus jah ei meeldi eriti, aga Teamgeist pall. (Y)

edit: irw, jälle on pall ümmargune
        Last edited by rauninho; 05.12.07, 00:05. Põhjus: .

Kommentaar

Algselt postitas rauninho Vaata postitust
          Nunnu, selline numpsik mummuline. Tegelikult välimus jah ei meeldi eriti, aga Teamgeist pall. (Y)

edit: irw, jälle on pall ümmargune
          kurat on jah jälle ümmarguse palli teinud muidu vaadata on selline suht rõve, aga kes see mängimise ajal vaatab väljanägemist, tähtis on et pall tahab parema meelega väravasse lennata
          AILTON

Kommentaar

maeitea, minu jaoks oleks see siiski väikest viisi üllatus, kui rumeenia sellest grupist edasi pääseks, ma ei tea, kuidas sinuga lood on.
            Loe uuesti mis kirjutasid.

rumeenlased teevad kõigiga viigid ning üllatavad
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
              Loe uuesti mis kirjutasid.

rumeenlased teevad kõigiga viigid ning üllatavad

üllatuse all mõtlesin seda, et rumeenlased edasi pääsevad

Kommentaar

üllatuse all mõtlesin seda, et rumeenlased edasi pääsevad
                3 viiki pole v6imatu, aga edasi sellega ei saa (kui just veidrat surnud ringi ei teki, II-IV koht k6igil 3p vms)
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                  3 viiki pole v6imatu, aga edasi sellega ei saa (kui just veidrat surnud ringi ei teki, II-IV koht k6igil 3p vms)
                  3 viigiga saab ka siis edasi kui üks võistkond ülejäänud mängud võidab (7 punkti) ja teised kaks omavahel viigistavad (mõlemad 2 punkti).

Kommentaar

kust kohast oleks võimalik vaadata valikmängude väravaid ja meeskonna koosseise?

Kommentaar

Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
                      kust kohast oleks võimalik vaadata valikmängude väravaid ja meeskonna koosseise?
                      www.uefa.com
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                        Kas väravate nägemiseks ei pea maksma?
                        AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                          Kas väravate nägemiseks ei pea maksma?
                          Peab ikka. Vaata priva, saadan sulle kohe oma pangaarve numbri .

Tegelikult muidugi proovi näiteks klikkida mõne mängu juures sinna kaamera ikoonile ja vaata, mis juhtuma hakkab.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                            Peab ikka. Vaata priva, saadan sulle kohe oma pangaarve numbri .

Tegelikult muidugi proovi näiteks klikkida mõne mängu juures sinna kaamera ikoonile ja vaata, mis juhtuma hakkab.
                            kunagi ma mäletan et oli tasuta, jube hea oli CL-i väravaid vaadata, aga mingi hetk tahtsid pappi saada ja nüüd pole juba aastaid uurinud ka kas saab äkki tasuta.
                            niiet hetkel on tasuta jah??

EDIT: nujah euro2008 väravaid saab jah niisama vaadata, aga CL on ikkagist tasuline, või ma eksin?
                            AILTON

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust

vaata natuke teemas tagasi, seletasin lahti, kuidas asjad lähevad.

Kommentaar

EM finaalturniirile piletite saamine on nüüdseks vist juba läinud rong? Või on veel mingeid muid võimalusi peale musta turu?
                                Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Working...
                                X