Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ükski Euroopa tiim pole väljaspool Euroopat võitnud. Kui ma tahaks ratsa rikkaks saada, paneks oma raha Brasiilia peale.
Ratsa rikkaks sa sellega nüüd just ei saa, kui koefe võrrelda. Või noh, samas muidugi - kui panustada kogu oma varandus, saaks brasside võidu korral viis varandust pealekauba..
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Konföderatsioonide karikal pasundasid ka kõik, et Hispaania võidab ja Hispaania lammutab, kuid võta näpust. Igatahes loodan üllatusi ning uute tugevate meeskondade esiletekkimist
"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Mina panustaks mm-il Dunga juhitavale Brasiilia koondisele , kuid usun , et tuleb suur üllatus ka Aafrika mandrilt.Eelkõige ootan tulemusi ja kõrget kohta Elevandiluu ranniku meeskonnalt , keda suure tõenäosusega juhib geenius Guus Hiddink.Huvitav saab olema kindlasti Argentiina esitus Lõuna Aafrika talvistes oludes.Maradona juhtimisel võib tulla nii suur põrumine kui ka huvitav üllatus.Veel läheb korda Balkanimaade esitus , kelle käekäiku ja omapärast jalgpalli olen alati nautinud.Usun , et tuleb põnev mm täis ilusat jalgpalli ja vuvuzelade muusikat
Kuna see finaalmäng ka toimub? Kui enne 5. juulit, siis kas keegi nõus paar õllmarit vahele panna, et Inglismaa jõuab Brasiiliast kaugemale?
..mulle on üks kängurudemaal hetkel resideeruv foorumlane juba 2002 a. MMist saati kasti Football Beeri sees kui pakkus kihlvedu et Inglismaa võidab veerandfinaalis Brasiiliat ja seega jõuab MMil kaugemale - seega võtan uue/sinu väljakutse vastu - mis õlut sina mulle välja teha tahad?
Kommentaar