Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Mulle sobib nii Premium kui ka Alexander
    Deal!

P.S. Too siis enne sõtta minekut mulle see kast ära... koha annan varsti teada kus MMi ajaks end sisse seame ja telgi püstitame
    RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
      Deal!

P.S. Too siis enne sõtta minekut mulle see kast ära... koha annan varsti teada kus MMi ajaks end sisse seame ja telgi püstitame
      Kast? Ma rääkisin paarist õllmarist. Heal juhul nelipakk.

E. Mis sa tahad kasti peale kihla vedada?
      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

hahh, ma paneks jansa asemel 5 kasti .
        Jalgpall

Kommentaar

Kast? Ma rääkisin paarist õllmarist. Heal juhul nelipakk.

E. Mis sa tahad kasti peale kihla vedada?
          ..kle see 4pakk; 1-3 pdl. vms. pole mingi kihlvedu... kui - siis ikka kast. Meeste mängud - meeste panused!
          RummaBastards!

Kommentaar

..kle see 4pakk; 1-3 pdl. vms. pole mingi kihlvedu... kui - siis ikka kast. Meeste mängud - meeste panused!
            Eks me teeme nii siis. Üks kast läheb panuseks lukku

Kommentaar

Eks me teeme nii siis. Üks kast läheb panuseks lukku

Kokkulepitud.

P.S. et 4.juulil - peale finaalmängu siis ootaks oma auhinda
              RummaBastards!

Kommentaar

Kokkulepitud.

P.S. et 4.juulil - peale finaalmängu siis ootaks oma auhinda
                Enesekindel oled, eks vaatab, mis aeg näitab. Kusmaal asetsed muidu. Mulle meeldiks oma tasu Tartus saada

Kommentaar

!!!

Kusmaal asetsed muidu.
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kuhu sa saadad mind. Niipalju, kui ma seal istunud olen, pole teda kordagi näinud.

Kommentaar

Kuhu sa saadad mind. Niipalju, kui ma seal istunud olen, pole teda kordagi näinud.

Anna, jeesuke, kannatust. Olin vist liiga peenetundeline.

Oleme MMi teemas teie jahumist juba paarkümmend postitust lugenud, äkki koliks nüüd läbusse, jutukasse või saadaks üksteisele PMi?
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                        Anna, jeesuke, kannatust. Olin vist liiga peenetundeline.

Oleme MMi teemas teie jahumist juba paarkümmend postitust lugenud, äkki koliks nüüd läbusse, jutukasse või saadaks üksteisele PMi?
                        Anna andeks, ma rohkem nii ei tee. Minu postid võib ära kustutada, kui kedagi häirivad.

Kommentaar

Kas neid üldse enam elus on? Koondis pidas toona vähem mänge kui tänapäeval ja mehed peaksid olema vähemalt 90-aastased. Teada on, et väga paljud langesid juba sõjas ja repressioonide käigus. Huvitav oleks endalgi teada, ehk Schwede või Luik oskaksid öelda.[/QUOTE]

Kui sa oleksid hankinud endale parima Eestis ilmunud spordiraamatu "Estonian Football 100 Years", siis teaksid, et kedagi pole enam elus... viimane - Ralf Veidemann - suri Rootsis veebruaris 2009!

Kommentaar

Messi on nii metsikult hea, et mul hakkas eile õhtul tõsine hirm. Äkki Maradona ei suudagi Argentiina võimalusi ära rikkuda? Jube mõte.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                              Messi on nii metsikult hea, et mul hakkas eile õhtul tõsine hirm. Äkki Maradona ei suudagi Argentiina võimalusi ära rikkuda? Jube mõte.
                              Argentiinast tuleb küll kuhjaga häid mängimehi, kuid Diego senised (koondise)valikud ja mäng iseenesest ei ole just kuigi paljulubav olnud. Selles valguses vähemalt allakirjutanul on äärmiselt raske neile midagi roosilist ennustada.

P.S. Kunagi kaitsjad värisema pannud duo, Maradona ja Claudio Caniggia, on hiljuti üle pika aja jälle ühisele pildile jäädvustatud. Pean küll siinkohal tunnistama, et Caniggia puhul arvasin esmapilgul, et tegemist on pigem legendaarse "El Flaco" Menottiga.

Kommentaar

Al-Qaeda threatens to attack World Cup
                                Algselt postitas Tofoa
                                Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

Working...
                                X