Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rixxer Vaata postitust
    Cannavaroga ju võrdlus isegi sobiks...
    ei.
    Aga arusaamine, et parimad kaitsjad on ja alati jäävadki ikkagi itaallased on üks kivinõialik soov hundipoeg Sulos ja tädi Suuzi-Suuzi miskipärast kivikujusid näha...
    sakslastel on ka kaitsetäkke + muud vanema kooli pässid + minju poolest võib Pique pika ja hea karjääri järel ka sinna nimekirja lisada, aga Puyol - no ei.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
      ei.

sakslastel on ka kaitsetäkke + muud vanema kooli pässid + minju poolest võib Pique pika ja hea karjääri järel ka sinna nimekirja lisada, aga Puyol - no ei.
      Põhjendad ka? Ei tea muidugi, kui palju Hispaania vutti jälgid, kuid et Barca ja Hispaania on viimaste aastatega puhta töö teinud ning nende tiitlite aluseks nüüd ka ainult Messi ja Villa ei ole...Puyoli tugevus ei ole küll kiirus, kuid olukordade hindamises, võitlusvaimus ja last man tacklingutes (ning mõningates ootamatult juhtuvates eksimistes pressi all)...annab mõõdu välja küll. Aga noh, itaalia ja betoonkaitse na need baresidnestadcannavarod on ju sama, mis eestlaste muistne vabadusvõitlus (vihje: mõtteline eesti).
      "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas molbert Vaata postitust
        Aga miks ta siis ei ole?
        Oled näinud Reali 2007-2008 ja 2008-2009 hooaegade mänge?
        Minu arust pole viimased 4 aastat olnud kahtlust, kes on parim.
        Üks sümpaatseim jalgpallur tänapeva jalgpallis.
        Mu arust oli ta isegi sel MM-il paaris-kolmes mängus hädas. Ja viimane hooaeg tal ka nüüd nii imeline polnud. Aga vahet pole. Mul pole enam mõtet vaielda. Jätan oma arvamuse endale.
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
          Mu arust oli ta isegi sel MM-il paaris-kolmes mängus hädas. Ja viimane hooaeg tal ka nüüd nii imeline polnud. Aga vahet pole. Mul pole enam mõtet vaielda. Jätan oma arvamuse endale.
          Kes siis parim on?

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
            Kes siis parim on?
            Hugo Lloris!

Kommentaar

Põhjendad ka? Ei tea muidugi, kui palju Hispaania vutti jälgid, kuid et Barca ja Hispaania on viimaste aastatega puhta töö teinud ning nende tiitlite aluseks nüüd ka ainult Messi ja Villa ei ole...Puyoli tugevus ei ole küll kiirus, kuid olukordade hindamises, võitlusvaimus ja last man tacklingutes (ning mõningates ootamatult juhtuvates eksimistes pressi all)...annab mõõdu välja küll. Aga noh, itaalia ja betoonkaitse na need baresidnestadcannavarod on ju sama, mis eestlaste muistne vabadusvõitlus (vihje: mõtteline eesti).
              No ma võin ühe posti sellele pühendada, kuigi see on suht eriolümpia jooksmise vestlus.

Baresidmaldinidnestad on kõik mu mälus mängudega, kus nad tiimi juhtisid ja oma tegevusega ainuisikuliselt võistkonda pinnal hoidsid. Ka Thuram on niimoodi meeles 2003 CL playoffist Barca vastu.

Puyolilt ma selliseid esitusi ei mäleta. Muidugi on tal seda raske teha ka, kuid Barca hoiab igas mängus 70 prossa palli ja võidab selle tagasi enne kui kaitseliinile peale lennatakse. Hispaania vutti jälgin muidugi ka vähe. Võib öelda, et poole silmaga - Milani mängu ajal on tavaliselt pubis ka ühel ekraanil La Liga mäng(väga tihti Barca oma muuseas).

Puyoli mäletan ma niimoodi - kord nimetas Pohlak ta mingi suurturniiri parimate sekka(see tekitas minus trotsi ja ehk põhjustas selektiivse mälu) kui ta ei jõudnud mittekuhugi. Pohlak on hiljem öelnud, et ei hakka puhtalt turniiripealt parimaid valima, aga paha oli siis juba tehtud. Seejärel on mälusopis muidugi Puyoli filigraanne daiv Sheva kolli ajal. Super kaitsetöö. Ning siis saabus suurepärane finaal Manu vastu, kus ta äärel kõik ära omas(props for that), kuid samaaegselt muru siledaks daivis ja Busquetsi eelkäiana peakapood mängis.

Kokkuvõttes tiitlitega mängib üle, kuid kaitsekunsti viimast levelit välja ei mängi.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                No ma võin ühe posti sellele pühendada, kuigi see on suht eriolümpia jooksmise vestlus.

Baresidmaldinidnestad on kõik mu mälus mängudega, kus nad tiimi juhtisid ja oma tegevusega ainuisikuliselt võistkonda pinnal hoidsid. Ka Thuram on niimoodi meeles 2003 CL playoffist Barca vastu.

Puyolilt ma selliseid esitusi ei mäleta. Muidugi on tal seda raske teha ka, kuid Barca hoiab igas mängus 70 prossa palli ja võidab selle tagasi enne kui kaitseliinile peale lennatakse. Hispaania vutti jälgin muidugi ka vähe. Võib öelda, et poole silmaga - Milani mängu ajal on tavaliselt pubis ka ühel ekraanil La Liga mäng(väga tihti Barca oma muuseas).

Puyoli mäletan ma niimoodi - kord nimetas Pohlak ta mingi suurturniiri parimate sekka(see tekitas minus trotsi ja ehk põhjustas selektiivse mälu) kui ta ei jõudnud mittekuhugi. Pohlak on hiljem öelnud, et ei hakka puhtalt turniiripealt parimaid valima, aga paha oli siis juba tehtud. Seejärel on mälusopis muidugi Puyoli filigraanne daiv Sheva kolli ajal. Super kaitsetöö. Ning siis saabus suurepärane finaal Manu vastu, kus ta äärel kõik ära omas(props for that), kuid samaaegselt muru siledaks daivis ja Busquetsi eelkäiana peakapood mängis.

Kokkuvõttes tiitlitega mängib üle, kuid kaitsekunsti viimast levelit välja ei mängi.
                Heakene küll, kuid kolme-nelja mälupildi pealt rääkida Puyolist kui daivijast...ma parem ei hakka. Pole ta suurem ega väiksem sukeldumisinstruktor kui nt Nesta.
                Ja see 70 prossa jutt on selline... foorumi jutt e lahtiseletatuna: vaatad mängu stati ja seal on kirjas 70 pallivaldamist. ja teeme siis järelduse, et ju kaitses meestel polegi muud teha, kui rünnakut toetada a la Alves. Barca enamikke mänge sel hooajal vaadanuna (ütleme 85 protsenti mängudest, kui protsenditamiseks juba läks), siis tegeliikuses näeb see sageli välja nii, et selle pass-pass ja domineerimine lõpeb üsna sageli vaheltlõike ja kiire kontraga. Sel hooajal (ja eelmiselgi) päästis pooled sellised võtmemomendid Puyol, teised vast Valdes. Vaadates mis La Ligas toimus (kogutud punktid, kus sisuliselt iga kaotatud punkt tähendas tiitlikaotust), siis olid need ikka üliüliolulised taklamised. Sama jutt kehtib standardite kohta.
                Ja veel, sellest kiigutamise ja valdamise stiil on ikkagist valdavaks saanud katalaani haugi ja paipoisinäo tekkimisega Barca keskväljale. Puyol on seal figureerinud pisut kauem. Milani mänge 90alguses jälginuna (kui oli võimalus, sest ajad olid teised ja nett polnud veel Foreign Policy ajakirjas Think Again materjal), ei ütleks siiski, et need baresid üksi mänge kaitses võitsid, see kaitse oli way organiseeritum ja kollektiivselt kokku kasvanud (tõmmakem julge paralleel siis praeguse Barca ründemänguga), kus loogiliselt peaks ju üksiku mehe roll väiksemgi olema.
                Mälu on teatavasti selektiivne, sellega olen nõus. Aga mõnikord on vaielda mõnus, seega ma võtaks eriolümpia duellivahenditeks kujundujumise. Palav on ning klaveri peksmine aitas seda fakti ignoreeride...

Kommentaar

Ma ei tea kuidas videot postitada nii, et lingi asemel pilt tuleks, vaatasin küll kkk-st aga sealt antud koodiga ei toiminud, proovisin kõiki variante, mitte midagi.

Kommentaar

Ja veel, Soccernet.com'i Phil Balli tükk väärib lugemist. Võtab kenasti finaali kokku.

Kommentaar

Aga kui antakse näiteks Brasiiliale, siis on kodumeeskonnale tiitel pmst kandikul kätte antud. Ehk jääb võimalus, et keegi nad ikkagi üle mängib, kuid koduseinte toel muutub see võimalus üsna pisipisikeseks
                      Palun veelkord - kas sa ei põhjendaks oma arvamust?

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                        Palun veelkord - kas sa ei põhjendaks oma arvamust?
                        Sa ei saa ju eitada, et koduseinad on ikkagi suureks eeliseks? Prantsusmaa võitis kodus, Argentiina omal ajal jne. Brasiilia on niiehknaa KÕIGE suurem soosik enne iga turniiri ja karta on, et koduseinad, -fännid jne annavad neile suure eelise. Ehk ei olegi kõige täpsem lause, et muudab teiste võimalused pisipisikeseks, vaid pigem, et lihtsalt ei taha kodumeeskonna võitu, kuna antud juhul on neil teistega võrreldes antud suur eelis.

