Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mchl Vaata postitust
    aa muidugi
    mõtlesin selliseid ilusaid pommlööke aga need ei meenunud kuna sellised väravavahi käkerdised rohkem
    siiamaani on jäänud mulje, et kaugelt tehtud löögid lähevad rohkem tribüünidele
    forlani värav, ilus, oli hea pommlöök

Kommentaar

Vot see Värav Forlanilt on ikka suure tähega värav.

Kommentaar

Massimo on minu meelest hetkel maailma parim kohtunik.Nauditavalt rahulik ja kindel vile.
        FCF Forever

Kommentaar

Uruguai tondid hakkavad järjest rohkem simuleerima nagu kõikidel -L-Ameerika jõukudel kombeks. Raisk ma vihkan sellist mängu.
          FCF Forever

Kommentaar

punane? tõesti hea kohtunik
            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
              punane? tõesti hea kohtunik
              Nu punane oli õige,aga kysimus oli kahtlaselt suluseisu hõngu oli enne seda.

Eks tuleb videost üle vaadata
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                Nu punane oli õige
                Kõige rohem paistis see kollase moodi. Kui karistad penaltiga, mille jaoks veel teist karistust vaja?
                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Eks sa esita FIFA-le see küsimus. Praegusel hetkel on kohtunikud lihtsalt sunnitud niisugustes olukordades punast lehvitama.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kas on kellelgi aimu, miks Fabregas täna ei mänginud? Ta mängis korra juba 60 minti MM-i eel ju.

Kommentaar

TROLL POST
                      Esimesel ringil panin tähele et kõige rohkem failisd just Manuga seotud mehed....Vidic, C.Runaldu, Pique, Evra, Rooney, ... Samas Kõrgem lend oli Parkil ja Forlanil, kes pääses sealt põrgust suhteliselt vara minerma ja suutis tänu selel saada ka maailma tasemel mängjaks. Positiivne.
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                        kahjuks ei leia siin praegu kinnitust, kuid üks tuttav siin rääkis, et mingi sakslaste kanal pidavat mänge näitama nii, et ülekandeheli on maha keeratud ja kuuleb ainult kommentaatori juttu
                        selgus, et sellega on alustanud juba hoopis prantslaste Canal+ ja homsest on selline asi ka võimalik Portugalis MEO-võrgu klientidel. asja peale pidi mõtlema hekel ka inglaste BBC
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Esimese vooru parim 11:

-------------------------- Enyeama (Nigeria) ----------------------

- Lahm (Germany) - Onyewu (USA) - Lucio (Brazil) - Bastos (Brazil) -

--- De Rossi (Italy) - Mascherano (Argentina) - Tshabalala (South Africa) -

---- Messi (Argentina) --- Podolski (Germany) ---- Müller (Germany) ---

Kommentaar

müller vasakul? huuh. Samas oli aales Saksa kolmandas liigas. Mulle sobib.

Kommentaar

Tundub, et selle MM-i väravapõud on lõpuks läbi. teise vooru esimese 2 mänguga on juba 1/3 esimese vooru väravatest ära löödud. Positiivne

Kommentaar

Müller parem kui Park näiteks? Ei ole päris nõus. Aga eks see veidike subjektiivne ole.
                                AILTON

Kommentaar

Working...
                                X