Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Igavad mängud esimesel MM päeval,loodame,et homme juba paremad mängud.
    Olen see kes olen

Kommentaar

Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz BzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzBzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz BzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzBzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz BzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzBzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kommentaar

Väga rõve mängu vaadata, kui rõve sääse pinin käib. Oleks võinud need ära keelata.
        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

kui kõvasti teil see telekas mängib, et te neid pasunaid tähele panete? ma olen neid pasunaid ainult siis tähele pannud kui neid telekas näidatud on

Kommentaar

Üks paremaid kalendreid, mis praegu tehtud on, minu arvates muidugi

Tänastest mängudest jättis parima mulje LAV. Mehhiko ei suutnud lõpetada väravavõimalusi, loodan, et järgmiseks mänguks Prantsusmaaga võtavad end kokku. Prantsusmaa ja Uruguai oli tõesti kahe peata kana vaatamine. Kumbki ei suutnud võimalusi realiseerida ning enamus ajast toimus mõttetu palliveeretamine.

Kommentaar

tshabalala!

parem oleks, et hernandez järgmises mängus põhis oleks, sest see franco nimeline junn ei kõlvanud küll kuhugi.
              pasunatest nii palju, et mus on karvane tunne, et euroopa satside fännid neid väga ei käuksuta. väga ei häiri, aga veits nõme on küll - hemoroidi keiss noh.
              buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

senine kokkuvõte

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                  kui kõvasti teil see telekas mängib, et te neid pasunaid tähele panete? ma olen neid pasunaid ainult siis tähele pannud kui neid telekas näidatud on
                  täpselt, ei ole need nii häirivad midagi..

Kommentaar

Algselt postitas T2rmo Vaata postitust
                    täpselt, ei ole need nii häirivad midagi..
                    On kull. Isegi humnide ajal ei loppe see kuradi pinin. Vaadanud olen BBC ja ITV pealt.

Kommentaar

Miks enamus pallureid kasutavad samasuguseid butsasid?

Kommentaar

kui fairpalyna löön löögi vastase väravavahile, kas see läheb pealelöögina kirja?

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                          On kull. Isegi humnide ajal ei loppe see kuradi pinin. Vaadanud olen BBC ja ITV pealt.
                          Tahtsin just öelda, et vähemalt hümnide ajal oleks nagu viisakas see undamine lõpetada. Telepildist ei saa aru, kas need ahvid sel ajal püstigi viitsivad tõusta või puhuvad istudes seda rõvedust edasi.

Kommentaar

keegi äkki võiks välja uurida huvi pärast et kes neid vuvuzelasid seal puhub iga mäng ikkagi. paistab et korraldajad on mingi "orkestri" igaks mänguks kohale ajanud. või lastakse hoopis lindilt?
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

kõik puhuvad

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                                Miks enamus pallureid kasutavad samasuguseid butsasid?
                                need on spetsjomm MM'i jaoks tehtud butsad, värvi lahendus on mingi aafrika teema.

forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X