Hoi, kuna pean ära ütlema, et millistele mängudele ma pääseda tahan, siis uurin, et kes ja millistele mängudele ja kuidas läheb? Oleksin nimelt huvitatud mingi seltskonnaga koos bussireisist.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO2012 Poolas ja Ukrainas
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMul üks sõber läheb, ilmselt häälega. Lisaks on veel paar venda mu käest pileteid soovinud siin samas foorumis ja just sellele samale mängule.
Kommentaar
-
Miks enesetapp? Poola näiteks on hääletamiseks väga tšill ja ok koht, sest inimesed on sõbralikud ja abivalmid etc (nt unustasin kunagi Poolas koti, kus oli 20kEEK eest staffi a la sularaha+fotokas jne suvalise linna inimesi täis bussipeatusesse ja 10 minutit hiljem paaniliselt bussipeatusesse naastes oli kott antud putkamüüja kätte). Ei tahaks uskuda, et teisel pool piiri on kohe kõik maffiad, kõrilõikajad ja tropid. Lisaks on mul tuttavaid, kes hääletasid kuskil bulgaarias ja rumeenias ja balkanis ning olid tripiga ülirahul.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustA mis seal siis nii retsi on? Hääletaja kui selline pole enivei ahvatlev röövisihtmärk, sest tavaliselt nad suurt vara kaasas ei kanna. Ukraina sarihomovägistajatest ma ka pole kuulnud.
Kommentaar
-
eikaga täiesti nõus, poola on hääletamiseks nagu rusikas silmaauku ja ukraina ei peaks ka mingisuguste hulk hogani suuruste vägivallatlejatega üllatama. endal sõpru küll, kes sealkandis pöidlaga ringi reisinud, kõik on kahe jala ja kahe käega tagasi tulnud. tuleb ise tähelepanelik olla ja jälgida, kelle autosse ronitakse.
lisaks see, et EM'i ajal on tõenäoliselt hulganisti autodega liiklevaid välisturiste, kes kindlasti pikki otsi sõidavad. nad võivad küll arvata, et hääletajad on mingid kohalikud kaagid, aga siin aitab bensiinijaamades küsimine välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas sunnik Vaata postitustendal sõpru küll, kes sealkandis pöidlaga ringi reisinud, kõik on kahe jala ja kahe käega tagasi tulnud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Noojahh, nii roosiline ka siiski ei ole, onupoeg naisega samamoodi trippis Donetskis häälega (võrdlemisi ammu muidugi, nullindate alguses kusagil), mustlased võtsid peale, tegid sujuvalt noaga ähvardades rahast ja muust tränist tühjaks. Eks selliseid asju juhtub kõikjal maailmas, lihtsalt tundsin vajadust pisike tõrvatilk teie "minu tuttav ka pani idaeuroopas ringi, kõik ülitore ja okei" mulli tilgutada.
Aga eks see arvatavasti siiski ernadjuhus oli, ei taha uskuda küll, et nii problemaatiline piirkond, et plaane seepärast muutma peab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar