Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kõige keerulisem ülesanne paistab olevat Taanil:

Denmark will qualify in second place with a win against Denmark - no other result will suffice.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

OK, ma nüüd lennukisse.

Kuulake tähelepanelikult Hispaania - Tsiili mängu 34. minutit, kavatsen puhuda pasunat Soccerneti auks. Ma loodan, et on kuulda...
      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Hea m2ngu valik

j6udu, jaksu peremees. Aga vuvuzelat peab ikka terve m2ngu jutti puhuma

Kommentaar

Selline küsimus, et kui Itaalia mängib täna 0-0 viiki ja Uus-Meremaa mängib 0-0 viiki, siis kas Itaalia saab edasi või Uus-Meremaa? Väravate vahe oleks 0, löödud väravaid 1 ja sisselastuid ka 1, omavaheline mäng 1-1. Mis siis juhtub?
          slimm.ee

Kommentaar

hakkavad loosima.

Kommentaar

MM ei saa vist parem olla, Prantsusmaa ja Itaalia väljas, mida veel soovida?

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                Brasiilia väljalangemist.
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                  +1
                  .......

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust

ma ei tea, kas veel paar sellist shokk-tulemust ja potentsiaalne finaal
                    Mehhiko-Korea nii hea ongi
                    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                      ma ei tea, kas veel paar sellist shokk-tulemust ja potentsiaalne finaal
                      Mehhiko-Korea nii hea ongi
                      Ma ilmselt keerutaks pea peal ja lööks käsi kokku, kui selline finaal tuleks.

Kommentaar

Mikot breikimas näha ma sooviks isegi.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                          +1 .
                          #Manchester United
                          #Juventus

Kommentaar

akki peaks hakkama MM-i ja EM-i pidama suvekuude asemel hoopis talvekuudel? naiteks samal ajal kui ka aafriklastel oma Nations Cup. usutavasti naeks siis vahe ilusamat vutti. mitte nagu praegu, kus meestel motted rohkem terendaval puhkusel.
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                              akki peaks hakkama MM-i ja EM-i pidama suvekuude asemel hoopis talvekuudel? naiteks samal ajal kui ka aafriklastel oma Nations Cup. usutavasti naeks siis vahe ilusamat vutti. mitte nagu praegu, kus meestel motted rohkem terendaval puhkusel.
                              Kusjuures mõtlesin seda sama varjanti,aga VIST väga Euroopas poleks võimalik
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                                Kusjuures mõtlesin seda sama varjanti,aga VIST väga Euroopas poleks võimalik
                                ses mottes, et pidamise aeg voiks olla vahe vabam. et kui toesti korraldajariigis on lumevallid pusti, siis toesti. kuid naiteks alates Prantsusmaast louna poole oleks ju asi taiesti moeldav.

voiks olla naiteks korraldaja riigis peetavate meistrivoistluste keskel. Kesk- ja Louna-Euroopa peab oma hooaega sugis-kevadel, samas enamus Pohjamaid, ka naiteks Brasiilia nagu ma olen aru saanud, hoopis kevad-sugisel. ja praegu ju mangitakse ka nn. talvistes tingimustes
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X