Igavad mängud esimesel MM päeval,loodame,et homme juba paremad mängud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mm 2010
Collapse
X
-
Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz BzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzBzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz BzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzBzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz BzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzBzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kommentaar
-
Üks paremaid kalendreid, mis praegu tehtud on, minu arvates muidugi
Tänastest mängudest jättis parima mulje LAV. Mehhiko ei suutnud lõpetada väravavõimalusi, loodan, et järgmiseks mänguks Prantsusmaaga võtavad end kokku. Prantsusmaa ja Uruguai oli tõesti kahe peata kana vaatamine. Kumbki ei suutnud võimalusi realiseerida ning enamus ajast toimus mõttetu palliveeretamine.
Kommentaar
-
tshabalala!
parem oleks, et hernandez järgmises mängus põhis oleks, sest see franco nimeline junn ei kõlvanud küll kuhugi.
pasunatest nii palju, et mus on karvane tunne, et euroopa satside fännid neid väga ei käuksuta. väga ei häiri, aga veits nõme on küll - hemoroidi keiss noh.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustkui kõvasti teil see telekas mängib, et te neid pasunaid tähele panete? ma olen neid pasunaid ainult siis tähele pannud kui neid telekas näidatud on
Kommentaar
-
Algselt postitas T2rmo Vaata postitusttäpselt, ei ole need nii häirivad midagi..
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustOn kull. Isegi humnide ajal ei loppe see kuradi pinin. Vaadanud olen BBC ja ITV pealt.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMiks enamus pallureid kasutavad samasuguseid butsasid?
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar