Algselt postitas Kurat
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mm 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustOK, ma nüüd lennukisse.
Kuulake tähelepanelikult Hispaania - Tsiili mängu 34. minutit, kavatsen puhuda pasunat Soccerneti auks. Ma loodan, et on kuulda...Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKas oleks mõeldav, et täna õhtul tulevad uued?
Kommentaar
-
mjaasa
since 2001
Liitumiskuupäev: Mar 2005
Postitused: 663
--------------------------------------------------------------------------------
Kuna see finaalmäng ka toimub? Kui enne 5. juulit, siis kas keegi nõus paar õllmarit vahele panna, et Inglismaa jõuab Brasiiliast kaugemale?
-
mjaasa
since 2001
Liitumiskuupäev: Mar 2005
Postitused: 663
--------------------------------------------------------------------------------
Tsitaat:
Algselt postitas jansa
..kle see 4pakk; 1-3 pdl. vms. pole mingi kihlvedu... kui - siis ikka kast. Meeste mängud - meeste panused!
Eks me teeme nii siis. Üks kast läheb panuseks lukku
P.S. Inglise kaotuse peale olen nõus alati kihla vedama.. tervitused ka 13-le Austraalias või kus iganes sa oled!
Minuga saad ühendust :
rumma@propartnerid.ee
50 54366
JansaRummaBastards!
Kommentaar
-
1680x1050px
1280x1024px
Leidsin ka muidugi suhteliselt hilja juba aga Windows Vista ja Windows 7'me kasutajtele mingi MM gadget.
Kommentaar
-
Veel kaks peatreenerit (koos Rehhageli ja Le Gueni) on oma ametid maha pannud: Javier Aguirre, mehhiko peatreener ja jaapanlaste loots Takeshi Okada.
kahju, mõlemad härrased olid teinud head tööd.
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunner Vaata postitustVeel kaks peatreenerit (koos Rehhageli ja Le Gueni) on oma ametid maha pannud: Javier Aguirre, mehhiko peatreener ja jaapanlaste loots Takeshi Okada.
kahju, mõlemad härrased olid teinud head tööd.
Jaapani puhul on muidugi üllatav, et vend lahti lasti, sest pääsemine teise ringi ja seal vägagi napp kaotus oli ju üsna suur üllatus ja nende jaoks kindlasti supertulemus.
Mehhiko puhul eeldati kindlasti pääsu vähemalt veerandfinaali.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMõlemad panid ikka ise ameti maha, mitte ei lastud lahti.
Kuna Okadal kvalifikatsioonturniiril väga hästi ei läinud ja üsna vahetult enne MM-i saadi ka Lõuna-Korea käest kuivalt vastu kotte, siis arvasin automaatselt, et ju ta ikka hoolimata LAV's näidatud headest tulemustest lahti ikka lasti.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar