Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 - veerandfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Holland oli ikka väga mannetu täna, venelastele igati teenitud võit.
    Peab vist enda EMi eelsele ennustusele, et finaalis mängivad Saksamaa ja Venemaa, tagasi pöörduma.
    Kurat, igas mängus olen kuidagi vägisi venelaste poolt olnud. On mul olnud nii Rootsi kui Holland lemmikud, aga mingil põhjusel olen ikkagi Venemaa poole nendes mängudes hoidnud.
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas reed Vaata postitust
      muidu õige jutt aga poolfinaalis siiski spain
      muidugi, anname au venelastele hea mängu puhul, kuid ma nõustun eelpool kõnelejaaga, et itaalia ei saa poolfinaali, sest hispaania saab !

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
        Piiiiiduuuu!! Piiiiduuuuu!!! Super!!

Venelased mängivad selgelt turniiri parimat jalgpalli. Loodame, et see järkub ka järgmises mängus

Hollandlased mängisid varem turniiri parimat mängu, aga me kõik teame, mis juhtus . Siiski venelased mängisid hästi ja suutsid hollandlased kontrolli all hoida ning kui nad sedas edasi mängivad võivad nad finaali pääseda.

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
          Sellepärast, et sa oled fašist?
          Pigem sellepärast, et nad solvavad meid nii.
          Algselt postitas Cule
          Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas lock Vaata postitust
            mul oleks häbi, kui arshavin Arsenaliga liituks

Mulle ka tiblad ei meeldi,aga sinusuguseid vaadates ple need eestlased sugugi paremad vist.
            Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas magnisco Vaata postitust
              Pigem sellepärast, et nad solvavad meid nii.
              vene jalgpallurid või?

katsuks poliitika ja jalgpalli lahus hoida, eksjuonju.

Kommentaar

Venemaa mängis paremini ning vääris võitu rohkem kui Holland. Punkt.

Enne turniiri ei lootnud ausalt öeldes Hollandilt midagi. Kehv valikturniir, raske alagrupp. Aga alagrupis mängiti vastased mängleva kerglusega üle ning eks süües kasvas isu.
                Saksamaa - Venemaa finaal poleks üldse paha.

Kommentaar

Venelased olid selgelt parimad.Kahju muidugi Hollandist...
                  Viimane lootus püsib mul veel Hispaania peal aga läheb ka see vist nihu.

Kommentaar

Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitust
                    Venemaa mängis paremini ning vääris võitu rohkem kui Holland. Punkt.

Enne turniiri ei lootnud ausalt öeldes Hollandilt midagi. Kehv valikturniir, raske alagrupp. Aga alagrupis mängiti vastased mängleva kerglusega üle ning eks süües kasvas isu.
                    Saksamaa - Venemaa finaal poleks üldse paha.

I would go with that. Why not. Ja nalja asi see poleks. Aga võidu võtame suurema hea meelega.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                      Venelased mängivad selgelt turniiri parimat jalgpalli. Loodame, et see järkub ka järgmises mängus
                      Türgi mängib!
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Tervitaks siinkohal budulojust.

ROSSIJA, ROSSIJA!!

Kommentaar

Algselt postitas Tauri.T Vaata postitust
                          Tervita minu poolt ka, ( 5 - 0 )
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tauri.T Vaata postitust

ROSSIJA, ROSSIJA!!
                            Budulojus on šokeeritud Tavapärase kümne postituse asemel on see teema täna täielikult budulojuse vaba.
                            Algselt postitas budulojus
                            kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Saadan ka budu hea meelega kotte sügama.

Kommentaar

nokuule, mis viga tagantjärele tark olla?
                                2 esimese veeranf. v6itja pani ta täppi nt
                                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Working...
                                X