Kommentaar

panzole siis.
                          slimm.ee

Kommentaar

Mis seal tegema peab, panin küll need samad youtube märgid sinna koos [].

Vahet pole.

Kommentaar

youtube.com/v/video kood

Kõik see [youtube] sulgude vahele.

Kommentaar

Heakene küll, kuid kolme-nelja mälupildi pealt rääkida Puyolist kui daivijast...ma parem ei hakka. Pole ta suurem ega väiksem sukeldumisinstruktor kui nt Nesta.
                                On küll. Isegi 'kõik jalgpallurid on daiverid' postulaati uskudes on mõned vennad esirinnas.
                                Ja see 70 prossa jutt on selline... foorumi jutt e lahtiseletatuna: vaatad mängu stati ja seal on kirjas 70 pallivaldamist. ja teeme siis järelduse, et ju kaitses meestel polegi muud teha, kui rünnakut toetada a la Alves. Barca enamikke mänge sel hooajal vaadanuna (ütleme 85 protsenti mängudest, kui protsenditamiseks juba läks), siis tegeliikuses näeb see sageli välja nii, et selle pass-pass ja domineerimine lõpeb üsna sageli vaheltlõike ja kiire kontraga. Sel hooajal (ja eelmiselgi) päästis pooled sellised võtmemomendid Puyol, teised vast Valdes. Vaadates mis La Ligas toimus (kogutud punktid, kus sisuliselt iga kaotatud punkt tähendas tiitlikaotust), siis olid need ikka üliüliolulised taklamised. Sama jutt kehtib standardite kohta.
                                Ja veel, sellest kiigutamise ja valdamise stiil on ikkagist valdavaks saanud katalaani haugi ja paipoisinäo tekkimisega Barca keskväljale. Puyol on seal figureerinud pisut kauem.
                                Tunnistan ausalt, et pole liiga palju mänge näinud, et ümber lükata.
                                Milani mänge 90alguses jälginuna (kui oli võimalus, sest ajad olid teised ja nett polnud veel Foreign Policy ajakirjas Think Again materjal), ei ütleks siiski, et need baresid üksi mänge kaitses võitsid, see kaitse oli way organiseeritum ja kollektiivselt kokku kasvanud (tõmmakem julge paralleel siis praeguse Barca ründemänguga), kus loogiliselt peaks ju üksiku mehe roll väiksemgi olema.
                                Maldini-Tassotti-Baresi-Costacurta liini peetakse tõesti läbi aegade (üheks) parimaks. Lisaks selle organiseeritusest:
                                At Milan, Arrigo Sacchi got fed up of players moaning about his obsession with team shape, and so proved its worth with a simple drill. "I convinced [Ruud] Gullit and [Marco] Van Basten by telling them that five organised players would beat 10 disorganised ones," he said. "And I proved it to them. I took five players: Giovanni Galli in goal, [Mauro] Tassotti, [Paolo] Maldini, [Alesandro] Costacurta and [Franco] Baresi. They had 10 players: Gullit, Van Basten, [Frank] Rijkaard, [Pietro Paolo] Virdis, [Alberigo] Evani, [Carlo] Ancelotti, [Angelo] Colombo, [Roberto] Donadoni, [Christian] Lantignotti and [Graziano] Mannari. They had 15 minutes to score against my five players, the only rule was that if we won possession or they lost the ball, they had to start over from 10 metres inside their own half. I did this all the time and they never scored. Not once."

Jonathan Wilson: Will Inter's successful performance at Barcelona, when they had 16% possession, be seen as a turning point in football?

Kuid siiski, peale 20 päeva põlvevigastust tuli Baresi ja tegi tolle hooaja parimale Romariole ja co-le KÕIGE FAKING EEPILISEMA ühemehemüüri läbi aegade.

Samamoodi vigastusest toibununa lülitus Nesta paar hooaega tagasi Roma vastu omades kogu vastasmeeskonda paremale-vasakule. Rääkimata eelmisest hooajast, kui ta naases Serie A parima kaitsja troonile peale pikka-pikka vigastust.

Maldini tegi üldse kõike kolm dekaadi järjest, nii et Puyol võib talle võileibu teha.

Mälu on teatavasti selektiivne, sellega olen nõus. Aga mõnikord on vaielda mõnus, seega ma võtaks eriolümpia duellivahenditeks kujundujumise. Palav on ning klaveri peksmine aitas seda fakti ignoreeride...
                                Mulle meeldis üks ütlus Puyoli kohta - not even top ten in his generation(by suvaline foorumijorss).
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X