Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Imetore. Nauditav mäng oli ka laupäevahommikuks. Rory Fallon, Plymouth Argyle.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
      Paras Bahreinile, sest see, mis nipiga neid eelmise MM-i eel usbekkidest mööda veeti, on jalgpalli häbiplekk ja nüüd maksab karma kätte, kaks korda järjest viimasel tõkkel kergest puutest 0.
      värskenda mu mälu või hari mind. Ma pole kuulnud ega näinud midagi...

EDIT: Aga midugi see, et Eesti jaoks mängitav vastane Uus-Meremaa MM-ile sai, ajab ikka mõnes mõttes tigedaks küll.

Kommentaar

.

Mis kanal Portugal - Bosnia mängu üle kannab ?
        Ajalehes oli RTR kuid rtri kodulehel seda pole ja digitv-s pole ka seda telekavas.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
          värskenda mu mälu või hari mind. Ma pole kuulnud ega näinud midagi...
          Siin on kokkuvõttev lugu. Raha maksis.

FIFA, the global governing body of soccer, has just annulled a World Cup playoff game because the referee made a technical error.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
            Siin on kokkuvõttev lugu. Raha maksis.

http://www.nytimes.com/iht/2005/09/0...-07soccer.html
            Ehk siis usbekid pidid 1:0 võidu asemel pidama veelkord sama mängu, kuna kohtunik oli nende KAHJUKS eksinud. Kordusmäng lõppes 0:0 ja vist Bahreinis kaotati 0:1 või kudagi. Seejärel suutis aga Trinidad ja Tobago läbi totaalse ussim*nni Bahreini turbanid silmadele tõmmata ja ise edasi minna.

Kommentaar

Eks Ussi Munn on üldse parim mängija pärast Ranna Palli.

Kommentaar

Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
                uus-meremaa mm-ile. bahrein ise süüdi ei löönud pennalt ära.
                vapustav. mina hoian MMil pöialt neile (täpsemalt muidugi kaptenile). Ainuke negatiivne asi asja juures on see, et kapten on vihjanud, et MM oleks ilus lõpp tema karjäärile.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  Eks Ussi Munn on üldse parim mängija pärast Ranna Palli.

Kommentaar

Hakkasin hoopis Eesti mängu avapoolaja viimase 20 mindi asemel vaatama Keenia-Nigeeriat. Nigeeria juhtis sel hetkel 2:1 ja Keenial polnud enam MM-piletit jahtida, aga vähemalt on neil võimalus võidelda Aafrika rahvuste karika pileti peale ja seetõttu on Aafrika valikturniir tore, meil oleks Keenia seisundis meeksond jala sirgeks lasnd ja oleks igav olnud, aga näe, võitlesid end tagasi. See-eest suutis Martins täiesti koleda kolli lüüa ja peale selle sai Tuneesia üllatuspaugu Mosambiigilt (mis võitles ka Aafrika karika pääsme peale) ja nii jäigi Tuneesia viimasel tõkkel välja ja Nigeeria on taas MM-l.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                      Hakkasin hoopis Eesti mängu avapoolaja viimase 20 mindi asemel vaatama Keenia-Nigeeriat. Nigeeria juhtis sel hetkel 2:1 ja Keenial polnud enam MM-piletit jahtida, aga vähemalt on neil võimalus võidelda Aafrika rahvuste karika pileti peale ja seetõttu on Aafrika valikturniir tore, meil oleks Keenia seisundis meeksond jala sirgeks lasnd ja oleks igav olnud, aga näe, võitlesid end tagasi. See-eest suutis Martins täiesti koleda kolli lüüa ja peale selle sai Tuneesia üllatuspaugu Mosambiigilt (mis võitles ka Aafrika karika pääsme peale) ja nii jäigi Tuneesia viimasel tõkkel välja ja Nigeeria on taas MM-l.
                      Nigeeria edasipääs, ikka väga meeldiv - nüüd vaja Portugalil ka edasi saada ja on piisavalt meeskondi kelle poolt mm. olla. Nigeeria, Portugal, Holland, Elevandiluurannik või Mehiko - üks nendest tuleb maailmameistriks.

Kommentaar

Venelastel ilus värav

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                        Elevandiluurannik või Mehiko - üks nendest tuleb maailmameistriks.
                        Hungaaria maailmameistriks!

Kommentaar

Ja päris kena värav - Venelaste väravaautor mängis kaks kaitset ikka väga kenasti üle.

Kommentaar

Hungaaria maailmameistriks! [/QUOTE]

Igalühel oma lemmikud - Pigem tuleb maailmameistriks Holland kui Itaalia või Argentiina.

Kommentaar

oi jah, venkud juba 2-0 ees

Kommentaar

Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
                                oi jah, venkud juba 2-0 ees
                                Ma panin Venemaale händikäpiga raha. Hetkel olen õnnelik.

Kommentaar

Working...
                                X