Kui ajakirjanik küsis, kas Argentina alustab Mariano Andujari, Javier Zanetti, Nicolas Otamendi, Sebastien Dominguezi, Gabriel Heinze, Maximiliano Rodriguezi, Javier Mascherano, Juan Sebastian Veroni, Jesus Datolo, Lionel Messi ja Carloz Teveziga, vastas Maradona, et tõesti see algkoosseis peaks väljakule jooksma.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mm 2010
Collapse
X
-
Mul on eelmised õlled peaaegu otsas, niiet võiks vedada küll. Samas kui sa imekombel võitma peaks siis on mul jube raske sulle õlled koju kätte toimetada...
Niiet ma pakun sellist diili... Kui BRA võidab, kannan mina sulle miskise 20 õlle raha pangaarvele. Kui ARG võidab organiseerid sa mulle 20 pudelit Saku Kulda koju (Tartu) kätte.
Ja kui viiki jääb siis hakkan mina Lazio fänniks ja sina homoabiellud Taneliga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustÜsnagi harukordne juhus mängus Ukraina-Andorra. Eriti kaks viimast
73' [3 - 0] A. Shevchenko (pen.)
90' [4 - 0] A. Milevsky (pen.)
90' [5 - 0] E. Seleznyov (pen.)
Andriy YARMOLENKO (18')
Artem MILEVSKIY (45'+2, 90'+1 PEN)
Andriy SHEVCHENKO (72' PEN)
Yevgen SELEZNOV (90'+5)
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustKas Argentiina talentide arv on tõesti kokku kuivanud, et peale kümne aastast vaheaega Palermo taas koondisesse kutsutakse ja keegi 36-aastane kaitsja brasside vastu debüüti läheb tegema, või on Maradona lihtsalt aru kaotanud?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustPortugal oma elu lihtsaks ei tee. Lorenzo ehk edastab sealseid meeleolusid.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
...Eesti eelmine vastane Brasiilia hävitas taaskord argentiinlased ..sedapuhku siis ka nende endi kodus 3-1!!!! Ja on MMil. Nagu neile omane - kui ikka t¨sine vastane siis mängitakse hoopis teisiti kui s¨pruskohtumistes kääbustega....
Kes mängu nägi see vïks seda ka kommida kuna ise sel mängu ajal juba lennujaamas et omadele Hispaaniasse järgi kimada....RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustdiil. Pärast joon sellest 10st õllest Teveze ilusaks
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustDiego nimega tekib küsimus, et miks Brasiilia Diego enam koondisse ei mahu? Werderi ja ka juba Juve eest on väga hästi mänginud aga koondisesse mahtus viimati pea aasta tagasi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar