Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2012 Poolas ja Ukrainas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hoi, kuna pean ära ütlema, et millistele mängudele ma pääseda tahan, siis uurin, et kes ja millistele mängudele ja kuidas läheb? Oleksin nimelt huvitatud mingi seltskonnaga koos bussireisist.

Kommentaar

Kas keegi läheb Donetskisse Inglismaa - Prantsusmaa mängule ja kuidas... ehk on kellegil mingi bussiga variant minna või kui kellegil piletid olemas, aga orgunniplaani pole veel teind, võiks siis lauad kokku lükata (minu seltskond koosneb 3 õlle- ja spordisõbrast)

Kommentaar

Mul üks sõber läheb, ilmselt häälega. Lisaks on veel paar venda mu käest pileteid soovinud siin samas foorumis ja just sellele samale mängule.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
          Mul üks sõber läheb, ilmselt häälega. Lisaks on veel paar venda mu käest pileteid soovinud siin samas foorumis ja just sellele samale mängule.
          Häälega Donetskisse?

Kommentaar

jah nii ta väidab

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
              Häälega Donetskisse?
              enesetapp

Kommentaar

ei oska öelda. vb tõesti

Kommentaar

Miks enesetapp? Poola näiteks on hääletamiseks väga tšill ja ok koht, sest inimesed on sõbralikud ja abivalmid etc (nt unustasin kunagi Poolas koti, kus oli 20kEEK eest staffi a la sularaha+fotokas jne suvalise linna inimesi täis bussipeatusesse ja 10 minutit hiljem paaniliselt bussipeatusesse naastes oli kott antud putkamüüja kätte). Ei tahaks uskuda, et teisel pool piiri on kohe kõik maffiad, kõrilõikajad ja tropid. Lisaks on mul tuttavaid, kes hääletasid kuskil bulgaarias ja rumeenias ja balkanis ning olid tripiga ülirahul.

Kommentaar

Ei ole kindlasti tegu enesetapuga, kuid väga soovitav tõesti pole. Ehk risk ei tasu ära.

Kommentaar

A mis seal siis nii retsi on? Hääletaja kui selline pole enivei ahvatlev röövisihtmärk, sest tavaliselt nad suurt vara kaasas ei kanna. Ukraina sarihomovägistajatest ma ka pole kuulnud.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                        A mis seal siis nii retsi on? Hääletaja kui selline pole enivei ahvatlev röövisihtmärk, sest tavaliselt nad suurt vara kaasas ei kanna. Ukraina sarihomovägistajatest ma ka pole kuulnud.
                        Donetski piirkond pole lihtsalt väga turvaline kant. Nii palju, kui mina ukrainast tean.

Kommentaar

eikaga täiesti nõus, poola on hääletamiseks nagu rusikas silmaauku ja ukraina ei peaks ka mingisuguste hulk hogani suuruste vägivallatlejatega üllatama. endal sõpru küll, kes sealkandis pöidlaga ringi reisinud, kõik on kahe jala ja kahe käega tagasi tulnud. tuleb ise tähelepanelik olla ja jälgida, kelle autosse ronitakse.

lisaks see, et EM'i ajal on tõenäoliselt hulganisti autodega liiklevaid välisturiste, kes kindlasti pikki otsi sõidavad. nad võivad küll arvata, et hääletajad on mingid kohalikud kaagid, aga siin aitab bensiinijaamades küsimine välja.

Kommentaar

Algselt postitas sunnik Vaata postitust
                            endal sõpru küll, kes sealkandis pöidlaga ringi reisinud, kõik on kahe jala ja kahe käega tagasi tulnud.
                            see kõlab nagu rida mingi saag seitsme vms stsenaariumist.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Noojahh, nii roosiline ka siiski ei ole, onupoeg naisega samamoodi trippis Donetskis häälega (võrdlemisi ammu muidugi, nullindate alguses kusagil), mustlased võtsid peale, tegid sujuvalt noaga ähvardades rahast ja muust tränist tühjaks. Eks selliseid asju juhtub kõikjal maailmas, lihtsalt tundsin vajadust pisike tõrvatilk teie "minu tuttav ka pani idaeuroopas ringi, kõik ülitore ja okei" mulli tilgutada.
                              Aga eks see arvatavasti siiski ernadjuhus oli, ei taha uskuda küll, et nii problemaatiline piirkond, et plaane seepärast muutma peab.

Kommentaar

Ja lisaks veel seda, et antud pätis olevat välimuselt ja olemiselt täiesti harilikud olnud esialgu, midagi kahtlast märgata polevat olnud, et ikkagi VÄGA tähelepanelik tasub olla, enne kui kusagile ronid.

Kommentaar

Working...
                                X