Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2012 Poolas ja Ukrainas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas marconius Vaata postitust
    Homme saabuvad piletid-By End of Day...
    UPS Notification tuli?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      UPS Notification tuli?
      Pihtas&põhjas...

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
        Kõlakad, et Raul saab võimaluse Hispaania koondisega liituda.
        Kui juba nalja rääkida siis olgu ka hea.
        "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
        These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
          niivõrd ilge, et kõlab igati usutavalt.
          Parajalt rõve tümakas tõesti, aga ega midagi palju etemat loota polnud ka.

Kommentaar

minul osad piletid käes.

Kas varem on ka igal piletil ostja nimi olnud? Kas nii ei olnud, et ostja annab oma sõprade nimed ka kellele pileti ostab? Või see oli FIFA teema?

Kommentaar

Sama kamm - mul ka kõik kolm piletit, mis ma ühele mängule läbi UEFA ostsin minu nimega.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                Sama kamm - mul ka kõik kolm piletit, mis ma ühele mängule läbi UEFA ostsin minu nimega.
                no ma arvan, et see nimi seal peal on suhteliselt pohhui. ei hakka keegi seal passi ja piletit võrdlema. kui ise CL-i finaali käisin vaatamas, siis oli ka meil nii, et kõigil piletitel oli selle tüübi nimi, kes need ostis. mingit jama või sekeldusi sellest ei tulnud igatahes. eks UEFA süsteemid ole ikka samad.

Kommentaar

ma küll ei mäleta, et ostes oleks üldse saanud kuskil teisi nimesid üles märkida.

obv on endal samamoodi kõik neli ostja nimega, nagu ka teised neli, mis meie seltskond endale muretses.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Jah see aasta ei saanud teisi nimesid märkida. Minu küsimus on, et kas varem on samamoodi olnud. Mul eelmine kord olid üldse ilma nimedeta piletid näiteks.

Kommentaar

EMil Portugalis olid kõik täpselt nimelised. JA minu arust Saksamaa MMil ka.

Kommentaar

Palju teil pilet plekkis ?

Kommentaar

30EUR + tasud* (alagrupimäng) kuni 270+ tasud* (poolfinaal) sõltuvalt mängust ja istekohast.

Tasud* - Pileti alghinnale (millega said osta loosirattast õnnelikult tõmmatud nimed) lisati 10% resale tasu. Lisaks tehingu pealt 20EUR, mille eest siis toimetati ja pilet koju saadeti kulleriga/postiga.

Finaalis oleks küljetribüünile saanud mingi 680EUR eest teoorias.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            Finaalis oleks küljetribüünile saanud mingi 680EUR eest teoorias.
                            fu*king hell?!?!?! see asi pole päris normaalne enam. peaks keset Euroopat mingi a´la 200 000 staadioni ehitama nagu Põhja-Koreas, siis need hullumeelsed hinnad natuke langeksid.

Kommentaar

noh sitemad istekohad on ka kordi odavamad (50+ tasud). Lihtsalt kõigile ei jätku. Ja EM finaali ei ole ka mingi säästuõlu, mis peaks igaühele taskukohane olema.

Kommentaar

Täiesti nõus cannumaniga. Ma vaatan GER-POR i cat 1 pealt, mis oli mingi 125 euri ja ITA-CRO d 70 euri eest cat 2-s.

Kommentaar

Working...
                                X