eks valitsev maailmameister ei kuulu muidugi parimate hulka.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mm 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas qwerd Vaata postitustMis seal t2psemalt juhtus? Zhirkovile ei antud palli nagu ma aru sain ja mis ta seepeale tegi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
Kui nüüd irishmanid ka prantslasi kotiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mystic Vaata postitustTäpselt. Siis oleks õhtu 100% kordaläinud
Kommentaar
-
noo venelased läksid vist sloveene mütsiga lööma aga juhtus nii nagu ikka
prantslastest, juhlu kui nad edasi ei saa, on kahju, nad on üldjuhul suurturniiridel ikkagi hästi esinenud ja talenti neil ka jagub. Samas oleks hea meel jällegi iirlaste üle, kellel sinna väga tihti asja ei ole .Kas nad üldse on kunagi üldse finaalturniirile jõudnud ? Igatahes viimastel minutitel, mil ma seda asja siin kirjutasin kuulsin tuli heliallikast ainult Robbie Keane ja Robbie Keane. Miskine Robbie Keane show? Tervet mängu ei ole jälginud seega keegi oskab ehks täpsemalt öelda, kelle show siis täna on ?"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustUkraina ju ei saanud edasi või oled kreeklaste fänn?
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustNo kui Brasiilia, portugal, argentiina, hispaania ja Itaalia mm. ei osaleks oleks tegu ju üpriski mõtetu asjaga ilma maailma parimateta.
Kommentaar
-
Algselt postitas hos7age Vaata postitustnoo venelased läksid vist sloveene mütsiga lööma aga juhtus nii nagu ikka
prantslastest, juhlu kui nad edasi ei saa, on kahju, nad on üldjuhul suurturniiridel ikkagi hästi esinenud ja talenti neil ka jagub. Samas oleks hea meel jällegi iirlaste üle, kellel sinna väga tihti asja ei ole .Kas nad üldse on kunagi üldse finaalturniirile jõudnud ? Igatahes viimastel minutitel, mil ma seda asja siin kirjutasin kuulsin tuli heliallikast ainult Robbie Keane ja Robbie Keane. Miskine Robbie Keane show? Tervet mängu ei ole jälginud seega keegi oskab ehks täpsemalt öelda, kelle show siis täna on ?
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustKeda need valikturniirid kotivad,
ja Žirkov ei togind pallipoissi, vaid tegi kellelegi Sloveenia varumeestest väikse ipponi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar